Eşim sürekli küsüyor arkadaşlar neyapmalıyım yardım edin

esetnod32

Guru
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
278
29
323
eşim herşeye küsüyor ve odaya kapanıyor yatağını ayırıyor ÜSTELİK YENİ EVLİYİZ VE( küsme sebeblerini bilseniz gülersiniz bardağın yeri yüzünden bile küsebiliyor onun yeri orası desem bitti ben dünyanın en ötü insanıyım )ÇILDIRMAK ÜZEREYİM YARDIM EDİN

Son düzenleme:
eşim herşeye küsüyor ve odaya kapanıyor yatağını ayırıyor üstelik yeni evliyiz ve( küsme sebeblerini bilseniz gülersiniz bardağın yeri yüzünden bile küsebiliyor onun yeri orası desem bitti ben dünyanın en ötü insanıyım )çıldırmak üzereyim yardım edin
bu zamanlarda böyle olması normal çok arkadaşımda aynı durumları duydum gördüm birebir aynı küsmeler kendini kıymet ettirmeler bunlar yeni evlilikte karakter oturtma politikaları benim sözüm gecer politikası sen kararlı ol eger dogruysa savundugun yanlışsa küsme sebebi üstüne gitme onu böyle kabul etme eger böyle devam edersen o küsüp sen giidersen hayatın boyu bu böyle olur dik dur kararlı dur kendi dogrularından ve kişiliğinden ödün verme yeni evlisin kendini karamsarlıgada itme bunlar normal şeyler mutlu olmak istiyorsan ona herşeyi eşit kişiliklerle yürütebileceginizi anlat kanıtla

onu zorlama sonuçta yeni evlisin kaç gün yatagı ayırabilirki sabırlı olman ve bu tarz şeylere kanıp kendini dagıtmaman lazım zor gibi görünen ama kolay bir durum örnek vermişsin maden o bardagın yeri ora degilse bu mutfagın düzenini sende benimle kur ortak yerler belirleyelim ama senin derdin mevzu olay çıkarmaksa amenna ben yanlış bişe yapmadım tercih senin de sonuçta göreceksinki çok fazla sürdüremez ben bir aylık evli eşinle 10 gün bu yüzden küs insanlar gördüm sadece sabret ve kararlı ol inanki evlilik bu konulara kafa yormayacak kadar zor bir iş zaten ileride bir çok soruna beraber yürüyeceksiniz böyle basit şeyler için yıpratma kendini bırak herşey olacagına varır sen ona kötü davranma eş olarak yapman gerekenleri yap ama üstüne düşme

benım esımde boyleydi ilk zamanlar allahım deli olurdum bu huyuna..

şimdi artık küseceği varsa yine küsüyor ancak ben amannnn ne halin varsaa göörrr diyorum...sobnra kendi kendine küslüğü geçiyor ve gelip bana sarılıyor :D üstüne çok düşme canım bu zamanlarda..sonra kendini bulunmaz hintr kuması sanıverır ;)

kesinlikle evde benim sözüm geçecek politikası bu. bu zamana kadar hep kendi bildiğimi okuduğum için sanırım eşim bana alıştı artık pek sık küsmüyor..

Ben evli değilim belki diyeceksiniz ki sen nereden anlarsın ama düşüncem şu. Sonuçta sevgili dönemi yaşadınız canım cicim herşey güzeldi fakat evlenince insan herşeyin gerçek yüzünü görüyor. Herşeyi fazlasıyla kabullenmiş oluyor. Ben en yakın en samimi arkadaşımla 2-3 gün aynı evde kalınca ne acayip huylarını öğrendim rahatsız oldum. Bence alışma dönemleri bunlar. Güzelce gelir geçer inşallah. :31:

Back
X