Eşim sürekli yalan söylüyor

7anahtar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2018
76
24
88
Merhaba eşimle 7 aylık evliyiz. Kendisi ot bağımlısı ve bana sürekli yalan söylüyor. Bırakacağım diyerek doktora gittik ama halen devam ediyor ve yakaladığında bile göz göre göre yalanlıyor. Onun dışında sürekli yalan konusuyor. Yalanını yakalayıp söylediğimde yine ölümüne yalanlıyor ve bana ister inan ister inanma diyerek konuyu kapatıyor. Boşanmayı düşünüyorum. Ama Bi yanımda hep düzelir umudu var ne yapmalıyım?

Bi gün kafası otluyken size zarar vermeden boşanın.

evlenmeden önce de içiyordu muhtemelen keşke o zaman şart koysaydınız. sanmıyorum ben değişeceğini, yalan söylemeye alışmış insanların hiç değiştiğini görmedim.

Düzelmez , boşan .

evlenmeden önce de içiyordu muhtemelen keşke o zaman şart koysaydınız. sanmıyorum ben değişeceğini, yalan söylemeye alışmış insanların hiç değiştiğini görmedim.
Evet daha önce tedaviyle bırakmıştı ama tekrar başladığını anlayamadım çokta seviyorum o yüzden bu düzelme umudu işte

Asla düzelmez kabullenip onaylamiyor bile. Ot diye yumusatmayin şunu baya esrar içiyor sana karşı huyunu davranışını bilemem ama maddi anlamda çok yipranacaksin benden demesi

Evlenmeden önce bilmiyormuydunuz?

Duzelenini gormedik henuz tum kadinlar kulubundeki kadinlar olarak.
Yalan soyleyen insandan da hersry beklenir. Guven uzerine kurulur evlilik. Yalan soyleyen adam guven vermez, bu da evliligi bitirir zaten. Madde bagimliligina hic girmiyorum. Onu birakacagini dusunuyorsan yaniliyorsun. O cevresi de biraktirmaz her yerde bulur onu zaten o maddeyi satmak icin. Esinin duzelmesini bekleme. Senin psikolojin bozulmadan bosan bu adamdan. Olmayani oldurmaya calisma.

Öncelikle asla çocuk düşünmeyin bence.. Kullandığı madde maalesef hem kendine zarar vermesine hem de size zarar vermesine sebep olabilir.. Eğer elinizden geleni yaptıysanız zorlamanın hiçbir manası yok.. Ama sadece kendi aranızda çözmeye çalıltıysanız ailelerinizi araya sokup ciddi bir tedavi süreci ile belki aşabilirsiniz.. Fakat bu yolu da denediyseniz hemen kaçın kurtulun. Aşık olabilirsiniz ama bir adamı seviyorsunuz diye onun her türlü saçmalığına, zulmüne, yalanlarına katlanacak değilsiniz.. Yanlış adam der gidersiniz bir süre sonra zaten unutacaksınız hayat devam ediyor.. Bizler nelere alışıyoruz o da geçer inanın.. İleri derecede zarara uğramadan eşinizi kurtaramıyorsanız siz kurtulun.. Mantıklı olun ve gerçekçi yaklaşın.. Bu sö verip bırakılacak bir mevzu değil çünkü..

Eşiniz bir bağımlı asla düzelmez niye bile bile evlendiniz bunların olacağını biliyorsunuz toz pembe hayalleri bırakın yol yakınken

Sanmam düzelmez o düzelse çevresi yeniden bozar, tanıdığım var çok yakinim karı koca sonunda noldu biliyor musun kadın sinir hastası oldu antidepresan kullanıyor. Yani olan kadına oluyor yine ya boşanın ya taşının köklü bir değişim ve tedavi şart.

Düzelmez. En kısa zamanda boşanın arkanıza bile bakmayın

Mümkün değil düzelmez.benim.ilk eşim de bağımlıydi.duzeldimi hayır.sonuclari benim için çok ağır oldu.hamileligim doğumum derken 3 yıl evli kaldık.sonunda zoraki ayrıldım.cok şükür kurtuldum ben ondan.ama bırakmaz.birakmaz.birakmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…