- Konu Sahibi guvercinkalbi
-
Itiraf et bi erkek tarafindan ilgi gormek hosuna gitti degil mi?adam yada kadın farketmezdi ama kadınlar kadınlarla kısacık konuşuyor. bi tek burada çok konuşuyorlar. ben de buraya geldim kadın var diye
bi kedi tarafından bile beğenilmek hoşuma gider tabi ki. ama beğeniliyorsam eşim beni hiç bırakmaz diye umutlanıyordumItiraf et bi erkek tarafindan ilgi gormek hosuna gitti degil mi?
Birakti mi şu anbi kedi tarafından bile beğenilmek hoşuma gider tabi ki. ama beğeniliyorsam eşim beni hiç bırakmaz diye umutlanıyordum
bana sözlük hesabını kapat dedi. ertesi gün kapatınca eşim biriyle muhabbetimin olmadığını düşünüp affetti. ve bi daha gireceksen evli diye nick al dedi.Adam sana YÜRÜMÜŞ.eşin de buna bozuluyor.
Senin kendini suçlu hissetmenin nedeni ise adamin niyetini anladigin halde konusmayi sürdürmüş olman.eşini seviyor olabilirsin ama ilgi gormek hosuna gitmis.
Benimde sözlük hesabim var ama ozelden uzun konusmalara girmen
Bu beğeniyorsa eşim de beni bırakmaz gibi? Nasıl yani sağlama mı yapiyordun? İlgisiz kalmissiniz hata yapmışsınız. Karşınızdaki erkeğin ilgisini farkedip farketmemis gibi yaparak konuşmaya devam etmek hmmm nasıl desem, aldatma sayılmaz ama bunun bı tik ilerisi aldatmadır.bi kedi tarafından bile beğenilmek hoşuma gider tabi ki. ama beğeniliyorsam eşim beni hiç bırakmaz diye umutlanıyordum
bırakmadı tabi. çok seviyorum onu. üstüne düştüğüm için aldatmayacağımı bilirBirakti mi şu an
Evli diye nick alirsan hicbir erkek seninle iletisime gecmez eminim ki. Esin cok zeki bir adam ve cok hakli.bana sözlük hesabını kapat dedi. ertesi gün kapatınca eşim biriyle muhabbetimin olmadığını düşünüp affetti. ve bi daha gireceksen evli diye nick al dedi.
aynen. sağlama yaparak ayakta durabiliyordum işte. kötü günleri ben de geçirdim sizler gibiBu beğeniyorsa eşim de beni bırakmaz gibi? Nasıl yani sağlama mı yapiyordun? İlgisiz kalmissiniz hata yapmışsınız. Karşınızdaki erkeğin ilgisini farkedip farketmemis gibi yaparak konuşmaya devam etmek hmmm nasıl desem, aldatma sayılmaz ama bunun bı tik ilerisi aldatmadır.
dalga mı geçtin acepEvli diye nick alirsan hicbir erkek seninle iletisime gecmez eminim ki. Esin cok zeki bir adam ve cok hakli.
bana sözlük hesabını kapat dedi. ertesi gün kapatınca eşim biriyle muhabbetimin olmadığını düşünüp affetti. ve bi daha gireceksen evli diye nick al dedi.
Sevgili sözlük yazarı kardeş, buraya bakış açını da ne kadar boş vaktin olduğunu da biliyorum. Bak kardeşim senin bu dalga geçtiğin site bazen gerçekten çok yardımcı olabiliyor insanlara. Mesela burda spor diyet paylaşımları da yapılıyor ki bu gerçekten insana güzel bi alışkanlık kazandırıyor. Bence sende açık havada çık bi yürü beynine bi oksijen gitsin.eşimden başkasına gönlüm kaymadı hiç. onun beni yoksaymasını nasıl görmezden gelebilirim diye sözlüğe giriyordum zaten. orda tartışmalar övgüler derken zaman geçiyordu o annesinde oturuyordu hep
Sen kadın olduğuna emin misin? Hiç öyle durmuyorsun buradan.aynen. sağlama yaparak ayakta durabiliyordum işte. kötü günleri ben de geçirdim sizler gibi
en yakın arkadaşım bile beni kuskanıyor onunla konuşamıyorum arkadaşım yok inanır mısınız. o aralar çok yalnızdım anneme anlatıp ağlaşırdık
Ay yok sen kesin erkeksin.en yakın arkadaşım bile beni kuskanıyor onunla konuşamıyorum arkadaşım yok inanır mısınız. o aralar çok yalnızdım anneme anlatıp ağlaşırdık
en yakın arkadaşım bile beni kuskanıyor onunla konuşamıyorum arkadaşım yok inanır mısınız. o aralar çok yalnızdım anneme anlatıp ağlaşırdık
Ahahahah bak buradaki kadınlar bu numaraları yemez tamam mı sen git sözlükte takıl.peki size hiç twitterdan bi mesaj atan olmadı mı şu ana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?