Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani böyle bir eşe ne yapılabilir ki ,acaba sizin bu konulara boşanmayı düşünecek kadar kafa yorduğunuzu biliyor mu ? Yoksa fazla tepki vermiyormu sunuz? Boşanma taraftarı değilim sizin için önerim, evlilik danışmanları nı deneyin derim ,bide sıkı tepki gösterin sizi küçümsediği zaman anlamasını sağlayın,sevgiler.....
tepkim büyük oluyor.konuşmuyoruz zaten.bugun sabah oturdum anlattım kırgınlımı laflarına kızdığımı ama bana yine lafımın arkasındayım ben dedi.ya anlatılmaz.kendini okadar çok beğenmişki çok rahatsız edici her lafında beni dışlayıp kendini anlatıyor.normal bi sohbet ederken o kunuşuyor ben ona bakarak yorum yaparak onu dinliyorum ben bişey anlatmaya kalkıncada ya bilgisayarı alır eline ya telefonuyla oynar yada alakasız bişey söyler.yüzüme bile bakmaz ben konuşurken yani dinlemediğini çok iyi ifade eder açıkcası.hayat felsefesi işi sadece.gerisi nasılsa olur diye bakıyor.
nişanlılıkta anlamadın mı böyle bir adam olduğunu peki? yeni mi anladın? ay anam çekilmez bu adam ben sana söyleyeyim. sana saygısı kalmamış gibi. saygısını geri kazanmazsan işin zor, allah kolaylık versin.
ömür törpüsü
bu adam hep mi böyleydi ???? sen susdukca seni daha da ezik görür ( gerci kendinin eziklik kompleksi oldugu abacik ortada) hani kavga cikart demiyorum ama saygili olmasini sana karsi sagla be arkadasim , derdi neymis , okadar uni bitirmis ama öküzlük baki kalmis galiba![]()
çok hızlı oldu herşey o anlar zaten hataları normal geliyordu.ama şimdi normal bi aile ortamımız bile kalmadı.2 yabancı gibiyiz ayı ewde.ben ewimdede anneliğimdede eşime davranışımdada kendime bakımımdada herşeyi iyi yaptığıma inanıyorum.ama en büyük problemim sürekli ben demesi.ondan başka yakışıklı yok ondan başka okumuş zeki adam yok her şeyin en iyisi onda.ya geçenlerde bi arkadaşımla konuşuyorum kadın benden bi yemek tarifi istedi ben tam vericem lafa girdi sen yanlış bikiyosun böyle yapılır diye.düşün yani herşeyi biliyor.ama en çokta eğitim hayatımla beni küçümsüyor
çok kötü kavgalarda ettim günlerce konuşmadım.sonra barışınca derdimi anlattım nelerden rahatsız olduğumuda anlattım ana en fazla 2 gün sonra tekrarladı herşey.bende öyle cahil bi kadın değilim.ama böyle işte sanırım bu işin sonu boşanmak olacak.adamın huyu bu.değiştiremedim değişmiyor bu böyle gidecek sanırım