Eşim sürekli misafir çağırıyor

AnlatmayaGerekYok

Ekspresko sıcak içilir lütfen.
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013
2.182
2.122
333
Kızlar çalışıyorum haftada 1 gün izinliyim. Evde çalışıyorum işte çalışıyorum ama yetmiyor.

Ben işe öğlen gidiyorum akşamları çalışıyorum. Sabah evi temizliyorum diyelim eve bir geliyorum kocam oturmuş 2 paket kabak çekirdeği yemiş bütün odayı batırmış. Kızıyorum o bana benden daha çok kızıyor, neymiş süpürürmüş, ne varmış bişey dökülmemiş.

Ertesi gün bir daha aynı işi yapıyorum. Akşamları evde yemek yemiyorum ben eve 11de geliyorum ama sabah eşime yemek yapıyorum gelsin yesin diye. Bazen makineye diziyor bulaşıkları ama tabi yine ben hallediyorum her şeyi.

İzin günlerimde dinlenmek istiyorum bir yerlere gitmek istiyorum ama izin günlerimde daha çok yoruluyorum. Ya ailesini çağırıyor ya da arkadaşlarını bize yemeğe.

Şimdi de arkadaşlarıyla konuşmuş 2 aileyi yemeğe bize çağırmış. Neden biz kimseye gitmiyoruz? Benim izin günümde dinlenmek hakkım değil mi? Şuan işteyim ve sinirden çalışamıyorum. Emeğimin karşılığı yok.

Cekirdek baska bir hastalik kendimden biliyorum.

Oteki konularda da sakin bir zamanda benim haberim olmadan misafir cagirmani istemiyorum diye konusun.
O plan yapmadan sen yap. Bugun suraya gidelim , sunu yapalim gibi.

Çağırdığın misafire yemeği sen yap diyeceksin bak bakalım çağırıyor mu bir daha? Yada yardım ettir. "madem çağırdın birlikte yapacağız" diye.
ben haftaiçi izinliyim misafiri haftaiçi çağırıyor kendisi haftasonu izinli. yani eşim gelene kdr ben zaten yemeği yapıyorum

Cekirdek baska bir hastalik kendimden biliyorum.

Oteki konularda da sakin bir zamanda benim haberim olmadan misafir cagirmani istemiyorum diye konusun.
O plan yapmadan sen yap. Bugun suraya gidelim , sunu yapalim gibi.

ben bir yere gitmek istemiyorumki evde dinlenmek istiyorum gideceksek de önceden plan yapmıyoruz

sakince başlayan konuşmalarımız kavgayla bitiyor maalesef.. benim anlattığım şeyleri anlamıyor

ben bir yere gitmek istemiyorumki evde dinlenmek istiyorum gideceksek de önceden plan yapmıyoruz

sakince başlayan konuşmalarımız kavgayla bitiyor maalesef.. benim anlattığım şeyleri anlamıyor

Resimdeki adam gibiyse anlamasi zor.

Gitme sende ama eve cagiriyormus. Ona yaptir yemekleri .

Resimdeki adam gibiyse anlamasi zor.

Gitme sende ama eve cagiriyormus. Ona yaptir yemekleri .

canım benim iznim haftaiçi eşimin haftasonu. ama benim 2 haftada bir haftasonuna geliyor dönüşmlü oluyoruz. ama eşimin sabit haftasonu hatta 2 gün bnm 1 gün. o da hep haftaiçine çağırıyor birilerini. kendisi yumurta kırsa 4 tabak batırır yemek hayatta yapamaz

Her seye bir bahane.

Konun hakkinda baska bir yorumum yok.

Misafirler geldiğinde hastayım de bir şey yapma dışardan sipariş vermek zorunda kalsın sonra da hizmet etme otur çok halsiz vaziyette kendisi hizmet etsin bakalım bir daha böyle yapabilecek mi?

Ya arkadaşlar anlatamadık gitti bi türlü. Sen de çalışıyorsun o da. Ev işleri ortak vazifeniz. Görev paylaşımı yapın ya da yapmıyorsanız illa ki siz yapacaksamız her şeyi şikayet etmeyin bence

sende hafta sonu çağır misafir..
direk hafta sonu şunları çağırdım yemekleri hazırlayıp evi toparlarsın de..

Ya arkadaşlar anlatamadık gitti bi türlü. Sen de çalışıyorsun o da. Ev işleri ortak vazifeniz. Görev paylaşımı yapın ya da yapmıyorsanız illa ki siz yapacaksamız her şeyi şikayet etmeyin bence

ben anlatamıyorum. evet ev işi ortak bunu bende söylüyorum gel beraber yapalım diyorum ne var bunda 2 dakikalık iş diyor ama bir şey yapmıyor. Hadi bir iş yapma ama benim yaptığımı da dağıtma diyorum toplarım diyor ama arkasından yine iş yapıyorum.

Derdim görev paylaşımı vs değil, ne zaman bu konuları konuşsam kendisini haklı buluyor benim açımdan hiç bakmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…