• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim sürekli hakaret ediyor,bir akıl verin, deliricem.

Hiçbir duygumdan emin değilim. 24 saatin 2 saati şeytan, 22 saati melek. En güzeli ben yarın r psikiyatriste gidip konuşayım, beni delirtip Rahat edicek en sonunda..

kafadan aşağıya çorba öyle geçirilmez böyle geçirilir diyip dökemediniz mi kafasına..
nasıl sakin bir insansınız şaştım valla birde özür dilemişsiniz..
kızınız vurduğunu görmedi de bu yaptığı psikolojik şiddete şahit olmuyor mu ?
baba koca figürünün kızınızın gözünüzde bu şekilde öğrenilmesine müsade etmek kusura bakmayında çaresizlik falan değil..
silkelenin kendinize gelin hayatınız boyunca görmek istediğiniz muamele bu mu ?

Sorun da burda zaten. Hep alttan alan sizsiniz. Oyle alistirmissiniz. Siz kole degilsiniz essiniz. Insanlar hata yapabilir. Karsi taraf anlayissizsa siz ne yaparsaniz yapin olmaz. Adam gulun dikenlerini goruyor hep. Eger cekilecek dert degilse cekmeyin bosanin. Maddi imkaniniz varsa hic dusunmeyin. Cunku adamin ciddi tedaviye ihtiyaci var. Sanirim ben ne yaparsam yapiyim gidemiyor gibi bir imaj olusturmussunuz kafasinda. Gitmek de cozum degil de. Bu saatten sonra da ben degisecegini de sanmiyorum. Ya bu sekilde devam edecrksiniz ya da yeter artik geri kalan omrumu huzurlu geciriyim diyorsaniz bosanacaksiniz. Siz onun psikologu degilsiniz.

Hem mesleğim var, hem tahsilim var, hem maddi durumum iyi.. Ve gittiğim Zaman beni bekleyen hayat buradakinden 20 misli güzel en az. Neyi beklediğimi veya neden beklediğimi bilemiyorum. Elim kolum bağlı gibi hissettiriyor, ve inandırıyor. Bu konuşmalar iyi geldi.. Radikal bir karar vericem.

Kaç yaşında insansın, üniversite okumuşsun (bu bi marifetse), çocuğun olmuş vs vs yani sen daha bu adam düzelir mi napabilirim diyosan, boşa yaşamıssın bu kadar zaman. Bu adama sihirli bir değnek dokunucak ve bambaşka biri olucak, beklentin bu senin.

Boşanmak istemiyorsan hem kendin çekiceksin hem çocuğuna çektiriceksin. O adam olmadan yaşayamazsın demek ki sen, hayat ondan ibaret ölene kadar çekiceksin o zaman. Ha ayrılırsınız bak ama o seni bırakınca. Gerçekten hayatının böyle bi adamın ellerinde olması, senin bu kadar etkisiz, pasif, aciz durumuna düşmen ne kötü, özellikle çocuğunun gözünde. Ne güzel bir aile ortamı, tamda bir çocuğun ihtiyacı olan şey.

Zavallı ailen seni başkası ezsin diye büyütmüş demek ki

Eee daha ne diyeyim Allah akıl fikir versin ama önce sana....

Kızınızı düşünüyorsanız uzatmayın böyle bi adam profiliyle aynı evde yaşamamalı. Şiddetin fizikselini şimdilik görmemiştir de psikolojik olanına da mı şahit olmadı. Sizin psikolojinizin kaldıramadığı 5 yaşındaki çocukta nelere sebep olur. Son bi şans diyorsanız şart koşun ya terapiyr başlasın yada biteceğini söyleyin.

Hem mesleğim var, hem tahsilim var, hem maddi durumum iyi.. Ve gittiğim Zaman beni bekleyen hayat buradakinden 20 misli güzel en az. Neyi beklediğimi veya neden beklediğimi bilemiyorum. Elim kolum bağlı gibi hissettiriyor, ve inandırıyor. Bu konuşmalar iyi geldi.. Radikal bir karar vericem.
En zoru karar vermek ve ilk adimi atmak. Gerisi corap sokugu gibi geliyor. Sadece yillarin aliskanligi nedeniyle biraz travma ve bosluk yasayabilirsiniz.

Kaç yaşında insansın, üniversite okumuşsun (bu bi marifetse), çocuğun olmuş vs vs yani sen daha bu adam düzelir mi napabilirim diyosan, boşa yaşamıssın bu kadar zaman. Bu adama sihirli bir değnek dokunucak ve bambaşka biri olucak, beklentin bu senin.

Boşanmak istemiyorsan hem kendin çekiceksin hem çocuğuna çektiriceksin. O adam olmadan yaşayamazsın demek ki sen, hayat ondan ibaret ölene kadar çekiceksin o zaman. Ha ayrılırsınız bak ama o seni bırakınca. Gerçekten hayatının böyle bi adamın ellerinde olması, senin bu kadar etkisiz, pasif, aciz durumuna düşmen ne kötü, özellikle çocuğunun gözünde. Ne güzel bir aile ortamı, tamda bir çocuğun ihtiyacı olan şey.

Zavallı ailen seni başkası ezsin diye büyütmüş demek ki

Eee daha ne diyeyim Allah akıl fikir versin ama önce sana....

İnsan en rahat sınanmadığı acıda konuşurmuş. Onu boşamam 2 dak. Tek celse. O böyle biri değildi, acaba bir yol yordam bir tecrübe mevcut mu onu merak ettim.

Üniversite veya lise veya hiçbiri.. Önemli olan insanlık. Yazdıklarımdan yanlış bir algı oluşsun istemem. İyi temenniler için teşekkürler

İnsan en rahat sınanmadığı acıda konuşurmuş. Onu boşamam 2 dak. Tek celse. O böyle biri değildi, acaba bir yol yordam bir tecrübe mevcut mu onu merak ettim.

Üniversite veya lise veya hiçbiri.. Önemli olan insanlık. Yazdıklarımdan yanlış bir algı oluşsun istemem. İyi temenniler için teşekkürler
Bilerek ve kasıtlı olarak bu kadar ağır konuştum. Belki kendine gelirsin diye.... çünkü mantığını yitirmişsin

yolu adamın sorun olduğunu kabul etmesi ama etmiyor..
psikoloğa gitmek isteyen sizsiniz ama sorunu olan siz değilsiniz ki..
değişmek istemeyen insanı siz değiştiremezsiniz ..
bütün bunlar sadece zamanınızdan çalacak ancak tabi ki insan yaşayıp görmek ister..

yolu adamın sorun olduğunu kabul etmesi ama etmiyor..
psikoloğa gitmek isteyen sizsiniz ama sorunu olan siz değilsiniz ki..
değişmek istemeyen insanı siz değiştiremezsiniz ..
bütün bunlar sadece zamanınızdan çalacak ancak tabi ki insan yaşayıp görmek ister..

Çok haklısınız. Mantığımı acilen devreye sokmam gerek

Ne kadar sabırlısınız. Allah doğru yolu göstersin size. Eşiniz tedavi oluyor mu ?

Bazen insan gideceği yerin daha güzel , çok daha iyi olduğunu bildiği halde gidemiyor. Sanki donup kalıyor ayaklar.
Sonra bir gün , hayatın çok kısa olduğunu,bundan sonraki ömrü daha huzurlu geçirmek gerektiğini düşünüp yakıyor gemileri. Biraz acı, boşluk ve yeniden kalkış insaallah.

Kızınız için direnin. Kalacaksınız tedavi ve terapi şartı koyun. Gidecekseniz arkanıza hiç bakmayın.

Ne kadar sabırlısınız. Allah doğru yolu göstersin size. Eşiniz tedavi oluyor mu ?

Bazen insan gideceği yerin daha güzel , çok daha iyi olduğunu bildiği halde gidemiyor. Sanki donup kalıyor ayaklar.
Sonra bir gün , hayatın çok kısa olduğunu,bundan sonraki ömrü daha huzurlu geçirmek gerektiğini düşünüp yakıyor gemileri. Biraz acı, boşluk ve yeniden kalkış insaallah.

Kızınız için direnin. Kalacaksınız tedavi ve terapi şartı koyun. Gidecekseniz arkanıza hiç bakmayın.

Ne kadar güzel ve net bir şekilde yazmışsınız, teşekkür ederim, yaşadığımın özeti tam anlamıyla bu. Tedavi istemezse, benden paydos..
Bir kumar oynadım, kaybettim derim.. Dahada zarara girmeden masadan kalkmak en akıllıca yöntem

Dürüst davranmam gerekirse, ilk baş tepki gösterdim, şimdi bir daha okudum, haklısın.. Çok haklısın.
Seni bağlayan maddi sıkıntlarda yok belliki öyle yazmışsın çünkü, hatta beni daha iyi bir hayat bekliyor demişsin.

Hayatı sakın erteleme, heleki kızını düşünüyosan annesine böyle davranabilen bi adama emin ol içten içten nefret besliyodur.. Kendinden öte en büyük zararı o görüyor. Etkilenmemesi imkansız.

Şu adamın borusu ötüceğine def et gitsin, kendi hayatında senin borun ötsün. Kimse seni değersizleştiremez bu şekilde. Çorbanın tuzu fazla oldu diye özür dilicek bi psikolojidesin, Allah mı sanıyo kendini bu nedir ya.

Radikal bi karar verdiğinde kendini çok çok güçlü hissediceksin, kendi hayatında ipleri eline aldığın an bi daha hiç bişey seni bu şekilde dibe çekemez. Bi adam için değer mi ya hayatını çöp etmeye?

Onu bırakınca hayat bitmez, yeni bi sayfa için asla geç değil.

Ne kadar güzel ve net bir şekilde yazmışsınız, teşekkür ederim, yaşadığımın özeti tam anlamıyla bu. Tedavi istemezse, benden paydos..
Bir kumar oynadım, kaybettim derim.. Dahada zarara girmeden masadan kalkmak en akıllıca yöntem

Obsesif teşhisini kim koydu ?
Çevrenizde bu tip rahatsizliga sahip biriyle nasıl konuşulur nasıl davranilir diye soracaginiz biri var mi ?
Bir uzman desteği alın.Hem size iyi gelir hem eşinizle nasıl konuşmanız gerektiğini söyler.

Rest çekerken lütfen dikkat edin. Bu ruh haliyle sizi incitebilir : (

Hepinize çok teşekkür ederim, yıllardır kaybettiğim idrakımı buldum. Bana sözlerinizle güç verdiniz. Ben yalnız bir insanım, kalabalık bir yalnızlık. Şimdi ayağa kalkmam gerektiğini biliyorum. Ve işin hoş yanı bunu ilk defa bu kadar çok istiyorum.. Allah sizden razı, banada yardımcı olsun =))

Obsesif teşhisini kim koydu ?
Çevrenizde bu tip rahatsizliga sahip biriyle nasıl konuşulur nasıl davranilir diye soracaginiz biri var mi ?
Bir uzman desteği alın.Hem size iyi gelir hem eşinizle nasıl konuşmanız gerektiğini söyler.

Rest çekerken lütfen dikkat edin. Bu ruh haliyle sizi incitebilir : (
Bütün incitmeler bu rest bölümünde oluyor. Bende çok sakin bir yapıya sahip değilim, Biranda parlayorum haksızlıklarına ve o bu sefer daha fevri oluyor. Ama hissediyorum bu son oluşları ben artık çekemicem.

Esınle evli kalmayi acilen birakman gerek. Psikiyatrik olarak sorunları var büyük ihtimalle. Ilac kullansa dahi duygu durumu ilacin yan etkisinden ötürü daha da karisacak ki ilac kullanmayi dahi kabul edecegini zannetmiyorum. Mutsuz bir yuvada cocukta kalici hasarlar meydana gelir. Kızın icin evli kalman değil bosanman gerekir..

Back
X