• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim surekli is yerindeki kadinlari bana ornek gosteriyor

Gerçekten insanın özgüvenini yerle bir eden bir durum. Karşıdaki bunu normal karşılıyor ama sende ne fırtınalar kopuyor farkında değil. Biz de buna benzer durumlar yaşıyoruz ne yazikki. Bir de kadınlar çok alıngan derler. Öyle olsak bunları kaldırabilir mıydık acaba.

Bende hastayim baya bogazim sis. Cok ilgilenemiyorum. Beni elestirmeye basladi gene. Ben yapamamisim bu cocuk edepsiz olmus. Benim yuzumden boyle simarikmis. Elalemi gorucekmisim nasil cocuk yetistiriyomus.

Cocuk huysuzlandiginda o daha bi şey söylemeden çocuğu ver. ellerin kocası nasıl susturuyor cocukla ilgileniyor nasıl iyi baba de görsün yaptığı malligi

Bir de birşey eklemek istiyorum konu sahibi, eğer kocanız iş yerindeki kadınları örnek gösterip duruyorsa işyerinde oturup sizi çekiştiriyorlar demektir. Kocanız da belliki sokma akıllının teki, kadınlar gazı veriyor o da gelip size sarıyor. Millete sizin üzerinizden ego tatmini yaptırtıyor göz göre göre.

Hiç alttan almayın, millette ne kocalar var sen kendine bak asıl diye sokun lafları, çocuk edepsizse baba olsun da edepli yetiştirsin densiz herif!!

Bir de birşey eklemek istiyorum konu sahibi, eğer kocanız iş yerindeki kadınları örnek gösterip duruyorsa işyerinde oturup sizi çekiştiriyorlar demektir. Kocanız da belliki sokma akıllının teki, kadınlar gazı veriyor o da gelip size sarıyor. Millete sizin üzerinizden ego tatmini yaptırtıyor göz göre göre.

Hiç alttan almayın, millette ne kocalar var sen kendine bak asıl diye sokun lafları, çocuk edepsizse baba olsun da edepli yetiştirsin densiz herif!!
O kismini dusunmedin. Belkide dogru soyluyorsunuz beni cekistiriyorda olabilir. O kadinlar sozde beni cok seviyorlar. Hepsi sosyal medyadan beni takip ediyor. Guzel yorumlar yapiyolar falan. Kimsenin niyetini bilemem tabi. Bu ara onu hic alttan almaya niyetim yok. Gercekten bu ara onu gorucek gozum yok. Deli ediyor beni

O kismini dusunmedin. Belkide dogru soyluyorsunuz beni cekistiriyorda olabilir. O kadinlar sozde beni cok seviyorlar. Hepsi sosyal medyadan beni takip ediyor. Guzel yorumlar yapiyolar falan. Kimsenin niyetini bilemem tabi. Bu ara onu hic alttan almaya niyetim yok. Gercekten bu ara onu gorucek gozum yok. Deli ediyor beni
Asıl güzel yorum yapandan kork bacım. Sosyal medyada canın cicim balım, arkandan gıybettt.

Benim nevrim dönerdi. Hayatta en tahammül edemeyeceğim şeydir emeğimin hiçe sayılması.
Ben yakın arkadaşımın tek bir cümlesinden dolayı 3-4 aydır görüşmüyorum onunla. Gayet de biliyor hatasını zaten.
Büyükler der ki "İnsanın çocuk büyütene kadar gözü çıkarmış" evet cidden öyle büyüyene kadar resmen gözlerimiz çıkıyor.
Kimsenin haddine değil haksız yere eleştirmek.
Üstüne bir de kıyaslama. Az bile söylemişsiniz.

Yok yardim ettigide yok .Ama sagolsun surekli yapmam gerekeni soyluyor. Altini degistirdin mi,yemek yedi mi. Sut ver acikmistir. Oyle üşür .Tut cocugu düsecek der.

Niye cocugu esine vermiyorsunuz? O cocugu tek basina yapmadiniz. Esinizde sorumluluk almali. Ben anlamadim. Bu nasil bir baba? Bezini bile almiyor, sürekli hakaret ediyor. Niye bu tipler ile evlenip cocuk yapiyorsunuz?

Bence eşiniz sizi değil, kendini yetersiz buluyor. Bu yüzden millet ne derse onaylama ve onlara yaranma gibi bi psikoloji içinde. Sizi doğru bile bulsa sırf millete yaranmak için onları onaylar. Mesele sadece çocuk yada tasarruf olsa belki sizin de eksiğiniz vardır derim ama her konuda böyle davranması bana bunu düşündürdü.

Çok istiyorsan beni boşayıp onlardan biriyle evlenebilirsin diyin.
Çekilmez bir eşiniz var.
Eminim sizin karşınızda kendisini yetersiz hissettiğinden dolayı böyle saçma sapan mukayeselere giriyor.

Ben kıssasa kıssas taraftariyim. Bu tür durumlarda karşı tarafın kafasına dank etmesi için sizin de onu, isyerinizdeki veya sosyal hayatınızdaki erkekleri örnek göstermeniz gerek. Bu tutuma birkaç hafta devam edin o da dayanamayacaktir.
Ve kesinlikle Haklısınız.

Bence eşiniz sizi değil, kendini yetersiz buluyor. Bu yüzden millet ne derse onaylama ve onlara yaranma gibi bi psikoloji içinde. Sizi doğru bile bulsa sırf millete yaranmak için onları onaylar. Mesele sadece çocuk yada tasarruf olsa belki sizin de eksiğiniz vardır derim ama her konuda böyle davranması bana bunu düşündürdü.
Ordaki kadinlarda yani ozenilecek begenilecek yada kendini begendirecegin tipte gercekten degiller. Boyle gunlerce ustlerinde kokana kadar ayni kiyafetleri giyen ,bakimsiz 1 tl nin bile hesabini yapan ama kocalarini devamli pof poflayan tipler . Heralde ona ozeniyor bilemedim ki

Sonuna kadar haklısın, Kendine özgüveni olmadıgı için böyle ÖZENTİ davranıyor, kesin olarak., kendi yapamadıklarını senin üzerine yapıştırmış belli ki...
Hiç takma bence, önce kendini düzeltsin, sorun sende değil eşinde...

Esim evliligimizin basindan beri is yerindeki kadinlari bana ornek gosteriyor. Hepsiyle yasitiz hemen hemen ayni zamnlarda evlendik.Ayni zamnlarda bebeklerimiz oldu. Esimin is yerindeki insanlar biraz daha farkli kulturde. Kiyafet almayan kuafore gitmeyen evlerine 2. El esyalar alan kisiler. Bu bir tercihtir asla onlari elestirmiyorum. Ben sinir oldugum nokta onlari surekli bana ornek gostermesi. Onlar evleri cok ucuza dosemisler,onlar hic para harcamiyolar tutumlu yasiyolar. Eve asla temizlikci almiyolar. Neyse bunlari okadar umursamadim. Anlattim.bak dedim onlarin oturdugu muhit farkli.ekonomik durumlar farkli. Ona bakilirsa bnm is yerimdeki bir cok arkadasimin maddi durumu asiri iyi ve cok farkli hayatlar yasiyorlar. Bn kimseyi esime ornek gostermiyorum. Ama bebek olduktan sonra cildirtti beni. Cunku bu sefer onlar cok iyi anneymis. Cok kurallilarmis. Su mamayi veriyolar diyip gidip o mamayi aliyor.su oyuncagi aliyorlar diye gidip o oyuncagi aliyor.Tamam birbirimizin tecrubelerinden faydalanalim ama bisey onerdigimde beni dinlemiyor. Ayni seyi arkadaslari soyleyince hemen yapiyor. Dun aksi gibi cocuk uyumuyor agliyor. Bende hastayim baya bogazim sis. Cok ilgilenemiyorum. Beni elestirmeye basladi gene. Ben yapamamisim bu cocuk edepsiz olmus. Benim yuzumden boyle simarikmis. Elalemi gorucekmisim nasil cocuk yetistiriyomus. Bu arada daha bebek 1 yasinda . Bi anda nevrim dondu git dedim o kadinlardan yap bitanede cocuk. Bunu daha terbiyesiz bicimde soyledim. Oyle kufurlu de konusan biri degilim ama nasil cikti agzimdan bende bilmiyorum. Tabi busefer ne terbiyesizligim kaldi ne ahlaksizligim. Kustum ben onla konusmadik falan. Hanimlar haksiz miyim hak etmedi mi bu lafi.

Ya cidden anlamıyorum bu insanlar ne iş yapıyor da böyle akşama kadar birbirlerinden hayatından bu kadar haberdar? Ben wc ye zor gittiğim için direkt aklıma bu geliyor yani kusura bakmayın ama.

Eşiniz ne iş yapıyor? Siz çalışıyor musunuz ?

Esim evliligimizin basindan beri is yerindeki kadinlari bana ornek gosteriyor. Hepsiyle yasitiz hemen hemen ayni zamnlarda evlendik.Ayni zamnlarda bebeklerimiz oldu. Esimin is yerindeki insanlar biraz daha farkli kulturde. Kiyafet almayan kuafore gitmeyen evlerine 2. El esyalar alan kisiler. Bu bir tercihtir asla onlari elestirmiyorum. Ben sinir oldugum nokta onlari surekli bana ornek gostermesi. Onlar evleri cok ucuza dosemisler,onlar hic para harcamiyolar tutumlu yasiyolar. Eve asla temizlikci almiyolar. Neyse bunlari okadar umursamadim. Anlattim.bak dedim onlarin oturdugu muhit farkli.ekonomik durumlar farkli. Ona bakilirsa bnm is yerimdeki bir cok arkadasimin maddi durumu asiri iyi ve cok farkli hayatlar yasiyorlar. Bn kimseyi esime ornek gostermiyorum. Ama bebek olduktan sonra cildirtti beni. Cunku bu sefer onlar cok iyi anneymis. Cok kurallilarmis. Su mamayi veriyolar diyip gidip o mamayi aliyor.su oyuncagi aliyorlar diye gidip o oyuncagi aliyor.Tamam birbirimizin tecrubelerinden faydalanalim ama bisey onerdigimde beni dinlemiyor. Ayni seyi arkadaslari soyleyince hemen yapiyor. Dun aksi gibi cocuk uyumuyor agliyor. Bende hastayim baya bogazim sis. Cok ilgilenemiyorum. Beni elestirmeye basladi gene. Ben yapamamisim bu cocuk edepsiz olmus. Benim yuzumden boyle simarikmis. Elalemi gorucekmisim nasil cocuk yetistiriyomus. Bu arada daha bebek 1 yasinda . Bi anda nevrim dondu git dedim o kadinlardan yap bitanede cocuk. Bunu daha terbiyesiz bicimde soyledim. Oyle kufurlu de konusan biri degilim ama nasil cikti agzimdan bende bilmiyorum. Tabi busefer ne terbiyesizligim kaldi ne ahlaksizligim. Kustum ben onla konusmadik falan. Hanimlar haksiz miyim hak etmedi mi bu lafi.

Bu kıyaslamalari birtek anneler yapar diye biliyordum

Haklısınız ama üslubunuz biraz yanlış olmuş olabilir.gerçi hepimiz arada yapıyoruz böyle ama :D.en sinir olduğum nokta anneliğe laf edilmesi başıma gelmedi ama bende sizin gibi tepki verirdim heralde.sizde onun açığını yakalayın kimse mükemmel değil ayrıca bir yaşındaki çocuk huysuz olabilir o an ağlar gayet normal şeyler bunlar

Back
X