- 14 Nisan 2013
- 2.182
- 2.122
- 333
- Konu Sahibi AnlatmayaGerekYok
-
ben haftaiçi izinliyim misafiri haftaiçi çağırıyor kendisi haftasonu izinli. yani eşim gelene kdr ben zaten yemeği yapıyorumÇağırdığın misafire yemeği sen yap diyeceksin bak bakalım çağırıyor mu bir daha? Yada yardım ettir. "madem çağırdın birlikte yapacağız" diye.
Cekirdek baska bir hastalik kendimden biliyorum.
Oteki konularda da sakin bir zamanda benim haberim olmadan misafir cagirmani istemiyorum diye konusun.
O plan yapmadan sen yap. Bugun suraya gidelim , sunu yapalim gibi.
Insansa konusunca anlamasi lazim yoruldugunu. Tabi ikiniz de calistiginiza gore ev isi de ortak. Kendi yemegini kendi hazirlayabilmeli.
ben bir yere gitmek istemiyorumki evde dinlenmek istiyorum gideceksek de önceden plan yapmıyoruz
sakince başlayan konuşmalarımız kavgayla bitiyor maalesef.. benim anlattığım şeyleri anlamıyor
Resimdeki adam gibiyse anlamasi zor.
Gitme sende ama eve cagiriyormus. Ona yaptir yemekleri .
Arkadaslarini tabii ki cagirabilirsin oturursunuz beraber, benim de o gun planim var cikicam zaten de bakalim...
canım benim iznim haftaiçi eşimin haftasonu. ama benim 2 haftada bir haftasonuna geliyor dönüşmlü oluyoruz. ama eşimin sabit haftasonu hatta 2 gün bnm 1 gün. o da hep haftaiçine çağırıyor birilerini. kendisi yumurta kırsa 4 tabak batırır yemek hayatta yapamaz
Bence dışarıdan ev yemeği şöyle onun kredi kartından öde. Dinlenicem kusura bakma de yat. Hanıma sorulmadan bir d eyemege misafir mı çağrılır ne kadar ayıp.
canım benim iznim haftaiçi eşimin haftasonu. ama benim 2 haftada bir haftasonuna geliyor dönüşmlü oluyoruz. ama eşimin sabit haftasonu hatta 2 gün bnm 1 gün. o da hep haftaiçine çağırıyor birilerini. kendisi yumurta kırsa 4 tabak batırır yemek hayatta yapamaz
Ya arkadaşlar anlatamadık gitti bi türlü. Sen de çalışıyorsun o da. Ev işleri ortak vazifeniz. Görev paylaşımı yapın ya da yapmıyorsanız illa ki siz yapacaksamız her şeyi şikayet etmeyin bence
bu iyiymişsende hafta sonu çağır misafir..
direk hafta sonu şunları çağırdım yemekleri hazırlayıp evi toparlarsın de..
bu iyiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?