Eşim sürekli geçmişimi yüzüme vuruyor ?

tersgulucuk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2022
49
-107
1
27
Bu konu hakkında konuşabilip içimi dökeceğim kimse yok sırf bu yüzden üyelik açtım sizden fikir almak için
Eşimle evlenmeden önce benim 4 senelik bir ilişkim olmuştu hatta sözlenmiştik bile aileler arasında o kişi benim ilk aşkımdı hani insan kör kütük aşık olur gözü bir şey görmez ya benimki de öyleydi ben o kişiye bekaretimi verdim .. Sözlüyken oldu ve beni aldattığını öğrendim sildim attım. Daha sonra eşim çıktı karşıma ben o sıra depresyondayım tabi kaç senelik ilişkim bitmiş güvenmişim kendimi teslim etmişim hayat daha bitti gözüyle yaşıyordum toplumumuzda bekaret kavramı çok önemli biliyorsunuz.. Eşim bana öyle iyi geldi ki sürekli güldürmeler ilgisi kafamı öyle dağıtıyordu ki en önemlisi ama baba faktörü baba sıcaklığı alıyordum eşim daha ağır biriydi önce ki hayatımdaki insana karşı o ağırlığı hoşuma gitmişti eşim daha önce evlenip boşanmış bir tane de çocuğu olan birisiydi ama ben eşime öyle güvenmiştim ki bu durumu aldırış etmedim bana evlilik teklifi etti bende ondan önce 4 senelik ilişkim olduğunu ve bilmesi gerekiyor diye düşündüm bakire olmadığımı söyledim ama eşim hiç aldırış etmemişti bende bakir değilim ki bakire isteyeyim bende evlendim boşandım sonuçta ben dar zihniyetli insan değilim namus orada değil beyinde demişti ve bir kez daha bağlanmıştım ona daha sonra biz evlendik 2 yaşında da kızımız var .
Soruma gelecek olursam 1 senedir eşim öyle değişti ki bir zamanlar bunu önemsemeyen adam her kavga da sen eskine git sen beni sevmiyorsun zaten ona teslim etmişsin kendini ben seni bu halinle bile kabul ettim evlendim senle daha kim evlenirdi vs vs bu tarz şeyler deyip bana bağıran bir adama dönüştü ve üstelik sen beni kendine aşık edip kandırdın demeye kadar geldi bu iş özellikle de alkol aldığı zamanlar diyor bunu sürekli o eski hayatımda ki erkeğe karşı kinleniyor ağzını burnunu kıracağım onun elimde kalacak şerefsiz bulup geberteceğim onu en sonunda ( o kişiyi de tanıyor ) başlıyor ona sövmeye saymaya bana hatta sen ona git sen beni sevmiyorsun aklın onda kalmış deyip ona sövmeye başlıyor hepte alkol içtiğinde yapıyor bunu .
Geçen gün alkol aldı o gün o kadar ağladım ki çok ama çok kötü hissettim ve tuhaf oldum o duyguyu anlatamam size o şahıstan bahsedip onun o. çocuğu sen onu sevmişsin güvenmişsin sana pislik yapmış şerefsiz it oğlu it dedi karşımda ki eşim çocuğumun babası bana gelmiş eskimi kurcalıyor artık öyle yoruldum ki tükendim …

E sizin eliniz armut mu topluyor ulan angut ben seni çocuğunla kabul ettim senle kim evlenirdi diyemiyor musunuz ama hata sizde sanki defonuz var gibi ben bakire değilim bil vs derseniz adama kabul edip etmeme lüxü veriyosunuz zaten o kim köpek kabul etme lüxüne sahip

Eşinize aşırı sinirlendim şuan.
Bu zihniyet bitip tükenmeyecek heralde.
Ya beni sevmiş,guvenmis,benimle evlenmiş diye düşünmüyorlar.
İstese saklardi diye düşünmüyor.
Siz cevap veriyor musunuz en azından sessiz kalmayın ki devam etmesin.
Kendimden örnek vereyim ben erken evlendim hemen çocuğum oldu sonra ayrıldım.
Şuan ki eşim ne vardı erken evlenecek gibi cümle kurdu bana ilk yıllarda.
Aşırı sinirlendim,kötü hissettim o yüzden sizi anlıyorum.
O zaman sen mi vardın,nereden bilecektim ayrılıp seninle evleneceğimi dedim.
Bişey diyemedi.
En azından cevap verin içinizde kalmasın.

Eşiniz ağır şerefsizmiş üzgünüm.

Umarım karşısında ezik durmuyorsunuzdur.

Haklı olduğunuz yerde sesiniz daha çok çıksın ki eşiniz de yerini bilsin.

Cevap vermez miyim neler diyorum senin de ondan pek farkın olmadığını görüyorum ben seni zorla mı evlendirdim kafana silah mı dayadım nikah masasına oturttum seni bende ona bakarsan boşanmış çocuklu kabul ettim diyorum onun gibi çirkin konuşmalarda bulunuyorum maalesef anlayacağı dilden konuşuyorum diğersi gün de hiçbir şey olmamış gibi davranıp özür diliyor ben barışmıyorum evde yarı küs yarı konuşma halinde sürüp gidiyor işte

Bile bile evlendin...Sürekli bunu dile getirceksin sen öyle mi deyip basıp gidin ...Gerçekten seviyorsa size yalvaracaktır ve ebedıyen acmayacagına dair söz alın..Ama bu öyle bır kalkıs olsun kı gozlerınızden ve beden dılınızden ne kadar cıddı oldugunuzu gorsun...Oturup aglayacagınıza aslanlar gibi kükreyeceksınız....
Ya hep...Ya hiç...kuralı bu durum ıcın net çözüm he baktınız yalvardı bir daha anmam dedi ama gene yapıyor ki siz her ne olursa olsun maddi manevi kendınızı hazırlayın...

Yarın bigün çocugunuzun bu çirkin şeyleri duymasını istemiyorsanız bu adama karsı gardınızı alın...

Diğer ihtimalinizide yazıyorum düşünce olarak; ya ayrılma asamasında rezıl ederse? diyorsanızda şahsen ben ayrılma asamasında esı hakkında boyle konusan adamın bosanmayı yedıremedıgınden dolayı ıftıra attıgını dusunuyorum ıkıncısı aklıma gelmıyor gelsede keza oyleydı farzedelım bunu söyleyen adam adam degıldır der iyi ki kurtulmus kadın der gecerım net...

Konunuzun geri kalanına yorum yapmayacağım şimdilik ama bildiğimiz üzere bekaret kavramı toplumumuzda önemli falan değil.ülkede bu tarz çağdışı tiplerden en son kim kalmışsa çevrenizde maalesef.ülkemiz böyle bir yer değil.bilmeni isterim.normal görme yani.hatta bu sitede bakire evlenen arkadaş bir elin parmaklarını geçmez.

Bilinçaltında bunlar var alkolün arkasına sığınıyor o zaman.
Alkollü değilken ciddi ciddi konuşun.
Ben zaten zor zamanlar geçirdim,ondan kurtuldum.
Senin durumunu bilerek seni severek evlendim ama bunları hak etmiyorum diye konuşun.
Ayık olduğu zaman konuşun ve ne kadar etkilendindini anlatın.
Eğer değişim olmazsa destek alın ama dayanamazsaniz boşanma konusunu düşünün derim ben.
Huzursuz,mutsuz evlilikten fayda gelmez daha da kötüleşirsiniz birbirinize.
Bu durumdan çocuğunuz da etkilenir.

Tencerenin dini kara senin ki benden kara olmuş bu olay.Neyi yarıştırıyor ki terbiyesiz.Ama suç sizde en başta ezik psikolojisine girmeseydiniz size böyle dil uzatamazdı.

Ben Karadeniz bölgesinde yaşıyorum ama maalesef burada bu hala o kadar önemli ki …

Şerefsiz sensin
Yiyemeyeceğin şeyin altına yatmışsın
Madem kaldıramayacaksın evlenme , de ve ayrıl.
Zaten bitmiş senin evlilik

Tencerenin dini kara senin ki benden kara olmuş bu olay.Neyi yarıştırıyor ki terbiyesiz.Ama suç sizde en başta ezik psikolojisine girmeseydiniz size böyle dil uzatamazdı.
Her seferinde ağzının payını verdim aslında hiç susup alttan almadım ama benim hep bir şekil de gönlümü aldı ve birde şu var çocuk olmasa direk bu cümleden yeterli aslında boşanmak için bitirirdim ama çocuk varken olmadı yapamadım

Eee madem o kadar önemli evlenip, boşanmak daha büyük rezillik.sizin de hatanız çoluklu çocuklu adamla olmak.ne işiniz vardı allah aşkına gencecik halinizle.bekaret önemliyse bir toplumda boşanmak daha büyük bir sorundur mantıken.eğer o kadın boşanmışsa sen tahmin et sorunun büyüklüğünü.

Reactions: Cac
Diyorum ya normal şartlar da olsa ben uzun süreli ilişki sonrasında ki depresyonuma denk gelmese eşimle evlenmezdim belki benim ilk çocuğum olacaksa karşımdakinin de aynı olsun isterdim ama eşim beni o depresyondan çekti aldı çünkü ben gerçekten hem aldatılma hem bekaretim ağır zor günler geçirdim eşime çok güvenmiştim çok

Bir kere adam akıllı konuştum daha doğrusu konuşmaya çalıştım ya misafir geldi ya telefon çaldı o şu bu derken yarım kaldı hep ama o benim ne demek istediğimi anladı uzun bir süre olmadı demedi ve şimdi alkol aldı gene yüzüme vurdu kavga ettik zaten ben ailemin evindeyim ):

Eski nişanlınızı tanıdığını yazmışsınız. Bu tanışıklık birbirini görme ihtimalinin bulunduğu ortamlar yaratıyor mu? Eşinizin bir anda değişmesi bana garip geldi. Eşinizin yaptığı zaten baştan aşağı yanlış ama dikkatimi çekti.

Siz neden bu kadar sessiz kalıyorsunuz gecmisinizle sizi yargilarken cocugunla kabul ettim ben almasam seni kim alırdı deyin ki kendinin de dört dörtlük olmadığını görsün birdaha da sizi gecmisinizle yargilamasin

Dansöz denir böylesine...Bence bu adamin hayatından çıkarak ona hak ettiğini verin.Rezil bir şey bu adamla yaslanilmaz

Bir arkadasımın böyle bır sırrını bılıyorum...Tanıstıgı kısıye soyleyıp soylememe durumunda kalmıstı kı ben soylemesı taraftarıydım..Bastan bunu kabul etmeme gibi şansı varken sende zıhnıyetını gormus olursun demıstım...Kesınlıkle ne arkadasımın ne de kendısının bunu ebedıyen acmayacaklarına daır soz ıstemıs ve suan maşallah cok mutlular...

Çocugu olmadan önce ciddi çok büyük bir kavgaları oldu..Aradı anlattı..Ona çok kızgınım ona hakaret dahi ettim ama bılıyormusun ısteseydı o da bana gecmısımı ima dahi edebilirdi etmedi dedi..Ve ben ona bu yüzden kıyamıyorum ve seviyorum dedı...

Ailece de gorusuyoruz ve bende onun bu sırrını esımde dahıl kımseye soylemedım soylememde...O konuda kapandı gitti ..Bitti....

Diyeceğim o ki kıskanclıktan çatlasada o konuyu bir daha anmamalıydı...Herkes erkek doğuyor ama adam olamıyor dedıklerı bu olsa gerek...

Artık sizde içkiden ötürü diyorsunuz hayır..Bunun bahanesı olmaz..Belkı de ıckıyı sılah olarak kullanıyor sıze...Gercekten tek sebep kontrol kaybıysa içmeyecek ya da herkes evine derdim şahsen ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…