• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim sürekli okey oynuyor!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Catlakbukalemun

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2019
237
24
18
Merhaba hanımlar. Başlıktanda anlaşıldığı gibi eşim sürekli okey oynuyor. Afedersiniz lavaboya bile telefonla gidiyor. Öncelerden de oynardı ama 4 5 el oynar çıkardı. Ama aşırı şekilde okey oynuyor. 1 senedir işsizdi . Ama bu kadar da oynanmaz . Sorduğumda can sıkıntısından stresden oynuyorum diyor. Daha yeni işe başladı bırakacaksın oynama oynarsan da 4 5 el oyna yeter diyorum yok bırakmam diyor. Okey de mesajlaşılıyor da. Ve bir kaç kere aldatmıştı beni , güvenim kalmadı.Okeyi sana değişmem diyor. Nasıl soğutabilirim okeyden. Ne yapmalıyım ? Karışık anlatmış olabilirim k.bakmayın

Eşinizdeki bağımlılık
Siz soğutamazsınız :KK43:
Psikolog terapisi ve hatta psikiyatri tedavisi gerekebilir

Okey bagımlılık oluyor bir süre bende fena takmıştım. Ama iş mesajlaşma boyutundaysa bilemiyorum ne denir ki.

Zaten boşanmayı düşünüyorum elimde yazışmaları var adliyeler şuan kapalı

boşver o zaman oynasın o salak. ben de sürekli okey oynuyorum karşı takımdaki adam x hanım hangi taşa ihtiyacınız var söyleyin diyen mi, kızım misafirliğe gelmişti o yüzden giremedim canım diye başkasıyla konuşan mı dersin ne ararsan var 😂😂 düzgünler de var tabii ki ama adam aldatmış orası da böyle bi batak yani

Rest çekmedimmi sanıyorsunuz ..
Mahkemeye vereceğim seni diyorum ver verdiğini görelim diyor.
Ama şuan adliyeler kapalı:sinirli:
Evi terk edn szde adliye kapalı diye o evde mi kalıyorsnz okey senden değerli diyen birisi var orda kaç kzla konuşuyor Allh blir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X