- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
- 408
- Konu Sahibi beautifulgirl25
-
Dalga geçtiğinizi düşünmeye başladım.Evet sivil polis kadının biriyle konuştum hatta gece vardiyası dan çıkınca bende kaldı uzun süreden beri ilişkimiz var aramızdan çekil dedi bana
İş icabı oradaydım diyor ama 3degil 5 değil hep pavyon kadinlariyla ilgili görevleri esimemi veriyorlar anlamadımdaha ne şüphesi ile yaşıyorsun ki anlamadım.
herşey ayan beyan ortada.
sevişme bari bu adamla hastalık kaparsın mazallah.
boşanmakta bir seçenek tabi..
Ailem varda her erkek yapmıştır zamanında giyin süslen kendine bak diye beni sorumlu tutuyorlar beni istemiyorsa ayrılsın benim o kadınlar yüzünden onurumu kırması doğru değil diyorum evladın var sabret diyorlar
Keşke dalga olsa ne kardeşim kafayı yiyeceğim öyle mazeret sunuyorlar ki goreviymis gibi gösteriyor emniyete gidip soracağım gorevmiymisDalga geçtiğinizi düşünmeye başladım.
Arkadaşlari soylemeyebilir çok güvendiğin bı arakadsi varsa sor veya ne bileyim mesela benim çok arkadaşım var eşimin iş arkadaşlarının eşi .İçlerinde çok güvendiklerim var mesela onlar eşlerine ya sorabilirker bilmiyorum ki ne diyeceğimi bilemedim görüntüde samimi görünüp içlerine girmeye calisiyo olabilir ama ilişki vs yaşıyorsa sıkıntı işte ...Beraber çalıştığı arkadaşlarına mı sormaliyim
Evet sivil polis kadının biriyle konuştum hatta gece vardiyası dan çıkınca bende kaldı uzun süreden beri ilişkimiz var aramızdan çekil dedi bana
Aynen iş icabı diyor iyide iş icabı dediği kadınlar hep pavyondan kadınlar anlamadığım şey bu mübarek Hızır gibi hep aynı tarz insanlara yardıma koşuyor
Onlar daha iyi kadınlık yapıyorlar diyorseni niye istemesin..
hazır yemek temizlik ütü çocuklara bakıcısın sen. asıl senin onu istememen gerekiyor.
İş icabı oradaydım diyor ama 3degil 5 değil hep pavyon kadinlariyla ilgili görevleri esimemi veriyorlar anlamadım
Keşke dalga olsa ne kardeşim kafayı yiyeceğim öyle mazeret sunuyorlar ki goreviymis gibi gösteriyor emniyete gidip soracağım gorevmiymis
Söylemezler muhtemelen. Belki boşanma davası aşamasında eşinizin sürekli pavyona gittiğini ve çalışanlar ile görüştüğünü telefon dökümü yazışma vs ile ispatlarsanız ek olarak görevi hakkında Bilgi talep edersiniz. Üzüldüm gerçekten.Keşke dalga olsa ne kardeşim kafayı yiyeceğim öyle mazeret sunuyorlar ki goreviymis gibi gösteriyor emniyete gidip soracağım gorevmiymis
Canım bunun arkadaslarida garip dul afedersin şey tipli adamlar onlar yoldan çıkardı zaten amirleriyle konuşsam diye düşünüyorumArkadaşlari soylemeyebilir çok güvendiğin bı arakadsi varsa sor veya ne bileyim mesela benim çok arkadaşım var eşimin iş arkadaşlarının eşi .İçlerinde çok güvendiklerim var mesela onlar eşlerine ya sorabilirker bilmiyorum ki ne diyeceğimi bilemedim görüntüde samimi görünüp içlerine girmeye calisiyo olabilir ama ilişki vs yaşıyorsa sıkıntı işte ...
Onlar daha iyi kadınlık yapıyorlar diyor
Onlar daha iyi kadınlık yapıyorlar diyor
yahu sarmaş dolaş fotoları da iş icabı mı çektiriyor. kadınla bile konuşmuşsun. adamın masal anlattığı gün gibi ortada.
Canım bunun arkadaslarida garip dul afedersin şey tipli adamlar onlar yoldan çıkardı zaten amirleriyle konuşsam diye düşünüyorum
Kadının belalilari evini basmış ta o ve bir arkadaşı daha o yüzden orada kalmış öyle diyornasıl bir iş icabı imiş kadınla aynı evde kalmaya başlamış? pe...k mi emniyet, iş diye kocanı kadının koynuna göndersin?
saçma sapan kılıf uydurmayın.
fotoğrafları da alın, kadını mesajla konuşturun.
sonra gidin acın davanızı.
dava sonuçlanınca da şikayet de edersiniz. ama meslekten men edilirse kazancı olmaz nafaka veremez vs... en iyisi bir avukatla konuşup detaylıca öğrenin işleyişi.
intihar edecekse de etsin. kendi sadakatsizliği ve utanmazlığının sonucu olur, sizin suçunuz yok.
Esinin haberi olmasın ama konuştuğunda ve amirinden rica et aramızda kalsın çekiniyorum tepkisinden diye .İşyerinde görünürsen seni tanıyan birisi söyleyebilir .Eğer yalan söylüyorsa temkinli davranır bu kez .O yüzden gizli yürüt telefonundan amirin numarasını al ara veya bayan memurlar oluyor polis onların numaralarını alıp sor idari burocular yapiyo genelde planlamadan haberleri var eşimin burada öyleCanım bunun arkadaslarida garip dul afedersin şey tipli adamlar onlar yoldan çıkardı zaten amirleriyle konuşsam diye düşünüyorum
yahu ne masalı, adam açık açık söylüyormuş daha ne desin anlamadım ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?