- 19 Nisan 2019
- 3.037
- 8.561
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnce kendinden de memnun değil, ondan .Giyim bakım yerine oku. Diploman olsun, işin olsun, paran olsun. Böyle olursan eyvallahın olmaz.
Yanına gelmeyen adama yalvarır gibi güzelleşmek çok gurur kırıcı değil mi?
Okumamış oluyorsunuzTabiki okudum istedigim bolum gelmeyince birde ailemin durumu olmayinca mecbur biraktim
Depresyonda cilt bakımı yapan kadınlar olarak anlamıyoruz sizi ama şöyle söyleyeyim. Bakımda öncelik temizliktir. Cildi temizlemezsen istersen altın kremler sür vitaminlere boğ yine fayda etmez. Saçların düzenli yıkanması düzenli duş, el ayak ve genital temizlik… bunlar öncelik. Sonra beslenme gelir. Daha temiz doğal beslenmek lazım. Hani hiç mi kek börek yemeyin yiyin ama önce iyi diyet ve sporla ideal kiloya gelin( fazla kilonuz varsa) sonra haftanın 7 günü değil de 2 günü kek börek hamburger vs (artık ne seviyorsanız) yiyin. Temizlik ve beslenme halledildikten sonra da artık ekstralara geçebiliriz. Saç renginizi ve modelinizi değiştirerek başlarsınız sizi genç gösterecek renk ve modellere yönelirsiniz. Güzel kıyafetler alırsınız. Makyaj yaparsınız,Manikür pedikür yapar veya yaptırırsınız. Artık size bağlı gideceği yön. Zaten bu kadar genç olup bunlara heves etmemeniz garip. Ne acelesi vardı çoluk çocuğa karıştınız. En azından hiç mi demediniz kocamla bi gençliğimizin tadını çıkaralım dıyeOnun bana baglanmasi icin degil yanlis anladiniz kendimi onun icin cok yiprattim ve artik kendime haksizlik yaptigimigin farkindayim bir kadin olarak kendi ozguvenimi yerine getirmek cabam
Sizin kendinize yapmanız gereken ilk bakım spiral taktırmak. Hatta üç yılda iki çocuk doğursam ben korkudan spiral üstü doğum kontrol hapı yutarımOnun bana baglanmasi icin degil yanlis anladiniz kendimi onun icin cok yiprattim ve artik kendime haksizlik yaptigimigin farkindayim bir kadin olarak kendi ozguvenimi yerine getirmek cabam
O zaman haftada 1 gün çocuksuz 2 saat dışarı çıkarak başlayın kendinize zaman ayırmaya. İnsan devamlı evde olunca o pijamalar yapışıyor üstüne. Haftada 1 gün yürüyüşe çıkın yarım saat, inanın sizi mutlu etmeye yardımcı olacakEvet yardimci olacak birileri var babaanneye birakabilirim ama onlar koydeler benim derdim zaten kendime bakamaya basladigimda mecburen buyuk oglumla ilgilenmek zorunda kalacak arkadasimla gorustum onunla alisverise gidicez onunda iki cocugu var oda buyuk oglunu babasina birakicak insallah en kisa zamanda gidicez bide diger oglum 3 aylik bir haftadir spiral taktirdigim icin spor yapamiyorum cunku sezeyan dogum yaptim birde spiral takinca mecburen bir iki ay beklemek zorundayim spiralin kaymasindan korkuyorum daha dogrusu
Bununla düzeleceğini sanıyor. Bakım yapınca adam dibinden ayrılmayacak sanki.Bnce kendinden de memnun değil, ondan .
Bu seferde anadan olsunlarSpora yazil ve her aksam cocuklari esine birak spora git.
Hem bakimini yapmis olursun, hem esini eve baglamis olursun, hem de cocukcagizlar birazcik babalarini görürler.
kocan dişardaymiş..Kizlar size ihtiyacim var esim cok ilgisiz 3 yildir evliyiz iki cocugumuz var surekli arkadaslariyla disarda sadece keyfi istediginde yanimda onun disinda yemegini yer cikar gider disari artik biktim kendimden sogudum kendime bakmaya karar verdim ne yapacagimi tam olarak bilemiyorum nolur bana akil verin hem iki cocuk hem ev siz nasil yetistirebiliyorsunuz sizden rocam daha cok motive edici seyler yazarsiniz neler yapabilirim giyim olsun bakim olsun
benim ki de tam tersi hiç dışarı çıkma huyu yok özellikle akşamları anca ben diyeceğim hadi dışarı çıkalım gezelim anca öyle arkadaşları bazen çağırıyor git azıcık sosyalleş diyorum ben alkol kullanmıyorum napcam yanlarında meyve suyu mu içicem diyoKizlar size ihtiyacim var esim cok ilgisiz 3 yildir evliyiz iki cocugumuz var surekli arkadaslariyla disarda sadece keyfi istediginde yanimda onun disinda yemegini yer cikar gider disari artik biktim kendimden sogudum kendime bakmaya karar verdim ne yapacagimi tam olarak bilemiyorum nolur bana akil verin hem iki cocuk hem ev siz nasil yetistirebiliyorsunuz sizden rocam daha cok motive edici seyler yazarsiniz neler yapabilirim giyim olsun bakim olsun
yavrum sen neden evde oturuyon sende çık arkadaşlarınla çalışmıyorsan çalış bence yoksa evde koca bekleyerek ömür geçmezOnun bana baglanmasi icin degil yanlis anladiniz kendimi onun icin cok yiprattim ve artik kendime haksizlik yaptigimigin farkindayim bir kadin olarak kendi ozguvenimi yerine getirmek cabam
Bu seferde anadan olsunlar