eşim sözlükteki özel mesajımı okudu

evli bir kadın sözlükte yazabilir mi?

• evet ama özel mesaj ve profil fotosu olmayacak

OY: 12 46,2%
  • özel mesaja da açık olsun ki olduktan sonra fikir paylaşımı yapılabilsin

OY: 5 19,2%
  • evli kadın asla sosyal medya kullanmamalı. onu görmeseler de onun gönlü kayabilir.

OY: 2 7,7%
  • kocası tüm şifrelerini bilsin. bu şekilde kullanıyosa kullansın

OY: 7 26,9%

• Ankete Katılan
    26
Neden beraber oturmuyosunuz annesinde ne ariyorki anlamadım. Bence siz yeni bir konu açın ya da ilk mesajınızı duzenleyin uzun uzun derdinizi anlatın daha faydalı olur öyle. Bu şekilde kimse bir şey anlamıyor tam olarak

Ahahahah bak buradaki kadınlar bu numaraları yemez tamam mı sen git sözlükte takıl.

Ne sanıyorsa gelinlerin bilmem ne telaşı kıvamında bir yer sanıyor herhal. Ekşinin yazar kalitesi de bozdu son zamanlarda zaten hep liselileri alıyorlar, entry girme tenezzülünde dahi bulunmuyorum.

Ne sanıyorsa gelinlerin bilmem ne telaşı kıvamında bir yer sanıyor herhal. Ekşinin yazar kalitesi de bozdu son zamanlarda zaten hep liselileri alıyorlar, entry girme tenezzülünde dahi bulunmuyorum.
Ben tahammul dahi edemiyorum artik, bayagi les bir yer oldu. Yazilan cogu sey o kadar rahatsiz ediyor ki beni. Iyice sjw oldum

başka konu açsam ne olacak ki eşinle konuş falan filan... heee anandan ayrıl benle mi evlen diyeyim. yapamaz ki

başka konu açsam ne olacak ki eşinle konuş falan filan... heee anandan ayrıl benle mi evlen diyeyim. yapamaz ki
ben master yapıyorum canım.

Türkçe 101 dersi almadıysan al canım, hiçbir yazdığın anlaşılmıyor. Yani trolleyecekseniz de adamakıllı yapın bari bu ne konunun başından beri ne dediğin, derdin anlaşılmadı. Zaten derdin de belli ama yemez buradakiler.

Gördüğüm en manasız konulardan biri bu.

Bu mesajda bana göre kızacak pek bir şey yok. Evli insanlar diğer insanlarla arkadaşça sohbet edebilirler. Adam sana asıldıysa evliyim der engeller geçersin istersen.

Evli kadın yaşamasın

Son düzenleme:
Of her sosyal medya ağında asılan biri olur. Dışarda en az bakan olur. Bunlar hep böyle sorun oluyor mu? İçim bayıldı valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…