Esim surekli disarda

bişi diyim mi ben çocuğumu ilk doktora gidicem diye babaannesine birakmişim.. saatlerce gelmedim eve.. eşim ariyo annem rahatsiz felan dilan.. yok yaa ne rahatsizi dedim.. baksin dedim..
cafede tek başıma kahve içtim gezdim avm de gittim çok çok iyi geldi..
eşim çildiracasiyla ariyor. hiç tınlamiyorum..
akşamüstü döndüm.. kaynanam gayet iyiydi.. başına yazmayla bağlamişti :D
ama çok mutlu geldim eve:D
eşim eve gelince ses etmedi.ne diyecek..
bu benim keyfim bu benim hayatim degil mi....

Yapmayin lutfen,
Gunde 1 saat salona git dedim, cocuklari babaya birakip baba evine don demedim
Ne demek anneden olacaklar.
🤣🤣🤣 Birlikte koca karı çocuklar aile olarak vakit gecirsinler olarak baktım aslında olaya da niye öyle ifade etmemişim bilmem
Doğum yaptım ayol
Girip yorum yapabildigime şükür 🤣🤣🤣

🤣🤣🤣 Birlikte koca karı çocuklar aile olarak vakit gecirsinler olarak baktım aslında olaya da niye öyle ifade etmemişim bilmem
Doğum yaptım ayol
Girip yorum yapabildigime şükür 🤣🤣🤣

Ahaha
En güzeli o, zaten ona lafim yok,
Ama bu adam onun için evdr kalmaz, bari bu yolu denesin dedim.

Bebisin hayırlı olsun canim, saglikli sihhatli gecsin zamaniniz ❤️

Ahaha
En güzeli o, zaten ona lafim yok,
Ama bu adam onun için evdr kalmaz, bari bu yolu denesin dedim.

Bebisin hayırlı olsun canim, saglikli sihhatli gecsin zamaniniz ❤️
Tsekkur ederim güzel dileklerin için🌼

3 seneye 2 cocukla dogru durust cinsellik bile yasanamaz. Evliliğe birbirinize bile alişmadan ev coluk cocuk dolmuş adam da kaciyor şimdi.
Ha diyeceksiniz ben tek başimami yaptim. Hayir ama malesef bu dusunmemenin getirilerini kadinlar daha çok çekiyor böyle işte.
Aynen. Daha yeni evliyken kucağıma 2 cocuk verilse imkanim olsa ben de kacarim. Kacabildigi icin kaçıyor adam tabi, evde höt diyen bi kadin da yok tabi, kacirir mi bu firsati.

Bence olay bakımda değil, bütün gün evde oturuyorsunuz. Adam için cepte, nasılsa eve her geldiğinde emrine amade duran bir konumdasınız. Ben olsam ne yapar eder işe girer çalışırdım çocukları da kreşe verirdim. Eve geldiğinde sizi bulamadıkça burnu sürtülürdü. Şu durumda saç baş yaptırsanız da adam sizi merak etmiyor ki zaten tüm gün evdesiniz.

Evet yardimci olacak birileri var babaanneye birakabilirim ama onlar koydeler benim derdim zaten kendime bakamaya basladigimda mecburen buyuk oglumla ilgilenmek zorunda kalacak arkadasimla gorustum onunla alisverise gidicez onunda iki cocugu var oda buyuk oglunu babasina birakicak insallah en kisa zamanda gidicez bide diger oglum 3 aylik bir haftadir spiral taktirdigim icin spor yapamiyorum cunku sezeyan dogum yaptim birde spiral takinca mecburen bir iki ay beklemek zorundayim spiralin kaymasindan korkuyorum daha dogrusu
Bir alışverişe çıkmakla sihirli değnek değeceğini sanmıyosunuzdur umarım. Adam fark etmeyecek bence. Hatta para gitti diye canı sıkılır büyük ihtimal.

Kıraathanede okey atan herifle neden evlendiniz? Şu arkadaş çevresine sahip olan adamları baba yapıyorsunuz, olan çocuklarınıza oluyor. Bu adamın değişeceğini sanmıyorum, saçla, başla efendime söyleyeyim sporla estetikle olacak iş değil bu. Düzelmez.

Benim eşimin böyle arkadaş çevresi yok, kıraathane ne bilmez. Halısahaya gider, bazen arkadaşlarıyla takılır; ama genelde evdedir. Beraber daha çok vakit geçiriyoruz, beraber sosyalleşiyoruz; buna evlilik deniyor.

Niye sadece kendisine bakmak için uğraşıyor anlamıyorum. Adam eve gelmiyor umursamıyor ne ilgi ne dış görünüş olarak kadın suçu kendisinde arıyor şaka gibi. Yemek falan yapmayın madem kendi hayatını yaşıyor sizde kendi hayatınızı yaşayın. Ütüsünü yemeğini kalksın kendi hazırlasın sorumluluk alsın biraz.
Hay agzina saglik.Ex esim ben evde bakımlı ve açık kıyafetlerle geziyorum diye şey demişti dışarda tesettürlü oldugun icin evdeki bu haline gözüm alışmıyo hoşuma gitmiyo. Her gün de dışardaydı. Eve hayvan baglamıyoruz kızlar duran duruyo zaten nolursunuz kendinizi yormayın yaa

Arkadaşım sana tavsiyem bazen ilişkilerde böyle sarsıntılar muhakkak yaşanır hele ki doğumdan sonraki süreçte birbirinize ayıracak zamanınız kalmamış hemen farklı yorumlama yapılmasını bilinçli bulmuyorum öz eleştiri de yapılmalı bence sen sabah kalktıktan sonra temziklik yemek çocuklarla vs ilgilendikten sonrakş zaman dilimini de eşin için ayırmaya çalış şık giyin özenli ve temiz ol makyaj parfüm vs sonra kahve yap birlikte için yada film izleyin sohbet edin çoğu erkek çok sıkıntıya gelemiyor sabırları yok çocuk konusundan bahsediyorum bence eşine ve kendine zaman ayırmaya çalış

Kizlar size ihtiyacim var esim cok ilgisiz 3 yildir evliyiz iki cocugumuz var surekli arkadaslariyla disarda sadece keyfi istediginde yanimda onun disinda yemegini yer cikar gider disari artik biktim kendimden sogudum kendime bakmaya karar verdim ne yapacagimi tam olarak bilemiyorum nolur bana akil verin hem iki cocuk hem ev siz nasil yetistirebiliyorsunuz sizden rocam daha cok motive edici seyler yazarsiniz neler yapabilirim giyim olsun bakim olsun
Bakimla giyimle alakası yok. 3 yilda iki cocuk doğurmayi nasıl basardinız bilemiyirum ama adam evdeki sorumluluklarımdan kaçıyor sizinle alakası yok. İkiz gibi cocuklar.

Evet yardimci olacak birileri var babaanneye birakabilirim ama onlar koydeler benim derdim zaten kendime bakamaya basladigimda mecburen buyuk oglumla ilgilenmek zorunda kalacak arkadasimla gorustum onunla alisverise gidicez onunda iki cocugu var oda buyuk oglunu babasina birakicak insallah en kisa zamanda gidicez bide diger oglum 3 aylik bir haftadir spiral taktirdigim icin spor yapamiyorum cunku sezeyan dogum yaptim birde spiral takinca mecburen bir iki ay beklemek zorundayim spiralin kaymasindan korkuyorum daha dogrusu
O yontemle hamile kalan vok. Siz ek bir yontem daha kullanın

bişi diyim mi ben çocuğumu ilk doktora gidicem diye babaannesine birakmişim.. saatlerce gelmedim eve.. eşim ariyo annem rahatsiz felan dilan.. yok yaa ne rahatsizi dedim.. baksin dedim..
cafede tek başıma kahve içtim gezdim avm de gittim çok çok iyi geldi..
eşim çildiracasiyla ariyor. hiç tınlamiyorum..
akşamüstü döndüm.. kaynanam gayet iyiydi.. başına yazmayla bağlamişti :KK70:
ama çok mutlu geldim eve:KK70:
eşim eve gelince ses etmedi.ne diyecek..
bu benim keyfim bu benim hayatim degil mi....
Ben olsam kaynananin sabrı biter de çocuğuma ters davranır diye korkudan dönerdim.
Bu yapmanız gereken kişi eşiniz bence. Kaynana bakmak zorunda değil sonuçta.

Benimki de sürekli wvse ağlıyorum aerik çık dışarı diye .dışarda sanki yicek ler onu markete gidiyor kısa koşa geliyor bıktım 20 gün izin kullanıyor.7/24 yatıyor çıkarsak beraber çıkalım diyor hergun çıksın isterim

Back
X