eşim sürekli beni küçük görüyor lütfen yardım edin derdimi paylaşmaya ihtiyacım var:(

ben 1 buçuk yıllık ewliyim 1 oğlum var.eşimle okurken tanıştım.o okulunu bitirmiş çalışıyıordu ben öğrenciydim.mezun oldum ve tanıştıktan kısa bi süre sonra ewlendik.ve sürekli kavgalarımız başladı.her lafımda beni küçük düşürdü.sürekli bana kullandığı kelimeler ben 2 üniversite bitirdim sen yüksek okul mezunusun.bi vasfın bile yok bişeyden anlamıyorsun gibi beni üzecek şeyler söylemeye başladı.çalışan kadınlara karşı bi sempatisi olduğunu düşünüyorum.benim alanım havacılık.yer hostesiyim ama çalışmıyorum havaalanı şartları saatleri uygun değil çünkü.eşimde mühendis.yaptığım hiç birşeyi beğenmiyor yada tepkisiz kalıyor.bana asla güzel beni memnun edecek bir kelime söylemedi.bugüne kadar hep ben onu övdüm ama o bana bir kere bile güzelsin demedi.özel günlerden asla anlamaz.gebeliğimi bile yanlız geçirdim manevi açıdan.hiç sormadı canın bişey istiyormu nasılsın diye. dün bana sen kendini ne sanıyorsun nerde görüyorsun üniversitemi okuduğunu düşünüyorsun vasıfsız dedi.kavgada etmiyorduk normal işten güçten konuşuyorduk.hep kendini ön plana çıkarır her konuda mutlaka bilgisi vardır yapamayacağı şey yoktur ona göre.çok benmerkezci.sürekli kendini övüyor sürekli ama.ne yapmalıyım.kişilik bakımından çok ters düşüyoruz boşanmayı düşünüyorum.ne yapmalıyım sizce

Çalışın. Kendi mesleğiniz mümkün değilse herhangi bir büro işinde mesela. Ve onun bu tavırlarına susmayın. Kendine layık görmüyorsa neden evlenmiş sizinle? En çok eşine saygı duymayan erkek tipi yaralar kadını bence. Ve bu saygısızlık her türlü sorunu taşır peşinde. Sizin basit ve kolay bir kadın olmadığınızın farkına varmalı, siz de kendinizin farkına varmalısınız...:34:

Eşinizin ailesi ile arası nasıl anneci midir?Yüzyüze değil, göz Kontağı kuruyorsa konuşun ve lütfen değersiz hissettiğiniz zamanlar için kendinizi suçlamayın! Öncelikle kendi değerinizi siz biliyorsunuz, çok güzel işiniz var bugün boşanmış olsanız, çocukların sorumluluğunu kadına bırakıp iş, gece gezmesi yapmayı normal görüyorlar değil!!
Babanızın evinden getirmediniz çocuğu, çocukla ilgilenmek ev işi yapmak kendimizi geliştirmek için zaman harcamak insanı yoruyor artık kabul etmek zorundalar. Bugün bir boşanma olsa ilk talep ettikleri şey çocuklarının velayeti olacak öyle ise ilgilensinler efendim kadın da kendini geliştirmek için zaman harcasın, bakımını yapsın. Çalışan eşiniz sizin sigortanızı mı ödüyor size iş mi sağlıyor patron gibi tavırlar hiç hoş değil. Yeterli destek ve sevgi verilirse her kadının çok iyi yerlerde olabileceğine kendim şahsen şahit oldum. Yedirmeyin hakkınızı bir işe başlayacağınız zamanda dik durun bu ister boşanmak olsun, ister yuva kurmak.

Sanki araya karbon kağıdı koymuşsun benim evliliğimi anlatıyorsun. Benim eşimin de hiç arkadaşı yoktu. Beni de arkadaş çevremden uzaklaştırdı. Sadece iş arkadaşları... Sebepsiz yere kavga çıkarıp günlerce küserdi, sonra bir bakarsın 20 gün sonra hiç bir şey olmamış gibi sarılıp öperdi. Benden de hiç bir şey olmamış gibi davranmamı beklerdi. Benim neler hissettiğimi anlamıyordu. Duygu yoksunuydu. Çoğu defa içinde kalp var mı acaba diye düşünürdüm. Dışarıya mükemmel rolü oynadığı için, herkesin herşeyine koştuğu için insanlara derdimi anlatamıyoprdum. Tek yapabileceğin yaşadıklarını kaydet, ancak bu şekilde insanlara derdini anlatabilirsin ama bu kayıtları zamanı gelince kullanmalısın yani bıçak kemiğe dayandığında, delil olarak. Değişmeyecek, değişmesini bekleme. Bol bol dua et. Allah yardımcın olsun. Eğer bir şey sormak istersen bana mesaj atabilirsin. İstediğin zaman sana yardımcı olurum ama bence bir psikoloğa git, içini dökmen için. Ve işe gir, oyalanman gerekiyor bir şeylerle. Anlıyor musun?
Katılıyorum %100

ben 1 buçuk yıllık ewliyim 1 oğlum var.eşimle okurken tanıştım.o okulunu bitirmiş çalışıyıordu ben öğrenciydim.mezun oldum ve tanıştıktan kısa bi süre sonra ewlendik.ve sürekli kavgalarımız başladı.her lafımda beni küçük düşürdü.sürekli bana kullandığı kelimeler ben 2 üniversite bitirdim sen yüksek okul mezunusun.bi vasfın bile yok bişeyden anlamıyorsun gibi beni üzecek şeyler söylemeye başladı.çalışan kadınlara karşı bi sempatisi olduğunu düşünüyorum.benim alanım havacılık.yer hostesiyim ama çalışmıyorum havaalanı şartları saatleri uygun değil çünkü.eşimde mühendis.yaptığım hiç birşeyi beğenmiyor yada tepkisiz kalıyor.bana asla güzel beni memnun edecek bir kelime söylemedi.bugüne kadar hep ben onu övdüm ama o bana bir kere bile güzelsin demedi.özel günlerden asla anlamaz.gebeliğimi bile yanlız geçirdim manevi açıdan.hiç sormadı canın bişey istiyormu nasılsın diye. dün bana sen kendini ne sanıyorsun nerde görüyorsun üniversitemi okuduğunu düşünüyorsun vasıfsız dedi.kavgada etmiyorduk normal işten güçten konuşuyorduk.hep kendini ön plana çıkarır her konuda mutlaka bilgisi vardır yapamayacağı şey yoktur ona göre.çok benmerkezci.sürekli kendini övüyor sürekli ama.ne yapmalıyım.kişilik bakımından çok ters düşüyoruz boşanmayı düşünüyorum.ne yapmalıyım sizce
Narsist biriymiş Allah kolaylık versin

Back
X