Sanki araya karbon kağıdı koymuşsun benim evliliğimi anlatıyorsun. Benim eşimin de hiç arkadaşı yoktu. Beni de arkadaş çevremden uzaklaştırdı. Sadece iş arkadaşları... Sebepsiz yere kavga çıkarıp günlerce küserdi, sonra bir bakarsın 20 gün sonra hiç bir şey olmamış gibi sarılıp öperdi. Benden de hiç bir şey olmamış gibi davranmamı beklerdi. Benim neler hissettiğimi anlamıyordu. Duygu yoksunuydu. Çoğu defa içinde kalp var mı acaba diye düşünürdüm. Dışarıya mükemmel rolü oynadığı için, herkesin herşeyine koştuğu için insanlara derdimi anlatamıyoprdum. Tek yapabileceğin yaşadıklarını kaydet, ancak bu şekilde insanlara derdini anlatabilirsin ama bu kayıtları zamanı gelince kullanmalısın yani bıçak kemiğe dayandığında, delil olarak. Değişmeyecek, değişmesini bekleme. Bol bol dua et. Allah yardımcın olsun. Eğer bir şey sormak istersen bana mesaj atabilirsin. İstediğin zaman sana yardımcı olurum ama bence bir psikoloğa git, içini dökmen için. Ve işe gir, oyalanman gerekiyor bir şeylerle. Anlıyor musun?