Eşim sürekli pavyonlarda bir fikir verebilir misiniz?

beautifulgirl25

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2008
54
11
286
41
İstanbul
Eşim polis ve sürekli pavyonlara gidiyor telefonunu oradaki kadınlara veriyor kadınlar sürekli eşimi arıyor bazen farklı isimlerle kaydediyor sürekli telefonunu saklıyor habersiz kontrol ettiğimde 5-6kere farklı pavyon kadınlarıyla görüşmeleri olduğunu gördüm 8yasinda bir oğlum var çalışmıyorum ve artık bu şüphelere yaşamaktan yoruldum ailesine anlatıyorum o öyle bişey yapmaz diyorlar polis memuru böyle bir hayat süremez şikayet edicem seni diyorum isterlerse işten atsinlar diyor ne yapmalıyım yanlış karar vermekten de korkuyorum

Bunun polis olmakla ilgisi yok ki ...eşiniz Cumhurbaşkanı da olsa gidip o işlere girer emin olun .
Birimi nedir ?yani şundan soruyorum gece kulübü,bar tarzi yerlere baskın yapılıyor ya ruhsatsız olunca veya ne bileyim başka türlü ihbaralr gelince,yaşı küçük çalışan vs olunca .
Benim eşimde polis ve İstanbukdayken bazen o şekilde baskinlar oluyordu .o yüzden mi oralarda diyeceğim ama kadınlara telefon numarası vermesiyle alaka kuramadım iyi tarafından bakmaya çalışıyorum sadece

Allah sabır versin sana ne diyim ( kanıtlarsan çekişmeli boşanma davası açabilirsin canım kadının hakları çok fazla, şüpheleniyorum demenle bile boşarlar sizi. Ama ispatlarsan güzel bir nafaka alabilirsin umarım kendine düzen kuracak gücün vardır sabır versin Allahım

Valla benimde çok bildiğim polis var pavyon hayatı seven. Ne yapıp edip vazgeçiremediyseniz boşanmaya düşünseniz. Muhtemelen sizi aldatıyor sizde farkındasınız
Vazgeçer diye hep umutladim ama yok bizide gözü görmüyor artık kadınlarla sarmaş dolaş resimlerini buldum emniyete şikayet etmek istiyorum ama bize bişey yapar diyede korkuyorum işim olsa bir dakika bile durmak istemem

Size yaptığı açıklama ne? İş icabı falan mı diyor?

Çok Zor bir durum ortada çocuk olması dahada zor iş bulamıyorum işin kötüsü

Sivil polis olduğu için ve görev gereği gidiyorsa tamam da kadınlarla sarmaş dolaş olmasını açıklayamaz bu bile.
Ki görevi olmadığı halde gidiyorsa çok kötü bir yaşam bu. Ben katlanamazdım.

Sivil polis olduğu için ve görev gereği gidiyorsa tamam da kadınlarla sarmaş dolaş olmasını açıklayamaz bu bile.
Ki görevi olmadığı halde gidiyorsa çok kötü bir yaşam bu. Ben katlanamazdım.
Ya işte o yüzden birimi ne diye sordum .Eğer görev gereği o ortamlarda ise ,kilifina uydurabikir .İş yeri sahibi hakkında bilgi sahibi olmak için kadınlarla samimi oldum mecburen vs diyebilir .Ki var öyle işler içlerine sızmak için samimiyet kurabikiyirlar oradakilere ...Görev gereği olabilir değilse de bunu bahane edebilir

Soruşturma birimi ama emniyetten görev gelmedikce Kendi kendine ne araştırıyor olacakki hadi araştırdı diyelim kadınlarla sarılmış fotograflarida var polislere olan güvenim sarsıldı

Pavyonda çalışan/çalışmış arkadaşlarim var ve hep polislerin onlara gidip ücretsiz yiyip içip eglendiğini anlatır. Ekip olarak gidiyorlarmış çoğu zaman . Patronlarinin bundan çok mutsuz olduğunu ama birçok şeye göz yumduklari için ses cikarmadigini da söylemişti ki bu hanım arkadaş bir süre biriyle flört bile etmiş. Baya ysrdiriyorlarmis. Bu kulaklar neler duydu.. üzgünüm ama size iyi haber veremeyeceğim. Çoğu evliymis ama eşlerinden mutsuzlarmis, boşanamazlarmis çocuk varmış, zorla evlendirilmisler vs vs vs ne hikayeler geciyormus ortada. Ve polis öyle bir yere uygulama vs olmadığı sürece kafasına göre giremez. Ve emin olun oraya giden sadece bir iki saatlik eğlence yasamiyor. Numara da alınmışsa muhakkak görüşülmüştür, üzgünüm.. bu konuları bazı sebeplerden dolayı hayatımda olan ve pavyonda çalışmış ve çalışıyor olan kadınlardan çok duydum. Bazıları görev için vs yazmış ya dayanamadım editledim

Eşinin polis olması ile pavyon vs gitmesi arasındaki uzak ilişki nedir anlamadım. Polisler pavyona gitmezler senin ki mi gitti yani? Ne yapacaksın boşayacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…