- 1 Haziran 2020
- 1.874
- 4.259
- 83
- Konu Sahibi Catlakbukalemun
Hiç bir şekilde değişeceğini sanma değişmez.. ve bir kez aldatan emin ol yine aldatır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay çok komik.Konu gerçek değil bence de neyse.Adam sizi aldatmış,sizin yerinize hiçbir gerçekliği olmayan okeyi seçiyor,hala ne yapayım diyorsunuz.Siz de yancısı olun bari,taş takibi yaparsınız
Adliyeler açık, başvuru yapabiliyorsunuzRest çekmedimmi sanıyorsunuz ..
Mahkemeye vereceğim seni diyorum ver verdiğini görelim diyor.
Ama şuan adliyeler kapalı![]()
Burada millete sinirleneceğinize gidip kocanızın ağzınızın payını verin.Ay çok komik.
Gerçek olmayan konuya yazma o zaman.
Sana inandırmak zorunda değilim.
Kimseye sinirlenmiyorum.Burada millete sinirleneceğinize gidip kocanızın ağzınızın payını verin.
İnsanlar gerçek olduğuna inanmak istemiyor, çünkü bir kadın kendini neden bu kadar ezdirir diye düşünüp üzülüyorlar.
Ayrıca hiç adliyeye gideceğim demeyin, adliyeye gitmek isteyen insan boşanacağı adamdan çocuk düşünmez.
Neyse siz çocuk denemelerine devam edin, hatta ikiz olursa dördünüz bir okey masası kurup oynarsınız.
Bence okeyden daha büyük bir sorununuz var. Aldatilmissiniz bir değil birkaç kere. Adam size okeyi değişmem diyor siz de diyorsunuz ki nasıl soğutabilirim.Ve bir kaç kere aldatmıştı beni , güvenim kalmadı.Okeyi sana değişmem diyor. Nasıl soğutabilirim okeyden.
Kelimelerimde birşey yok.Kimseye sinirlenmiyorum.
Fakat kelimelerine dikkat et!
bir kaç kere aldatmıştı beni , güvenim kalmadı.Okeyi sana değişmem diyor. Nasıl soğutabilirim okeyden. Ne yapmalıyım ?
Zaten boşanmayı düşünüyorum elimde yazışmaları var adliyeler şuan kapalı
Söylediklerinize katılıyorum. Boşanmayı düşünüyorum fakat baba evine dönmek istiyorum hadi boşandım diyelim nerde kalırım tanıdığım da yok çaresizimKelimelerimde birşey yok.
İnsanlara çıkışıyorsunuz ama kocanızda hiçbirşey yapmıyorsunuz.
Madem kocanızda rahatsızsınız boşanın gitsin. Allah aşkına bu adamın kahve bağımlısı adamlardan ne farkı var? Onlar reel kahveye bağımlı sizin kocanız sanal kahveye.
Üstelik kaç defa aldatmış sizi. Burada ne ben, ne bir başkası kötülüğünüz için konuşmaz, yorum yazmaz. Ki bu adam sadece okey oynamıyordur, kızlarla falanda konuşuyordur emin olun.
Sanalda birkaç kez okey oynadım, hepsinde mesaj atıp durdular, oyuna hediyeler yolladılar falan.. Adam bu yüzden bırakmak istemiyordur, e sizinle konuşma tarzına bakılırsa aldattığı da ortada. Siz çocuk düşünüyorsunuz ama beyefendi okeye sizi değişmiyor, mantıklı mı Allah aşkına? Kendinize reva gördüğünüz hayat bu mu?
1. Benim yaşadığım yer küçük bir ilçe burada hala kapalıÖncelikle adliyeler açık.
Artı, boşanmayı düşünen insan burda "kocamı nasıl okeyden soğuturum" diye konu açmaz.
Kurguya puanım 1/10