• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim sürekli okey oynuyor!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu gerçek değil bence de neyse.Adam sizi aldatmış,sizin yerinize hiçbir gerçekliği olmayan okeyi seçiyor,hala ne yapayım diyorsunuz.Siz de yancısı olun bari,taş takibi yaparsınız
Ay çok komik.
Gerçek olmayan konuya yazma o zaman.
Sana inandırmak zorunda değilim.

Ay çok komik.
Gerçek olmayan konuya yazma o zaman.
Sana inandırmak zorunda değilim.
Burada millete sinirleneceğinize gidip kocanızın ağzınızın payını verin.
İnsanlar gerçek olduğuna inanmak istemiyor, çünkü bir kadın kendini neden bu kadar ezdirir diye düşünüp üzülüyorlar.
Ayrıca hiç adliyeye gideceğim demeyin, adliyeye gitmek isteyen insan boşanacağı adamdan çocuk düşünmez.
Neyse siz çocuk denemelerine devam edin, hatta ikiz olursa dördünüz bir okey masası kurup oynarsınız.

Burada millete sinirleneceğinize gidip kocanızın ağzınızın payını verin.
İnsanlar gerçek olduğuna inanmak istemiyor, çünkü bir kadın kendini neden bu kadar ezdirir diye düşünüp üzülüyorlar.
Ayrıca hiç adliyeye gideceğim demeyin, adliyeye gitmek isteyen insan boşanacağı adamdan çocuk düşünmez.
Neyse siz çocuk denemelerine devam edin, hatta ikiz olursa dördünüz bir okey masası kurup oynarsınız.
Kimseye sinirlenmiyorum.
Fakat kelimelerine dikkat et!

En güzel yöntem kafasını başka şeylerle dağıtmasını sağlayın .Mesela yürüyüş falan yapabilirisiniz...

Ve bir kaç kere aldatmıştı beni , güvenim kalmadı.Okeyi sana değişmem diyor. Nasıl soğutabilirim okeyden.
Bence okeyden daha büyük bir sorununuz var. Aldatilmissiniz bir değil birkaç kere. Adam size okeyi değişmem diyor siz de diyorsunuz ki nasıl soğutabilirim.:kızgın:

Kimseye sinirlenmiyorum.
Fakat kelimelerine dikkat et!
Kelimelerimde birşey yok.
İnsanlara çıkışıyorsunuz ama kocanızda hiçbirşey yapmıyorsunuz.
Madem kocanızda rahatsızsınız boşanın gitsin. Allah aşkına bu adamın kahve bağımlısı adamlardan ne farkı var? Onlar reel kahveye bağımlı sizin kocanız sanal kahveye.
Üstelik kaç defa aldatmış sizi. Burada ne ben, ne bir başkası kötülüğünüz için konuşmaz, yorum yazmaz. Ki bu adam sadece okey oynamıyordur, kızlarla falanda konuşuyordur emin olun.
Sanalda birkaç kez okey oynadım, hepsinde mesaj atıp durdular, oyuna hediyeler yolladılar falan.. Adam bu yüzden bırakmak istemiyordur, e sizinle konuşma tarzına bakılırsa aldattığı da ortada. Siz çocuk düşünüyorsunuz ama beyefendi okeye sizi değişmiyor, mantıklı mı Allah aşkına? Kendinize reva gördüğünüz hayat bu mu?

Koca koca insanların oyun bağımlısı olması çok itici geliyor bana yaa hasta gibi geliyorlar bana yani ruhları bozuk sanki her şeyi bırak hayat arkadaşını değilde oyunu seçiyor duruma bak. Birde sizi aldatmış bence bırakın bu adamı

Valla tebrikler böyle bir adamla nasıl evlisiniz. Okeyi size değişmezmiş okeyle evlenseymiş, bir kere de değil birkaç kere aldatmış sizi. Sizinki boşa kürek çekmek.

Son düzenleme:
Kelimelerimde birşey yok.
İnsanlara çıkışıyorsunuz ama kocanızda hiçbirşey yapmıyorsunuz.
Madem kocanızda rahatsızsınız boşanın gitsin. Allah aşkına bu adamın kahve bağımlısı adamlardan ne farkı var? Onlar reel kahveye bağımlı sizin kocanız sanal kahveye.
Üstelik kaç defa aldatmış sizi. Burada ne ben, ne bir başkası kötülüğünüz için konuşmaz, yorum yazmaz. Ki bu adam sadece okey oynamıyordur, kızlarla falanda konuşuyordur emin olun.
Sanalda birkaç kez okey oynadım, hepsinde mesaj atıp durdular, oyuna hediyeler yolladılar falan.. Adam bu yüzden bırakmak istemiyordur, e sizinle konuşma tarzına bakılırsa aldattığı da ortada. Siz çocuk düşünüyorsunuz ama beyefendi okeye sizi değişmiyor, mantıklı mı Allah aşkına? Kendinize reva gördüğünüz hayat bu mu?
Söylediklerinize katılıyorum. Boşanmayı düşünüyorum fakat baba evine dönmek istiyorum hadi boşandım diyelim nerde kalırım tanıdığım da yok çaresizim:KK43:

Öncelikle adliyeler açık.
Artı, boşanmayı düşünen insan burda "kocamı nasıl okeyden soğuturum" diye konu açmaz.
Kurguya puanım 1/10
1. Benim yaşadığım yer küçük bir ilçe burada hala kapalı
2. Nasıl konu açacağım sana sormayacağım.
3. Kurgu olduğunu düşünüyorsan yazma niye yazıyorsun!

Eşimde pubg oynardı. Hiçbir zaman sana değişmem falan demedi ama bildiğin bağımlıydı. 3 aylık bebeğim vardı o zamanlar baktım olacak gibi bende indirdim oynadım öğrendikten sonra onunla takım oldum. Bu sefer trip atmaya başladım işte beni vurdular sen beni kaldırmadın, adam kaçtı görmedin, benşm silahım kötü silahını bana ver, bana mermi bul, işte senşn yüzünden öldük, vay efendim senşn yüzünden 3. Olduk vb şeyler yaptım. Hem oynadım hem çocuk salladım yaklaşık 1 hafta sonra oyunu sildi :KK70: :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X