- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
- Konu Sahibi AnlatmayaGerekYok
-
ben anlatamıyorum. evet ev işi ortak bunu bende söylüyorum gel beraber yapalım diyorum ne var bunda 2 dakikalık iş diyor ama bir şey yapmıyor. Hadi bir iş yapma ama benim yaptığımı da dağıtma diyorum toplarım diyor ama arkasından yine iş yapıyorum.
Derdim görev paylaşımı vs değil, ne zaman bu konuları konuşsam kendisini haklı buluyor benim açımdan hiç bakmıyor
doldur birkaç hafta sonunu peşpeşe dinlenemesin.. bir musibet bin nasihattan iyidir hiç dert anlatcam diye çeneni yorma..
hafta içi madem yemiyorsunuz adamın yemeğini yapmayın, kendi yapıversin. "beceremez" diye bir şey yok, siz ananızın karnından yemek yapmayı bilerek doğmadınız ki, o da yapa yapa öğrenecek. koskoca adam karnını doyurmayı becersin. siz böyle her ev işine koşarsanız o hiçbir şey yapmaz ki.
bak o konuda haklısın ama aç gelecek yemek yesin diyorum yemek yapmaz hazır alacak biliyorum ben de kıyamıyorum ama o bana kıyıyor ve üstelik hatasını anlamıyor da
Benşm eşimde aynı sabahtan akşama kadar evde bebekti yemekti koşuşturuyorum. Akşam eve geliyo istekleri bitmiyor. Yoruldum yardım et diyorum. Ben bütün gün çalıştım sen evdesin ben yorgun yorgun sana mı yardım edeyim diyor. Erkekler anlamıyor anlamayacak sanırım kadınların evde daha çok yorulduklarınıYemek temizlik yapmayın bi süre.Şunu bunu yap derse de ne var 5 dakikalık iş sen yap deyin de anlasın anyayı konyayı.
Erkeklere bizim çeyreğimiz kadar bile bize merhamet duymadıklarından acımamak lazım.Biraz da siz kıyın ona
Böyle durumlarda hiçbir şey yapmayın isye bırakın kendi toplasın arkasını da anlasın kadın evde napıyor oturuyor mu.Allah yardımcınız olsun içine merhamet sevgi versin eşinizinBenşm eşimde aynı sabahtan akşama kadar evde bebekti yemekti koşuşturuyorum. Akşam eve geliyo istekleri bitmiyor. Yoruldum yardım et diyorum. Ben bütün gün çalıştım sen evdesin ben yorgun yorgun sana mı yardım edeyim diyor. Erkekler anlamıyor anlamayacak sanırım kadınların evde daha çok yorulduklarını
Erkekler ugrasmadigi icin hizmet etmeyip yardim etmedikleri icin misafir cagirmalari cok normal.onlara gore ne var ki! Benim esimde oyledir bana sormadan cok kabul etti misafir hemde lohusa halimle.Kızlar çalışıyorum haftada 1 gün izinliyim. Evde çalışıyorum işte çalışıyorum ama yetmiyor.
Ben işe öğlen gidiyorum akşamları çalışıyorum. Sabah evi temizliyorum diyelim eve bir geliyorum kocam oturmuş 2 paket kabak çekirdeği yemiş bütün odayı batırmış. Kızıyorum o bana benden daha çok kızıyor, neymiş süpürürmüş, ne varmış bişey dökülmemiş.
Ertesi gün bir daha aynı işi yapıyorum. Akşamları evde yemek yemiyorum ben eve 11de geliyorum ama sabah eşime yemek yapıyorum gelsin yesin diye. Bazen makineye diziyor bulaşıkları ama tabi yine ben hallediyorum her şeyi.
İzin günlerimde dinlenmek istiyorum bir yerlere gitmek istiyorum ama izin günlerimde daha çok yoruluyorum. Ya ailesini çağırıyor ya da arkadaşlarını bize yemeğe.
Şimdi de arkadaşlarıyla konuşmuş 2 aileyi yemeğe bize çağırmış. Neden biz kimseye gitmiyoruz? Benim izin günümde dinlenmek hakkım değil mi? Şuan işteyim ve sinirden çalışamıyorum. Emeğimin karşılığı yok.
Ben burda bunaldim valla ALLAH yardimcin olsun her dakika hele yorgunken hele bide yemege asla tahamul edemiyorum.Kızlar çalışıyorum haftada 1 gün izinliyim. Evde çalışıyorum işte çalışıyorum ama yetmiyor.
Ben işe öğlen gidiyorum akşamları çalışıyorum. Sabah evi temizliyorum diyelim eve bir geliyorum kocam oturmuş 2 paket kabak çekirdeği yemiş bütün odayı batırmış. Kızıyorum o bana benden daha çok kızıyor, neymiş süpürürmüş, ne varmış bişey dökülmemiş.
Ertesi gün bir daha aynı işi yapıyorum. Akşamları evde yemek yemiyorum ben eve 11de geliyorum ama sabah eşime yemek yapıyorum gelsin yesin diye. Bazen makineye diziyor bulaşıkları ama tabi yine ben hallediyorum her şeyi.
İzin günlerimde dinlenmek istiyorum bir yerlere gitmek istiyorum ama izin günlerimde daha çok yoruluyorum. Ya ailesini çağırıyor ya da arkadaşlarını bize yemeğe.
Şimdi de arkadaşlarıyla konuşmuş 2 aileyi yemeğe bize çağırmış. Neden biz kimseye gitmiyoruz? Benim izin günümde dinlenmek hakkım değil mi? Şuan işteyim ve sinirden çalışamıyorum. Emeğimin karşılığı yok.
Evin hanımı olarak hem içerde hem dışarda sen daha fazla çalışıyorsun ve eşin tek izin gününde misafir dolduruyor öyle mi :) ben bu kadar ödün vericem benim kocam bunu bana yapacak yürek yemiş sayarım tek bir çöpe ellemem. Misafiri de onayım olmadan çağıramayacağını aksi takdirde tek başına ağırlayacağını bilir. Kocanızı eğitin.Kızlar çalışıyorum haftada 1 gün izinliyim. Evde çalışıyorum işte çalışıyorum ama yetmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?