- 14 Ağustos 2016
- 1.575
- 3.089
- 133
- Konu Sahibi tersgulucuk
-
yok yok onlarin bekaret derdi,namus(!)takıntısı sadece Türk kızlarına çünkü bizler ister istemez bu baskıyla büyümüş olduğumuz için bizi bu konuda ezebiliyorlar. yabancı kizlara gelince aniden unutuyorlar bekareti falanAveraj Türk erkeği. Ben Türk erkeklerinden elimden geldiğince uzak durmaya çalışıyorum kadın cinselliğini aşağılık görüyorlar ve saçma sapan bekaret olaylarına takılıyorlar. İlk ilişkinizi parmaklarınızla yaşamak en doğalıdır elin orta doğulu aptal oğlu kan görecek diye(o kan da ya çıkar ya çıkmaz) kendinizi kısıtlamayın. Vajene ilk olarak illa bir penis girmek zorunda değil. Kadınlar bu yüzden tampon bile kullanamıyor korkunç.
Hep söylerim Türk kadınlarına t.liban olan Türk erkeği yabancı görünce birden dünyanın en avrupai alageyiğine dönüşür.yok yok onlarin bekaret derdi,namus(!)takıntısı sadece Türk kızlarına çünkü bizler ister istemez bu baskıyla büyümüş olduğumuz için bizi bu konuda ezebiliyorlar. yabancı kizlara gelince aniden unutuyorlar bekareti falan
Evet sorun aynen de bu. Bekaretim bekaretim diye ortada geziyor. Kardeş sen kimseye kendini teslim etmedin. Ortada bir tecavüz yoksa gayet sevdiğin insanla birliktelik yaşamışsın ve zaten evlenmiş boşanmış bir adamla evlenirken adamın bunu sorgulamasına bile fırsat vermemeliydin. Bakir/e olmamak bir defo ise kocan zaten defonun kralına sahip. (Tabiki bu zihniyette değilim ama adam böyle bakıyor olaya) Şu an eziklenip ağlamak yerine "bir daha bu konunun imasını bile yaparsan çocuk var falan demem senden boşanırım" diyerek çok sert bir rest çekmen gerektiğini düşünüyorum. Hazmedemiyorsa psikologa gitsin.bekaretimi verdim kendimi teslim ettim.
siz kendinizi böyle ifade ettiğiniz için adam size bunlarla gelebiliyor biliyorsunuz değil mi?
canım istedi seviştim deseydiniz en başında keşke.
Bekaretimi Verdim cümlesi kadar beni delirten ikinci bir cümle yokbekaretimi verdim kendimi teslim ettim.
siz kendinizi böyle ifade ettiğiniz için adam size bunlarla gelebiliyor biliyorsunuz değil mi?
Sende iyi bir eş olsaydın ilk karın senden ayrılmaz hatta totona tekmeyi koymazdı diyin.O kadar üzgünüm ki
Ferhans sen hangi ülkedesin?Konunuzun geri kalanına yorum yapmayacağım şimdilik ama bildiğimiz üzere bekaret kavramı toplumumuzda önemli falan değil.ülkede bu tarz çağdışı tiplerden en son kim kalmışsa çevrenizde maalesef.ülkemiz böyle bir yer değil.bilmeni isterim.normal görme yani.hatta bu sitede bakire evlenen arkadaş bir elin parmaklarını geçmez.
Ya siz neyin kafasındasınız alaycı konuşup dalga geçerek çok haklı mı oldunuz şimdi ? Daha ortada hiçbir şey yokken sevgiliyken ki verdiği mutluluğu güldürmeyi şuan ki yaşadığımız durumla aynı zamanda olmuşta denk durumlarmış gibi nasıl yazıyorsunuz nasıl bir kapasite bu sizde ki ?Aman be sizde kendinize bunları yaşatan adama toz kondurmazsınız şimdi başlarsanız şöyle iyi böyle iyi demeye…
Bir kadına, kocalık yapamamış ve çocuğu olduğu halde boşanmış bir kadın eski kocası…
Ve bu adam size bekaret dersi veriyor öyle mi!!!
Siz de sen ilk eşine kocalık yapabildin mi kadın seni çocuğunla boşamış demiyorsunuz…
Evet gerçekten sizi depresyondan almış çok güldürüyor maaşallah…
Palyaço kıyafeti giydirelim de bizi de güldürsün!!!
Oda üslupla alakalı ben konuşurken öyle rahat konuşamıyorum istedim seviştim felan diye ki konumuz sorunumuz bu mu şimdi olay bu mu bundan mı patlak verecek ben canım istedi seviştim deseydim ay çok pardon eşim hiç değişmeyecekti her şey o lafa bağlı sanki Allah Allah yabekaretimi verdim kendimi teslim ettim.
Şuan ki yılımız da bekaret eskisi gibi önemli olmayabilir yada sizin bulunduğunuz yaşadığınız çevrede de olmayabilir ama hepimiz farklı şehirler de bölgeler de yaşıyoruz dimi aynı olmayabilir kaldı ki şuan günümüz de eskisi kadar değil ama benim bu olayım olması 6 sene geçmiş üstünden 6 sene önce şuan ki gibi zihniyet yoktu bu kadar rahat olunmuyordu lütfen konu dışına da çıkmayalım ya rica ediyorumEvet sorun aynen de bu. Bekaretim bekaretim diye ortada geziyor. Kardeş sen kimseye kendini teslim etmedin. Ortada bir tecavüz yoksa gayet sevdiğin insanla birliktelik yaşamışsın ve zaten evlenmiş boşanmış bir adamla evlenirken adamın bunu sorgulamasına bile fırsat vermemeliydin. Bakir/e olmamak bir defo ise kocan zaten defonun kralına sahip. (Tabiki bu zihniyette değilim ama adam böyle bakıyor olaya) Şu an eziklenip ağlamak yerine "bir daha bu konunun imasını bile yaparsan çocuk var falan demem senden boşanırım" diyerek çok sert bir rest çekmen gerektiğini düşünüyorum. Hazmedemiyorsa psikologa gitsin.
Ya Allah aşkına söyleme şekli farklı olunca mı düzelecekti işler ben ta kaç sene öncesinde dediğim lafı diyorum şimdi kaç sene önce dediğim lafı mı konuşacağız burada şuan ki halim hislerimle o zaman ki bir mi yadırgamadan konuşun lütfen ya ben böyle olsun ister miydim takmışsınız kaç sene önce dediğim lafa olay bir laf yüzünden sanki o zaman canım istedi de yaptım deseydim şuan sanki sorun çıkmayacaktı adamın çıkarası var ki oluyo o kafa kaldı sanki bu işlerBekaretimi Verdim cümlesi kadar beni delirten ikinci bir cümle yok
Bir kadın önce kendine saygı göstermeliki çevreside saygı göstersın .
Bende aynı fikirdeyim seneler önce olmuş bir olay şuan ki zamanla o zamanların psikolojisi duygular bir değil ama ben bilmesi gerek diye düşünmüştüm söylemiştimTövbe tovbeee eğer bı daha böyle laf ederse kesin bir dille bosanacaginizi söylemelisiniz çünkü bı evlilikte yapilacak en buyuk kusuru işlemiş. Benim eşim de ilk birlikteliğim değil ama ben onun ilk birlikteliğiyim. Bana hiç sormamisti ama durumu takacak bir tipse hiç devam etmeyelim diye bir sure sonra söylemiştim. Asıl benim bu yaşa kadar yapmamam anormal birini sevmissin yapmışsın ayrilacaginizi bilemezdin dedi. Bana böyle bir konudan bel altı vuramayacagini bilir. Şimdi dusununce bile ona bu meseleyi açıklama ihtiyacını duymuş olmayı salaklık olarak görüyorum. Ama eski jenerasyonun getirdiği psikolojik baskılar... Bu hayatta kimse kimseye bedeni yuzunden açıklama yapmamali buna sebep olacak kişileri de toplumdan dislamali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?