Gerçekten çok acı verici bir durum..Al telefonunu firlat duvara. Gozum doner benim. Bilemiyorum. Zor zor.
Ne yapıcam bilmiyorum. Evet ayrılmak isteyen benim ama kendisi zaten şerefsizin önde gideni. Ama insan yinede KTÜ oluyor 3 saattir bakıyorum ve hep online okadsr içim sızlıyor kiNeden takip ediyorsunuz?
Daha fazla üzülüp ağlamak için mi?
Engelleseniz numarasını silsenizNe yapıcam bilmiyorum. Evet ayrılmak isteyen benim ama kendisi zaten şerefsizin önde gideni. Ama insan yinede KTÜ oluyor 3 saattir bakıyorum ve hep online okadsr içim sızlıyor ki
Gerçekten çok acı verici bir durum..
Öyle olmuyor ne yazıkki hala evliyiz ve benim kocam şuan bir başkasıyla konuşuyor hemde bu saatlere kadar aklımı oynatacak gibi oluyorumOh canıma değsin iyiki ayrılmışım desene işte , niye dertleniyorsun , sen önüne bak boşver ...
Elimde değilNeden takip edip kendinizi uzuyorsunuz ki?
Dava actiniz miElimde değil
Anlaşmalı boşanıyorum..Dava actiniz mi
Dava actiysaniz ya da o actiysa yani bir sekilde bosanma niyetinizi ortaya koyduysaniz istedigini yapabilirAnlaşmalı boşanıyorum..
Hırsınızı alamamışsınız siz daha ondan , seviyormusunuz peki halaÖyle olmuyor ne yazıkki hala evliyiz ve benim kocam şuan bir başkasıyla konuşuyor hemde bu saatlere kadar aklımı oynatacak gibi oluyorum
Evet üzülmemek gerekiyor bu boşandığı m için üzülmek değil. Bu durumda olduğum için üzülmek.Böyle bi adamdan boşanıyorum diyip sadaka dagıtıcanıza, hala kocam diyip üzülüyorsanız sucu ben sizde ararım. Hiç kusura bakmayın yani..
=) o hayvanlar benim eşim olacak canavardan daha masum rabbim onları korusun gözetsin..Profiline en guzel en mutlu fotoğrafini koy da çatlasınmadem boşanmaya karar verdin koy dötüne rahvan gitsin sen kapıya koymuşsun, az başka kapılarda havlar havlar ama esas sahibini özler.ozlediginde de sahibi onu coktaaaan barınağa bırakmış, iş işten geçmiş olur.. gerçi yaptığım benzetme masum hayvanlara ayıp oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?