Mesajınızı okurken zaten direk aklıma gelen şey okey oynarken sohbet kısmını kullanıyor mu bi kontrol edin gizlice diyecektim ki zaten sohbet ediyormuş.. Ama size inanamıyorum ki okeyi sana değişmem lafından sonra nasıl sakin kalabiliyorsunuz.. Yani sakin olmadığınız belli muzdaripsiniz bu durumdan ama adama nasıl susuyorsunuz..? Bu ne demek biliyor musunuz? Ben başka kadınlarla alttan üstten konuşmayı sana tercih ederim demek.. Çok üzülerek söylüyorum affedin ama bu anlama geliyor maalesef onun yaptıkları ve söyledikleri.. Bende okey oynardım arada profilime ne bir resim ne bir isim koymadığım halde hanzolar oyuna başlarken direk sohbet var mı?? İsim ne?? Azdım sohbet edecek misiniz falan

inanın ben yaşadım bunları ve kaldırdım okeyi telefondan.. Yani bir de oraya resim isim falan koysam ne olacaktı acaba.???? Neyse sonra zaten erkek ismiyle profil girdim başka bir okey oyunu indirdim arada oynardım şimdi hep sıkıldım da konumuz başka şimdi.. Sen kocam beni aldattı hatta demişsin nasıl izin veriyorsun peki? O telefonu alır parçalarım bile.. Eşinize böyle birşey yapmazsanız bile tepkinizi belli edin kayınvalidenize söyleyin ne bilim tek başınıza halledemiyorsan diyeceksin mecbur.. Boşan gitsin demesi kolaydır asla böyle birşey demem ama güçlü olun biraz o telefonu parçalarım kafamda kırarım ya vazgeçeceksin ya da ben gidiyorum madem onu tercih ediyorsun ben giderim deyin gerekirse.. Ama ben hiçbirini yapmam yapamam derseniz maalesef o başka kadınlarla cinsela muhabbetler yaparken ya siz mutfakta yemek yaparsınız ya TV izlersiniz ya uyursunuz çok üzgünüm...