- Konu Sahibi guvercinkalbi
-
Sen sozlukten kopmaya devam et.kocanda hesap acsin takilin.....hadi iyi geceler.bye bye hapiness ..en yakın arkadaşım bile beni kuskanıyor onunla konuşamıyorum arkadaşım yok inanır mısınız. o aralar çok yalnızdım anneme anlatıp ağlaşırdık
Neden beraber oturmuyosunuz annesinde ne ariyorki anlamadım. Bence siz yeni bir konu açın ya da ilk mesajınızı duzenleyin uzun uzun derdinizi anlatın daha faydalı olur öyle. Bu şekilde kimse bir şey anlamıyor tam olarakeşimden başkasına gönlüm kaymadı hiç. onun beni yoksaymasını nasıl görmezden gelebilirim diye sözlüğe giriyordum zaten. orda tartışmalar övgüler derken zaman geçiyordu o annesinde oturuyordu hep
Ahahahah bak buradaki kadınlar bu numaraları yemez tamam mı sen git sözlükte takıl.
Ben tahammul dahi edemiyorum artik, bayagi les bir yer oldu. Yazilan cogu sey o kadar rahatsiz ediyor ki beni. Iyice sjw oldumNe sanıyorsa gelinlerin bilmem ne telaşı kıvamında bir yer sanıyor herhal.Ekşinin yazar kalitesi de bozdu son zamanlarda zaten hep liselileri alıyorlar, entry girme tenezzülünde dahi bulunmuyorum.
ben master yapıyorum canım.Ben tahammul dahi edemiyorum artik, bayagi les bir yer oldu. Yazilan cogu sey o kadar rahatsiz ediyor ki beni. Iyice sjw oldum
Dam ustunde saksagan, vur beline kazmayi demisler.ben master yapıyorum canım.
Ne yazdiginda belli degil hic eglenceli olmuyor....başka konu açsam ne olacak ki eşinle konuş falan filan... heee anandan ayrıl benle mi evlen diyeyim. yapamaz ki
başka konu açsam ne olacak ki eşinle konuş falan filan... heee anandan ayrıl benle mi evlen diyeyim. yapamaz ki
ben master yapıyorum canım.
Master a yurt dışına çıkan öğrenciler gibi, master ı burda mı yapıyorsun?ben master yapıyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?