eşim sözlükteki özel mesajımı okudu

evli bir kadın sözlükte yazabilir mi?

• evet ama özel mesaj ve profil fotosu olmayacak

OY: 12 46,2%
  • özel mesaja da açık olsun ki olduktan sonra fikir paylaşımı yapılabilsin

OY: 5 19,2%
  • evli kadın asla sosyal medya kullanmamalı. onu görmeseler de onun gönlü kayabilir.

OY: 2 7,7%
  • kocası tüm şifrelerini bilsin. bu şekilde kullanıyosa kullansın

OY: 7 26,9%

• Ankete Katılan
    26
bana sözlük hesabını kapat dedi. ertesi gün kapatınca eşim biriyle muhabbetimin olmadığını düşünüp affetti. ve bi daha gireceksen evli diye nick al dedi.

bi kedi tarafından bile beğenilmek hoşuma gider tabi ki. ama beğeniliyorsam eşim beni hiç bırakmaz diye umutlanıyordum
Bu beğeniyorsa eşim de beni bırakmaz gibi? Nasıl yani sağlama mı yapiyordun? İlgisiz kalmissiniz hata yapmışsınız. Karşınızdaki erkeğin ilgisini farkedip farketmemis gibi yaparak konuşmaya devam etmek hmmm nasıl desem, aldatma sayılmaz ama bunun bı tik ilerisi aldatmadır.

bana sözlük hesabını kapat dedi. ertesi gün kapatınca eşim biriyle muhabbetimin olmadığını düşünüp affetti. ve bi daha gireceksen evli diye nick al dedi.
Evli diye nick alirsan hicbir erkek seninle iletisime gecmez eminim ki. Esin cok zeki bir adam ve cok hakli.

aynen. sağlama yaparak ayakta durabiliyordum işte. kötü günleri ben de geçirdim sizler gibi

Evet erkekler çok ahlaklı ve terbiyeli oldukları için "evlibilmemne" nickini gördükleri an "Saygılar hanım abla" diye mesaj atarlar en fazla. Öyle şey mi olur yahu, inadına yazan dahi olur.

Sevgili sözlük yazarı kardeş, buraya bakış açını da ne kadar boş vaktin olduğunu da biliyorum. Bak kardeşim senin bu dalga geçtiğin site bazen gerçekten çok yardımcı olabiliyor insanlara. Mesela burda spor diyet paylaşımları da yapılıyor ki bu gerçekten insana güzel bi alışkanlık kazandırıyor. Bence sende açık havada çık bi yürü beynine bi oksijen gitsin.

en yakın arkadaşım bile beni kuskanıyor onunla konuşamıyorum arkadaşım yok inanır mısınız. o aralar çok yalnızdım anneme anlatıp ağlaşırdık

peki size hiç twitterdan bi mesaj atan olmadı mı şu ana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…