- 5 Ocak 2017
- 386
- 583
- 33
- 38
- Konu Sahibi cancanguness
Esim evliligimizin basindan beri is yerindeki kadinlari bana ornek gosteriyor. Hepsiyle yasitiz hemen hemen ayni zamnlarda evlendik.Ayni zamnlarda bebeklerimiz oldu. Esimin is yerindeki insanlar biraz daha farkli kulturde. Kiyafet almayan kuafore gitmeyen evlerine 2. El esyalar alan kisiler. Bu bir tercihtir asla onlari elestirmiyorum. Ben sinir oldugum nokta onlari surekli bana ornek gostermesi. Onlar evleri cok ucuza dosemisler,onlar hic para harcamiyolar tutumlu yasiyolar. Eve asla temizlikci almiyolar. Neyse bunlari okadar umursamadim. Anlattim.bak dedim onlarin oturdugu muhit farkli.ekonomik durumlar farkli. Ona bakilirsa bnm is yerimdeki bir cok arkadasimin maddi durumu asiri iyi ve cok farkli hayatlar yasiyorlar. Bn kimseyi esime ornek gostermiyorum. Ama bebek olduktan sonra cildirtti beni. Cunku bu sefer onlar cok iyi anneymis. Cok kurallilarmis. Su mamayi veriyolar diyip gidip o mamayi aliyor.su oyuncagi aliyorlar diye gidip o oyuncagi aliyor.Tamam birbirimizin tecrubelerinden faydalanalim ama bisey onerdigimde beni dinlemiyor. Ayni seyi arkadaslari soyleyince hemen yapiyor. Dun aksi gibi cocuk uyumuyor agliyor. Bende hastayim baya bogazim sis. Cok ilgilenemiyorum. Beni elestirmeye basladi gene. Ben yapamamisim bu cocuk edepsiz olmus. Benim yuzumden boyle simarikmis. Elalemi gorucekmisim nasil cocuk yetistiriyomus. Bu arada daha bebek 1 yasinda . Bi anda nevrim dondu git dedim o kadinlardan yap bitanede cocuk. Bunu daha terbiyesiz bicimde soyledim. Oyle kufurlu de konusan biri degilim ama nasil cikti agzimdan bende bilmiyorum. Tabi busefer ne terbiyesizligim kaldi ne ahlaksizligim. Kustum ben onla konusmadik falan. Hanimlar haksiz miyim hak etmedi mi bu lafi.