Bi gün kafası otluyken size zarar vermeden boşanın.Merhaba eşimle 7 aylık evliyiz. Kendisi ot bağımlısı ve bana sürekli yalan söylüyor. Bırakacağım diyerek doktora gittik ama halen devam ediyor ve yakaladığında bile göz göre göre yalanlıyor. Onun dışında sürekli yalan konusuyor. Yalanını yakalayıp söylediğimde yine ölümüne yalanlıyor ve bana ister inan ister inanma diyerek konuyu kapatıyor. Boşanmayı düşünüyorum. Ama Bi yanımda hep düzelir umudu var ne yapmalıyım?
evlenmeden önce de içiyordu muhtemelen keşke o zaman şart koysaydınız. sanmıyorum ben değişeceğini, yalan söylemeye alışmış insanların hiç değiştiğini görmedim.Merhaba eşimle 7 aylık evliyiz. Kendisi ot bağımlısı ve bana sürekli yalan söylüyor. Bırakacağım diyerek doktora gittik ama halen devam ediyor ve yakaladığında bile göz göre göre yalanlıyor. Onun dışında sürekli yalan konusuyor. Yalanını yakalayıp söylediğimde yine ölümüne yalanlıyor ve bana ister inan ister inanma diyerek konuyu kapatıyor. Boşanmayı düşünüyorum. Ama Bi yanımda hep düzelir umudu var ne yapmalıyım?
Düzelmez , boşan .Merhaba eşimle 7 aylık evliyiz. Kendisi ot bağımlısı ve bana sürekli yalan söylüyor. Bırakacağım diyerek doktora gittik ama halen devam ediyor ve yakaladığında bile göz göre göre yalanlıyor. Onun dışında sürekli yalan konusuyor. Yalanını yakalayıp söylediğimde yine ölümüne yalanlıyor ve bana ister inan ister inanma diyerek konuyu kapatıyor. Boşanmayı düşünüyorum. Ama Bi yanımda hep düzelir umudu var ne yapmalıyım?
Evet daha önce tedaviyle bırakmıştı ama tekrar başladığını anlayamadım çokta seviyorum o yüzden bu düzelme umudu işteevlenmeden önce de içiyordu muhtemelen keşke o zaman şart koysaydınız. sanmıyorum ben değişeceğini, yalan söylemeye alışmış insanların hiç değiştiğini görmedim.
tedaviyle bıraktıysa ot değildir bu arada, kimyasal olmadığından emin misiniz?Evet daha önce tedaviyle bırakmıştı ama tekrar başladığını anlayamadım çokta seviyorum o yüzden bu düzelme umudu işte
Asla düzelmez kabullenip onaylamiyor bile. Ot diye yumusatmayin şunu baya esrar içiyor sana karşı huyunu davranışını bilemem ama maddi anlamda çok yipranacaksin benden demesiMerhaba eşimle 7 aylık evliyiz. Kendisi ot bağımlısı ve bana sürekli yalan söylüyor. Bırakacağım diyerek doktora gittik ama halen devam ediyor ve yakaladığında bile göz göre göre yalanlıyor. Onun dışında sürekli yalan konusuyor. Yalanını yakalayıp söylediğimde yine ölümüne yalanlıyor ve bana ister inan ister inanma diyerek konuyu kapatıyor. Boşanmayı düşünüyorum. Ama Bi yanımda hep düzelir umudu var ne yapmalıyım?
Daha önceki ot değildi ama bu kez ot biliyorumtedaviyle bıraktıysa ot değildir bu arada, kimyasal olmadığından emin misiniz?
Sanmam düzelmez o düzelse çevresi yeniden bozar, tanıdığım var çok yakinim karı koca sonunda noldu biliyor musun kadın sinir hastası oldu antidepresan kullanıyor. Yani olan kadına oluyor yine ya boşanın ya taşının köklü bir değişim ve tedavi şart.Merhaba eşimle 7 aylık evliyiz. Kendisi ot bağımlısı ve bana sürekli yalan söylüyor. Bırakacağım diyerek doktora gittik ama halen devam ediyor ve yakaladığında bile göz göre göre yalanlıyor. Onun dışında sürekli yalan konusuyor. Yalanını yakalayıp söylediğimde yine ölümüne yalanlıyor ve bana ister inan ister inanma diyerek konuyu kapatıyor. Boşanmayı düşünüyorum. Ama Bi yanımda hep düzelir umudu var ne yapmalıyım?
Mümkün değil düzelmez.benim.ilk eşim de bağımlıydi.duzeldimi hayır.sonuclari benim için çok ağır oldu.hamileligim doğumum derken 3 yıl evli kaldık.sonunda zoraki ayrıldım.cok şükür kurtuldum ben ondan.ama bırakmaz.birakmaz.birakmaz.Merhaba eşimle 7 aylık evliyiz. Kendisi ot bağımlısı ve bana sürekli yalan söylüyor. Bırakacağım diyerek doktora gittik ama halen devam ediyor ve yakaladığında bile göz göre göre yalanlıyor. Onun dışında sürekli yalan konusuyor. Yalanını yakalayıp söylediğimde yine ölümüne yalanlıyor ve bana ister inan ister inanma diyerek konuyu kapatıyor. Boşanmayı düşünüyorum. Ama Bi yanımda hep düzelir umudu var ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?