Eşim sürekli pavyonlarda bir fikir verebilir misiniz?

daha ne şüphesi ile yaşıyorsun ki anlamadım.
herşey ayan beyan ortada.
sevişme bari bu adamla hastalık kaparsın mazallah.
boşanmakta bir seçenek tabi..
İş icabı oradaydım diyor ama 3degil 5 değil hep pavyon kadinlariyla ilgili görevleri esimemi veriyorlar anlamadım

seni niye istemesin..
hazır yemek temizlik ütü çocuklara bakıcısın sen. asıl senin onu istememen gerekiyor.

Bence bir süre sakin kal telefonunu kurcala gizliden mesajları fotoları kaydet kendi telefonunu delil topla.kendi adına gizli birikim yap belli ailenden hayır yok boşanma süreci geçene kadar kendini idare edecek parayı tamamladığında aç davanı sağlam bi nafaka tazminat alırsın zaten

Beraber çalıştığı arkadaşlarına mı sormaliyim
Arkadaşlari soylemeyebilir çok güvendiğin bı arakadsi varsa sor veya ne bileyim mesela benim çok arkadaşım var eşimin iş arkadaşlarının eşi .İçlerinde çok güvendiklerim var mesela onlar eşlerine ya sorabilirker bilmiyorum ki ne diyeceğimi bilemedim görüntüde samimi görünüp içlerine girmeye calisiyo olabilir ama ilişki vs yaşıyorsa sıkıntı işte ...

Evet sivil polis kadının biriyle konuştum hatta gece vardiyası dan çıkınca bende kaldı uzun süreden beri ilişkimiz var aramızdan çekil dedi bana
Aynen iş icabı diyor iyide iş icabı dediği kadınlar hep pavyondan kadınlar anlamadığım şey bu mübarek Hızır gibi hep aynı tarz insanlara yardıma koşuyor

nasıl bir iş icabı imiş kadınla aynı evde kalmaya başlamış? pe...k mi emniyet, iş diye kocanı kadının koynuna göndersin?
saçma sapan kılıf uydurmayın.
fotoğrafları da alın, kadını mesajla konuşturun.
sonra gidin acın davanızı.

dava sonuçlanınca da şikayet de edersiniz. ama meslekten men edilirse kazancı olmaz nafaka veremez vs... en iyisi bir avukatla konuşup detaylıca öğrenin işleyişi.

intihar edecekse de etsin. kendi sadakatsizliği ve utanmazlığının sonucu olur, sizin suçunuz yok.

Keşke dalga olsa ne kardeşim kafayı yiyeceğim öyle mazeret sunuyorlar ki goreviymis gibi gösteriyor emniyete gidip soracağım gorevmiymis
Söylemezler muhtemelen. Belki boşanma davası aşamasında eşinizin sürekli pavyona gittiğini ve çalışanlar ile görüştüğünü telefon dökümü yazışma vs ile ispatlarsanız ek olarak görevi hakkında Bilgi talep edersiniz. Üzüldüm gerçekten.

Yanlış karar vermek ?
Bu adamla yaşamaya devam etmek yanlışın eş anlamlısı olur..
Böyle bir durumda ne yapabilirim diye soruyorsun hakikaten acaba ne yapabilirsin ?? ‍♀

Canım bunun arkadaslarida garip dul afedersin şey tipli adamlar onlar yoldan çıkardı zaten amirleriyle konuşsam diye düşünüyorum

Kadının belalilari evini basmış ta o ve bir arkadaşı daha o yüzden orada kalmış öyle diyor

Canım bunun arkadaslarida garip dul afedersin şey tipli adamlar onlar yoldan çıkardı zaten amirleriyle konuşsam diye düşünüyorum
Esinin haberi olmasın ama konuştuğunda ve amirinden rica et aramızda kalsın çekiniyorum tepkisinden diye .İşyerinde görünürsen seni tanıyan birisi söyleyebilir .Eğer yalan söylüyorsa temkinli davranır bu kez .O yüzden gizli yürüt telefonundan amirin numarasını al ara veya bayan memurlar oluyor polis onların numaralarını alıp sor idari burocular yapiyo genelde planlamadan haberleri var eşimin burada öyle

Yapılacak bişey yok ya katlanacaksin ya bosanacaksin alisani vazgeciremezsin geçirse teyzem gecirirdi 18 yıllık kocasını oda eski basbakanlarin korumasiydi yapan yapıyor bunun polislik le alakası yok teyzem boşadı kurtardi oda başka şeyleri duyulunca Polis olarak sürüldü halada aynı degismedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…