• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim surekli is yerindeki kadinlari bana ornek gosteriyor

Eşiniz sizi değil aslında kendini yetersiz buluyor. Kendi yetersizliğini sizin üzerinizden yansıtarak kendini bir tür "rahatlatma" çabası içerisinde diyebiliriz. Ha bunu acımanız için söylemedim, yaptığı şeyi sizin üzerinizden kendi açığını kapatmak gibi düşünebilirsiniz. Onu kendi silahıyla vurarak kendisiyle yüzleşmesini sağlamak en doğrusu olacaktır.

1 yaşına yeni girmiş bir bebeğe neyin terbiyesi,nasıl verilir pes!!

Söylediğiniz kelimeler her ne kadar size yakışıkalmasa da eşinize cuk diye oturmuş,haketmiş..

Size sabır diliyorum..

En sevmediğim insan tipi eşiniz.
Banane milletten yani banane. Mecbur muyum onlar gibi yaşamaya.
Ayrıca onlar ultra lüks yaşamlar sürseydi eşiniz örnek göstermezdi diye düşünüyorum. Bak şu kuaföre gidiyorlar,şuradan ev döşemişler bizde yapalım modunda olmazdı. Sanki pintilik yapıyor gibi.
Yerinizde olsam aynı yöntemle cevap verirdim. X arkadaşımın eşi x marka araba almış eşine bizde alalım vb şekilde karşı atak yapardım sanırım. Bu sayede belki çenesi kapanırdı.

Eşiniz dediğiniz şeyi tam olarak haketmiş. Kocanın başka bir kadınla karısını kıyaslaması ne kadar çirkin birşeydir, hele konu birde anneliğine geliyorsa oldukça kırıcı olur. Hiç yüz vermeyin yaptığı hatayı anlasın tepkinizi net şekilde ortaya koyun. İyi demişsiniz çok istiyorsa öyle birini seçseymiş çocuk yapacak. Ay bide şu çocukla ilgili hiçbir şey yapmayıpta akıl veren adamlara da deli oluyorum. Benim kocam da arada akıl verecek oluyor onu da sen yapıver babası diyorum.

Ya cidden anlamıyorum bu insanlar ne iş yapıyor da böyle akşama kadar birbirlerinden hayatından bu kadar haberdar? Ben wc ye zor gittiğim için direkt aklıma bu geliyor yani kusura bakmayın ama.

Eşiniz ne iş yapıyor? Siz çalışıyor musunuz ?
Esim devlet memuru. Ben ozel buyuk bir sirkette iyi bir konumda calisiyorum ama kizima 2 yasina kadar bakacagim diye konusmustuk. Hatta etmisimm

Eşine de ki; O dediğin bayanların maddi durumu az daha iyi olsa o yaptıklarının hiç birini yapmazlar. Çünkü hayatları konfor üzerine değil maddi birikim tasarruf üzerine kurulmuş.Herkes konforlu bir hayat ister kimse istemez temizlikçe varken evini kendisi temizlesin..İmkan varsa insan neden yıpransın? Sonra sen iş güç diye yıpranırken seni beğemeyecek.Sen çirkin giyinmeye başlasan güzel kadınları örnek almaya başlicak..Ah bu erkekler..nikahtan sonra kadın cepte diye begendiklerini yapıyorlar kadına.Sende ona şunun kocası eşine bunu almış,şuraya tatile götürmüş vs diye anlat bence..Sen ona ve iş arkadaşlarına göre mi şekilleneceksin.O sana göre şekillensin madem!

Bence o lafı haketmiş ağzınıza sağlık.Haklıyken de haksız durumuna felan düşmemişsiniz bana göre bu arada ağzımdan küfür kolay kolay çikmaz benim de oldukça nazik yaklaşırım insanlara ama bu durumda bende kesin agır bir laf söylerdim.Bizimki de sinir sistemi süs değil yani.Darılırsa da darilsın sizden daha dogrusu sizi bu derecede çileden çıkardığı icin özür dileyene kadar bekleyin derim.

Otur evde sen bak ben beceremiyorum demekki derdim verseniz 1 saat bakamiycaklar bide elestiriyorlar sizde baska adamlari ornek gosterin hosuna gidecekmi

Eşiniz sizi değil aslında kendini yetersiz buluyor. Kendi yetersizliğini sizin üzerinizden yansıtarak kendini bir tür "rahatlatma" çabası içerisinde diyebiliriz. Ha bunu acımanız için söylemedim, yaptığı şeyi sizin üzerinizden kendi açığını kapatmak gibi düşünebilirsiniz. Onu kendi silahıyla vurarak kendisiyle yüzleşmesini sağlamak en doğrusu olacaktır.
Nasıl yapabilir bunu, başkalarının kocaları eşine ... alıyor çocuğunun altını değiştiriyor vs gibi mi?

Esim evliligimizin basindan beri is yerindeki kadinlari bana ornek gosteriyor. Hepsiyle yasitiz hemen hemen ayni zamnlarda evlendik.Ayni zamnlarda bebeklerimiz oldu. Esimin is yerindeki insanlar biraz daha farkli kulturde. Kiyafet almayan kuafore gitmeyen evlerine 2. El esyalar alan kisiler. Bu bir tercihtir asla onlari elestirmiyorum. Ben sinir oldugum nokta onlari surekli bana ornek gostermesi. Onlar evleri cok ucuza dosemisler,onlar hic para harcamiyolar tutumlu yasiyolar. Eve asla temizlikci almiyolar. Neyse bunlari okadar umursamadim. Anlattim.bak dedim onlarin oturdugu muhit farkli.ekonomik durumlar farkli. Ona bakilirsa bnm is yerimdeki bir cok arkadasimin maddi durumu asiri iyi ve cok farkli hayatlar yasiyorlar. Bn kimseyi esime ornek gostermiyorum. Ama bebek olduktan sonra cildirtti beni. Cunku bu sefer onlar cok iyi anneymis. Cok kurallilarmis. Su mamayi veriyolar diyip gidip o mamayi aliyor.su oyuncagi aliyorlar diye gidip o oyuncagi aliyor.Tamam birbirimizin tecrubelerinden faydalanalim ama bisey onerdigimde beni dinlemiyor. Ayni seyi arkadaslari soyleyince hemen yapiyor. Dun aksi gibi cocuk uyumuyor agliyor. Bende hastayim baya bogazim sis. Cok ilgilenemiyorum. Beni elestirmeye basladi gene. Ben yapamamisim bu cocuk edepsiz olmus. Benim yuzumden boyle simarikmis. Elalemi gorucekmisim nasil cocuk yetistiriyomus. Bu arada daha bebek 1 yasinda . Bi anda nevrim dondu git dedim o kadinlardan yap bitanede cocuk. Bunu daha terbiyesiz bicimde soyledim. Oyle kufurlu de konusan biri degilim ama nasil cikti agzimdan bende bilmiyorum. Tabi busefer ne terbiyesizligim kaldi ne ahlaksizligim. Kustum ben onla konusmadik falan. Hanimlar haksiz miyim hak etmedi mi bu lafi.
Ben Başlığı okudugum da zaten direk kendi kendime dedim ki. Ben olsaydım herhalde git onlardan yap bir tane o zaman derdim dedim. Ki sende demişsin. Oooh iyi yapmışsın Bunlar zaten güzellikle anlamıyorlar. Kafalarına basa basa söylüceksin ki anlasınlar. Bırak konusma onunla. O yokmuş gibi davran takma kafana. Çok bozarsa moralini ver çocugu ona o zaman sen bakta nasıl bakılıyormuş görelim de. Bunlar zaten çocuk bakmayı oyuncak zannediyorlar. Bak diyince de zor geliyor. Sinir oluyorum böylelerine. Önceden hiç öyle degildim. Evin temizliği yemegi cocugu osu busu Herseye ben kosturuyordun. Ama simdi açtım gözümü. Laf söyleye söyleye yaptırdım. Bizde insanız ya bizimde söyle ayaklarımızı uzatıp dinlenmek hakkımız

Nasıl yapabilir bunu, başkalarının kocaları eşine ... alıyor çocuğunun altını değiştiriyor vs gibi mi?

Yok hayır o kıyaslama yapmak olur. Benim kastettiğim mesela "Tamam peki bu kadınlar bunu yapıyor ve iyi bir eş olarak görüyorsun. Peki sen bu iyi eşi hak etmek için ne yapıyorsun, hak ettiğini düşünüyor musun?" gibi.

Bir de birşey eklemek istiyorum konu sahibi, eğer kocanız iş yerindeki kadınları örnek gösterip duruyorsa işyerinde oturup sizi çekiştiriyorlar demektir. Kocanız da belliki sokma akıllının teki, kadınlar gazı veriyor o da gelip size sarıyor. Millete sizin üzerinizden ego tatmini yaptırtıyor göz göre göre.

Hiç alttan almayın, millette ne kocalar var sen kendine bak asıl diye sokun lafları, çocuk edepsizse baba olsun da edepli yetiştirsin densiz herif!!
+1☆☆

Ben olsaydım belki daha kötü şeyler söylerdim! Sürekli onları örnek gösterdiği gibi bir de çocuğunuza kadar laf gidiyor. Hem de 1 yaşında çocuğa! Bu çocuğu tek başınıza yapmadığınızı hatırlatın ona. Kafa gitmiş baya beyefendi de. Sizin yerinizde olsam bir süre konuşmazdım aklı başına gelsin gelirse tabi. Ya da siz de başka erkekleri adamları örnek gösterin bakalım nasıl oluyor.

haklısınız ama konuşunca haksız olmuşsunuz... o kadınları ornek gosterdikçe sende erkekleri göster dirennnn....

Back
X