Eşim sürekli geçmişimi yüzüme vuruyor ?

Aman be sizde kendinize bunları yaşatan adama toz kondurmazsınız şimdi başlarsanız şöyle iyi böyle iyi demeye…

Bir kadına, kocalık yapamamış ve çocuğu olduğu halde boşanmış bir kadın eski kocası…
Ve bu adam size bekaret dersi veriyor öyle mi!!!
Siz de sen ilk eşine kocalık yapabildin mi kadın seni çocuğunla boşamış demiyorsunuz…

Evet gerçekten sizi depresyondan almış çok güldürüyor maaşallah…

Palyaço kıyafeti giydirelim de bizi de güldürsün!!!

Averaj Türk erkeği. Ben Türk erkeklerinden elimden geldiğince uzak durmaya çalışıyorum kadın cinselliğini aşağılık görüyorlar ve saçma sapan bekaret olaylarına takılıyorlar. İlk ilişkinizi parmaklarınızla yaşamak en doğalıdır elin orta doğulu aptal oğlu kan görecek diye(o kan da ya çıkar ya çıkmaz) kendinizi kısıtlamayın. Vajene ilk olarak illa bir penis girmek zorunda değil. Kadınlar bu yüzden tampon bile kullanamıyor korkunç.

yok yok onlarin bekaret derdi,namus(!)takıntısı sadece Türk kızlarına çünkü bizler ister istemez bu baskıyla büyümüş olduğumuz için bizi bu konuda ezebiliyorlar. yabancı kizlara gelince aniden unutuyorlar bekareti falan

Hep söylerim Türk kadınlarına t.liban olan Türk erkeği yabancı görünce birden dünyanın en avrupai alageyiğine dönüşür.

bekaretimi verdim kendimi teslim ettim.
siz kendinizi böyle ifade ettiğiniz için adam size bunlarla gelebiliyor biliyorsunuz değil mi?
canım istedi seviştim deseydiniz en başında keşke.
Evet sorun aynen de bu. Bekaretim bekaretim diye ortada geziyor. Kardeş sen kimseye kendini teslim etmedin. Ortada bir tecavüz yoksa gayet sevdiğin insanla birliktelik yaşamışsın ve zaten evlenmiş boşanmış bir adamla evlenirken adamın bunu sorgulamasına bile fırsat vermemeliydin. Bakir/e olmamak bir defo ise kocan zaten defonun kralına sahip. (Tabiki bu zihniyette değilim ama adam böyle bakıyor olaya) Şu an eziklenip ağlamak yerine "bir daha bu konunun imasını bile yaparsan çocuk var falan demem senden boşanırım" diyerek çok sert bir rest çekmen gerektiğini düşünüyorum. Hazmedemiyorsa psikologa gitsin.

Agzının payını verin altta kalmayın ve sakın suçlu hissedip ses çıkarmamazlık yapmayın.

Alkolu bırakmasını şart koşup boşanma davası açardım ben ha bırakmıyormu hadı bay bay.

Kadın sevişince o.. pu olur erkek sevişince milli olur aman ne güzel düzen

Size tek çözümü söyleyebilirim boşanmak zira iyi bir karakteri olsa ilk karısı boşamazdı kesin onu suçlamıştır boşanma nedenini anlatırken

siz kendinizi böyle ifade ettiğiniz için adam size bunlarla gelebiliyor biliyorsunuz değil mi?
Bekaretimi Verdim cümlesi kadar beni delirten ikinci bir cümle yok

Bir kadın önce kendine saygı göstermeliki çevreside saygı göstersın .

Erkkler gecmisi bencd bilmemeli sonradan kafalarında kurup duruyorlar aslinda kadindan beterler takiklik konusunda kimisi icinde yasiyor kuruyor kimisi her kavgada disari atiyor pisliğini. bu böyle devam edecek malesef her kavgada gecmisiniz gelecek

O kadar üzgünüm ki
Sende iyi bir eş olsaydın ilk karın senden ayrılmaz hatta totona tekmeyi koymazdı diyin.
Bu adamla son kez ayıkken konuşun bu son olacak devam edersen 2.tekmeyi de benden yersin diyeceksiniz.
Çocuk var bilmem ne demeyin o çocuk şimdiden annesinin geçmişini dinliyor beynine kayıtlar yapılıyor

Tövbe tovbeee eğer bı daha böyle laf ederse kesin bir dille bosanacaginizi söylemelisiniz çünkü bı evlilikte yapilacak en buyuk kusuru işlemiş. Benim eşim de ilk birlikteliğim değil ama ben onun ilk birlikteliğiyim. Bana hiç sormamisti ama durumu takacak bir tipse hiç devam etmeyelim diye bir sure sonra söylemiştim. Asıl benim bu yaşa kadar yapmamam anormal birini sevmissin yapmışsın ayrilacaginizi bilemezdin dedi. Bana böyle bir konudan bel altı vuramayacagini bilir. Şimdi dusununce bile ona bu meseleyi açıklama ihtiyacını duymuş olmayı salaklık olarak görüyorum. Ama eski jenerasyonun getirdiği psikolojik baskılar... Bu hayatta kimse kimseye bedeni yuzunden açıklama yapmamali buna sebep olacak kişileri de toplumdan dislamali

Ferhans sen hangi ülkedesin?

Ya siz neyin kafasındasınız alaycı konuşup dalga geçerek çok haklı mı oldunuz şimdi ? Daha ortada hiçbir şey yokken sevgiliyken ki verdiği mutluluğu güldürmeyi şuan ki yaşadığımız durumla aynı zamanda olmuşta denk durumlarmış gibi nasıl yazıyorsunuz nasıl bir kapasite bu sizde ki ?

Oda üslupla alakalı ben konuşurken öyle rahat konuşamıyorum istedim seviştim felan diye ki konumuz sorunumuz bu mu şimdi olay bu mu bundan mı patlak verecek ben canım istedi seviştim deseydim ay çok pardon eşim hiç değişmeyecekti her şey o lafa bağlı sanki Allah Allah ya

Şuan ki yılımız da bekaret eskisi gibi önemli olmayabilir yada sizin bulunduğunuz yaşadığınız çevrede de olmayabilir ama hepimiz farklı şehirler de bölgeler de yaşıyoruz dimi aynı olmayabilir kaldı ki şuan günümüz de eskisi kadar değil ama benim bu olayım olması 6 sene geçmiş üstünden 6 sene önce şuan ki gibi zihniyet yoktu bu kadar rahat olunmuyordu lütfen konu dışına da çıkmayalım ya rica ediyorum

Bekaretimi Verdim cümlesi kadar beni delirten ikinci bir cümle yok

Bir kadın önce kendine saygı göstermeliki çevreside saygı göstersın .
Ya Allah aşkına söyleme şekli farklı olunca mı düzelecekti işler ben ta kaç sene öncesinde dediğim lafı diyorum şimdi kaç sene önce dediğim lafı mı konuşacağız burada şuan ki halim hislerimle o zaman ki bir mi yadırgamadan konuşun lütfen ya ben böyle olsun ister miydim takmışsınız kaç sene önce dediğim lafa olay bir laf yüzünden sanki o zaman canım istedi de yaptım deseydim şuan sanki sorun çıkmayacaktı adamın çıkarası var ki oluyo o kafa kaldı sanki bu işler

Bende aynı fikirdeyim seneler önce olmuş bir olay şuan ki zamanla o zamanların psikolojisi duygular bir değil ama ben bilmesi gerek diye düşünmüştüm söylemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…