• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim sürekli pavyonlarda bir fikir verebilir misiniz?

Valla okudukça sinirleniyorum yeni içeriden çıktım diye sakin duruyorum. Ama sinir katsayım fırlıyor yine..

Önce şüphe dedi.
Sonra "kadın aramızdan çekil dedi" dedi.
Sonra da adam "onlar daha iyi kadınlık yapıyor dedi" dedi.
İnşallah trolldür..
Keşke troll olsa rüya olsa ilk başlarda bende yanılıyor olabilirim diye pembe hayallerle kandiriyordum kendimi ama3degil 5degil pavyonlardan sorumlu polis oldu sanırım bizimki görev icabı olsa kimlik kontrolü yapar çıkarsın masada konslarla foto nedir bide telefon numarasını da veriyor önüne gelen kadina

Amirlerini neden arıosun.Çaltırmadan laf almak için arayabilirsin samımıyetınız varsa .Netleştirmeden amirine alalen sorup rezil etmeyın adamı .Bilemedım allah yarfımcın olsun.Adam boşanmak istıom fln dıomu
Sen kendini düşün işin yok gücün yok ben böyle mutluyum diyor bundada bir hayır vardır diyor

Sana ilgi duymayan ve kadınlığını sana hissettirmeyip başka kadınlara bakan biri ile aynı evde yaşama lütfen.

Zıplaya zıplaya yakındır bir pisliğe bulaşması eşinizin.Amirleri ile görüşmek size bir fayda sağlar mı bilemem ama,ciddi ciddi boşanmayı düşünmekten sizi alıkoyan sebep nedir?Sizin anlattıklarınıza göre,burdan bakılınca boşamalara doyulmayacak biri gibi duruyor eşiniz.

Boşanmak için daha fazla ne olmasını bekliyorsunuz mesela?
Eve getirip aynı yatakta takilmalarini falan mı ?
İnsan inanmak istemiyor bazen konduramazsin ya öyle bişey sürekli yeni birileri ve bunlarla tek tek araştırıp eşimden uzak durun demekten inanılmaz yoruldum iş için diyor ben eşimi uzecegime çalıştığım birimi değiştirirdim öyleyse onuda kabul etmiyor iş için falan değil sanırım kafam çok karışık

Zıplaya zıplaya yakındır bir pisliğe bulaşması eşinizin.Amirleri ile görüşmek size bir fayda sağlar mı bilemem ama,ciddi ciddi boşanmayı düşünmekten sizi alıkoyan sebep nedir?Sizin anlattıklarınıza göre,burdan bakılınca boşamalara doyulmayacak biri gibi duruyor eşiniz.
İş bulamıyorum eski bankaciyim eşim için işimi bıraktım eğer bu kadınlarla iş icabı gorusuyorsan sende birim değiştir diyorum yok bence polisliği kullanarak iş icabı diye mekanlarda dolanıyor

Eşiniz için "görev bahane, gönül eğlendirmek şahane" olsa gerek. Umarım tez zamanda iş bulur hayatınızı yeniden düzene koyarsınız.

Eşim polis ve sürekli pavyonlara gidiyor telefonunu oradaki kadınlara veriyor kadınlar sürekli eşimi arıyor bazen farklı isimlerle kaydediyor sürekli telefonunu saklıyor habersiz kontrol ettiğimde 5-6kere farklı pavyon kadınlarıyla görüşmeleri olduğunu gördüm 8yasinda bir oğlum var çalışmıyorum ve artık bu şüphelere yaşamaktan yoruldum ailesine anlatıyorum o öyle bişey yapmaz diyorlar polis memuru böyle bir hayat süremez şikayet edicem seni diyorum isterlerse işten atsinlar diyor ne yapmalıyım yanlış karar vermekten de korkuyorum
Boşan

Annemin lafı gibi oldu ama inan gene gidiyor onuda denedim anneme gidiyorum diyor gece kulübüne gidiyor
Herşey sende bitmiyo canım sen nekadar uğraşırsan uğraş eşinizin içinde olması lazım :( çok üzüldüm çaresizsin ama bosanacagim vs desen belki gözü korkar

Annemin lafı gibi oldu ama inan gene gidiyor onuda denedim anneme gidiyorum diyor gece kulübüne gidiyor
Anneniz pavyonda gönül eğlendiren kocaniza sahip çık diyeceğine, size sahip çıksada boşanmanız için destek olsa size. Ayrılın, eşiniz olacak adamda girdiği pis yolda boğulsun, neyi bekliyorsunuz ?

Back
X