Eşim sürekli onu aldattığımı düşünüyor ve aşırı bir şekilde kıskanç ne yapmam gerekiyor?

sheismaya

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2021
2.319
2.611
83
Eşim sürekli onu aldattığımı düşünüyor ve aşırı bir şekilde kıskanç ne yapmam gerekiyor sürekli herşeyimi kontrol ediyor evde güneşlikleri bile açtırmıyor açmak istediğimde sen oranı buranı millete göstermeye mi çalışıyorsun diyor dışarı çıkıyoruz normal bir kazak giymeme rağmen göğüslerimin sallandığı bahanesiyle bana kızıyor ve sürekli önümü kapattırıyor arkadaşlarımla bir yere salmıyor gece yataktan sigara için kalktığımda bile başkalarıyla yazıştığımı zannedip kalkıyor ve kavga başlıyor bana karşı aşırı bi takıntısı ve kaybetme korkusu var bir dediğini iki etmiyorum ona karşı bu zamana kadar yanlış bir şey de yapmadım fakat bu sorunu bir türlü çözemiyoruz

Eşiniz daha önce aldatılmış büyük ihtimalle kadınlara karşı güvensizlik oluşmuş bu yüzden. Evlenmeden önce nasıldı hiç mi farketmedin böyle olduğunu, eğet farkettiysen niye evlendin. Bu adam değişmez diye düşünüyorum psikoloğa gitmediği sürece. Gece yataktan sigara içmeye kalkma sende yani buna gerek yok hem. Sabır diliyorum size.

Yeni evliyken esimde aynen böyleydi, 2 yıl oldu biraz azaldı ama hala önü açık hırka bile giysem bırakmaz hemen kapatır, biriyle uzun yazışsam rahatsız olup surat asar , düşünün mutfak güneşliği çok az kısa diye koca perdeyi baştan yaptırdı, eskiden daha kötü durumdaydı ama şimdi güven oluştuğundan mıdır nedir birazcık yakamı bıraktı gibi , zamanla normale dönerse ne alâ yoksa çok kötü,

Valla kusura bakmayın kaybetme korkusu değil bu , eşiniz hasta ve yardım alması lazım yazık size tabi eşinize de çok yıpratıcı olmalı ikiniz için de.
Kaç kere psikiyatriye gitmeyi teklif etsem de bir türlü gitmiyor sürekli kaçıyor ve ben artık çok yoruldum

Onun ki kıskançlığın ötesinde paranoyak olmuş tedavi olmasını talep edin tedavi olmuyorsa evliliğinizin yürümeyeceğini bildirin. Önceden de böyle miydi evlenmeden önce yani kıskanır mıydı?
Evlenmeden önce de kıskançtı ama bu derece değildi evlenince bambaşka biri oldu ne onu sevdiğime inanıyor ne aldatmadığıma kafasında kurmuş ve onu yenemiyor

Umarım bir an önce çözülür çok yordu çünkü artık her hareketimi şüpheli görüyor

Sevdiğim için hep sabretmeye çalıştım boşanmaya da kalktım fakat hep kendini öldürmekle tehdit etti beni ve bir kaç kez yapmaya da kalktı
ama böyle geçmez ki ömür yazık size de ona da
Daha da ısrarlı olsanız doktor konusun da.

ama böyle geçmez ki ömür yazık size de ona da
Daha da ısrarlı olsanız doktor konusun da.
Kaç kere randevu aldım hiçbirine gitmedi götüremedim şimdi de çalışmayı bahane ediyor iş yerinden izin alamadığını söylüyor

Boşan. Valla boşan. Çekilmez abi. Ya canına kıydırır ya katil eder bu.

Sevdiğim için hep sabretmeye çalıştım boşanmaya da kalktım fakat hep kendini öldürmekle tehdit etti beni ve bir kaç kez yapmaya da kalktı
Öldürmez kendini be öfffff. Ama seni öldürür. Kaç. Kurtul.

Boşan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…