Aaminn Onları koruyup gözetsin, hak eden kullarına da hak ettiğini versin ki muhakkak verir. Allah in adaleti bugün olmasa yarın tecelli ediyor. Sen kurtulduğun için mutlu ol=) o hayvanlar benim eşim olacak canavardan daha masum rabbim onları korusun gözetsin..
Anlaşmalı boşanıyosanız uzun sürmez, siz de artık takip etmeyin bırakın, kimle konuşursa konuşsun siz kendinize bakın, En son zayıflamaya çalıştığınız hatırlıyorum diyet listeme baktınız mı?Arkadaşlar 3yıllk evliyim 2yaşında bşr kızım var ve boşanıyorum.. Eşimden çok çektiğim için boşanmak isteyende bendim. Diğer konuları okuyan konuya hakimdir zaten herneyse. Ben ailemin yanındayım.. Eşim her ayrıldığımız da bir kızla konuşuyordu başka şehirden.. Sonra bana seni unutmaya çalışıyorum VS diyordu. Şuanda sabahtan beri yine o kızla mesajlaşıyor çünkü bu saate kadar girdiği zaman bir kızla mesajlaşıyor oluyor hiç çıkmadan artık alıştım. Her ne kadar boşanma aşamasında da olsak ister istemez bu beni incitiyor ne yapacağım hiç bilmiyorum o kadar aşağılayıcı bir durum ki.. Şu soyaddan bir an önce kurtulsam belki de bukadar acı çekmem.. Ne yapıcam hiç bilmiyorum nefes bile alamıyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim asıl acı çeken o olsun istiyorum
Öyle olmuyor ne yazıkki hala evliyiz ve benim kocam şuan bir başkasıyla konuşuyor hemde bu saatlere kadar aklımı oynatacak gibi oluyorum
Merak etmeyin sizi üzen adam mutlu edemeyen başkasını da edemez. Rabbim Yardımcınız olsnNe yapıcam bilmiyorum. Evet ayrılmak isteyen benim ama kendisi zaten şerefsizin önde gideni. Ama insan yinede KTÜ oluyor 3 saattir bakıyorum ve hep online okadsr içim sızlıyor ki
Seviyor musunuz eşiniziÖyle olmuyor ne yazıkki hala evliyiz ve benim kocam şuan bir başkasıyla konuşuyor hemde bu saatlere kadar aklımı oynatacak gibi oluyorum
Ne demek istediğini anlayamadım ama neyse.. Evet her ayrıldığımız da aynı kızla konuşuyor barışınca engelliyor kızda ki de nasıl mide anlamadımsenin Gibi dünya yüz şampiyona da aldatılıyorsa ne deyim
Üzüldüm ...
Ne demek istediğini anlayamadım ama neyse.. Evet her ayrıldığımız da aynı kızla konuşuyor barışınca engelliyor kızda ki de nasıl mide anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?