Esim surekli disarda

Giyim bakım yerine oku. Diploman olsun, işin olsun, paran olsun. Böyle olursan eyvallahın olmaz.

Yanına gelmeyen adama yalvarır gibi güzelleşmek çok gurur kırıcı değil mi?
Bnce kendinden de memnun değil, ondan .

Onun bana baglanmasi icin degil yanlis anladiniz kendimi onun icin cok yiprattim ve artik kendime haksizlik yaptigimigin farkindayim bir kadin olarak kendi ozguvenimi yerine getirmek cabam
Depresyonda cilt bakımı yapan kadınlar olarak anlamıyoruz sizi ama şöyle söyleyeyim. Bakımda öncelik temizliktir. Cildi temizlemezsen istersen altın kremler sür vitaminlere boğ yine fayda etmez. Saçların düzenli yıkanması düzenli duş, el ayak ve genital temizlik… bunlar öncelik. Sonra beslenme gelir. Daha temiz doğal beslenmek lazım. Hani hiç mi kek börek yemeyin yiyin ama önce iyi diyet ve sporla ideal kiloya gelin( fazla kilonuz varsa) sonra haftanın 7 günü değil de 2 günü kek börek hamburger vs (artık ne seviyorsanız) yiyin. Temizlik ve beslenme halledildikten sonra da artık ekstralara geçebiliriz. Saç renginizi ve modelinizi değiştirerek başlarsınız sizi genç gösterecek renk ve modellere yönelirsiniz. Güzel kıyafetler alırsınız. Makyaj yaparsınız,Manikür pedikür yapar veya yaptırırsınız. Artık size bağlı gideceği yön. Zaten bu kadar genç olup bunlara heves etmemeniz garip. Ne acelesi vardı çoluk çocuğa karıştınız. En azından hiç mi demediniz kocamla bi gençliğimizin tadını çıkaralım dıye

Bu arada bakıma en alt kattan başlamak zor geliyorsa ki bu üzücü ama, o zaman ilk iş saç değişikliği gibi aniden farkını gösteren bir değişiklik olsun. Zaten hoşunuza gidecek direk devamını getirmek istersiniz diye düşünüyorum

Onun bana baglanmasi icin degil yanlis anladiniz kendimi onun icin cok yiprattim ve artik kendime haksizlik yaptigimigin farkindayim bir kadin olarak kendi ozguvenimi yerine getirmek cabam
Sizin kendinize yapmanız gereken ilk bakım spiral taktırmak. Hatta üç yılda iki çocuk doğursam ben korkudan spiral üstü doğum kontrol hapı yutarım

Adamın gözü dışarda mi ki hemen giyimine ve bakimsizligina dem vurdun.
Bazısı içer,bazısı kahveye gider.
Eğer durum boyleyse ; süslenmek çözmez.
Yani kahvedeki Mahmut Abinin mavralarini dinlemeye bayliyor esiniz.
Nasıl duzelir derseniz bilemiyorum.

Son düzenleme:
Evet yardimci olacak birileri var babaanneye birakabilirim ama onlar koydeler benim derdim zaten kendime bakamaya basladigimda mecburen buyuk oglumla ilgilenmek zorunda kalacak arkadasimla gorustum onunla alisverise gidicez onunda iki cocugu var oda buyuk oglunu babasina birakicak insallah en kisa zamanda gidicez bide diger oglum 3 aylik bir haftadir spiral taktirdigim icin spor yapamiyorum cunku sezeyan dogum yaptim birde spiral takinca mecburen bir iki ay beklemek zorundayim spiralin kaymasindan korkuyorum daha dogrusu
O zaman haftada 1 gün çocuksuz 2 saat dışarı çıkarak başlayın kendinize zaman ayırmaya. İnsan devamlı evde olunca o pijamalar yapışıyor üstüne. Haftada 1 gün yürüyüşe çıkın yarım saat, inanın sizi mutlu etmeye yardımcı olacak ;) . Kuaföre gitmek beni çok mutlu eder cidden, gidin manikür pedikürünüzü yaptırın güzel ojenizi sürdürün. Saçlarınıza bakımı kolay bir model kestirin ki her sabah kendiniz düzeltebilin . Bu gibi ufak dokunuşlar anlıkta olsa insanın modunu yükseltiyor. Akşamları eşinize rica edin haftada bir ya da 2 : 1 saatte olsa o ilgilensin çocuklarla , siz uzunca bi duşunuzu alın, saç bakımınızı yapın, en kötü yatağa geçin uzanın, kendinizi şımartın..emin olun kıyafet kısmı en kolay olanı , önemli olan kendinize vakit ayırmanız, değerli olduğunuzu hatırlamanız ve psikolojinizi düzeltmeniz. Bebeğiniz çok ufakmış daha lohusalık psikolojiniz bile geçmemiştir tam olarak. (Bu söylediklerim eşinizden ya da ilişkinizden bağımsız.. sadece sizin için olması gerekenler, yoksa o konuya girersek eşinizin elle tutulur yanı yok ne yazık ki :( )

Abla adam bi anda mı ilgisiz oldu neden 2 kere baba yaptınız şambabasını? Yazık değil mi o sabilere, eşiniz ilgisiz siz de çocuklarınızı hiç düşünmemişsiniz yazık çocukla bağlanmaz 3. Yü yapmayın bari

Arkadaşımın eşi böyle. Her gün akşam spora ,maça gidiyormuş , hafta sonları da kayağa . Yazık arkadaşım da evde çocuklarla sürekli. Ailecek tek başımıza bir yere gittiğimizi bilmiyorum diyor kız. O da konuşsamda olmuyor diyordu. Sanırım duzelmeleri zor

Arkadaş çevresi öyle olduğu sürece çıkmaya devam eder. Sorun sizden kaynaklı değil ki.

Siz bakımınizi kendiniz için yapın. Kendinizi iyi hissedin.
Eşiniz gidince daha çok salmayin kendinizi.
O gideceğim dediği zaman triplere ağlamalara başlamayın.
Aa harika benimde şöyle planım vardı diye kendi işinize odaklanın.

Çocuklarınızı muhakkak erken yatırın. Gece size kalsın

Kizlar size ihtiyacim var esim cok ilgisiz 3 yildir evliyiz iki cocugumuz var surekli arkadaslariyla disarda sadece keyfi istediginde yanimda onun disinda yemegini yer cikar gider disari artik biktim kendimden sogudum kendime bakmaya karar verdim ne yapacagimi tam olarak bilemiyorum nolur bana akil verin hem iki cocuk hem ev siz nasil yetistirebiliyorsunuz sizden rocam daha cok motive edici seyler yazarsiniz neler yapabilirim giyim olsun bakim olsun
kocan dişardaymiş..
iyi sen iki çocuğunu adama ver iki saatliğine gelicem işim var çarşıda deyin..
arkadaşlarini ara kahve iç. alışveriş yap
ama saatlerce gitmeyin eve..
empati kurdur adama..
nasılmış anlasin.

Kizlar size ihtiyacim var esim cok ilgisiz 3 yildir evliyiz iki cocugumuz var surekli arkadaslariyla disarda sadece keyfi istediginde yanimda onun disinda yemegini yer cikar gider disari artik biktim kendimden sogudum kendime bakmaya karar verdim ne yapacagimi tam olarak bilemiyorum nolur bana akil verin hem iki cocuk hem ev siz nasil yetistirebiliyorsunuz sizden rocam daha cok motive edici seyler yazarsiniz neler yapabilirim giyim olsun bakim olsun
benim ki de tam tersi hiç dışarı çıkma huyu yok özellikle akşamları anca ben diyeceğim hadi dışarı çıkalım gezelim anca öyle arkadaşları bazen çağırıyor git azıcık sosyalleş diyorum ben alkol kullanmıyorum napcam yanlarında meyve suyu mu içicem diyo :D Hafta sonları çift şeklinde görüşüyoruz arkadaşlarla anca öyle tabi benim koca farklı bir model annesine bile gitmez doğru dürüst ev kuşu biraz bazen cuma geceleri sahile gidelim napcaz hava soğuk filan söylene söylene gelir genelde sen git ben yatayım evde der o yüzden genelde arkadaşlarımla takılıyorum eşimde oğlumla evde kalıyor ama çocuğum bu aralar acayip hareketli ben nere gitsem çocukla evde yalnız kalmamak için geliyor

yavrum sen neden evde oturuyon sende çık arkadaşlarınla çalışmıyorsan çalış bence yoksa evde koca bekleyerek ömür geçmez

Back
X