Eşim sürekli yalan söylüyor

Ne düzelmesi böyle bir şeye başlayan insandan hayır gelir mi? Yazık etmeyin kendinize

Düzelmez. Benim bağımlı arkadaşım vardı. Hali vakti yerinde, Bağdat Caddesinde emlakçılık yapıyor ama esrar bağımlısı. Akşam eve gidince başlıyor yatana kadar. Öğleden öncede kendine gelemiyor. Gözler cam. Çok zor algılıyor. Ben bir kere “sana zarar veriyor doktora görün” dedim. “Üzerine vazife olmayan şeylere burnunu sokma” dedi. Bağımlılık onu dengesiz yapıyor. Ben irtibatımı kestim. Ailesi bir yola girer diye evlendirdi. Senesi dolmadan karısı terk etti. Bir oğlu oldu, adama göstermiyor. Yani ben bırakanı görmedim. Bir de bunun garantisi yok. Yarın bir gün bu kadarla yetinmez çok daha ağır maddelere de bağımlı olabilir. Siz onu kurtarayım derken o sizi bataklığa çekebilir. Bağımlı olup bedenini satan kadınlar bile var. İnsanı böyle aciz duruma sokan bir hastalık.

Ablacım bende ilk eşime o kadar aşıktım ki deli divaneydim inan.ama işin içine uyuşturucu girdiği zaman ne aşk kaliyo ne sevgi ne saygi ne güven.inan 1 sene aşık aşık dolaştım sonrasi çok acı oldu.ayrilmak da kolay olmadı ama bağımlılık geçmedi.dediklerim kulağına küpe olsun nolur.bizzat yaşadım gördüm keşke bıraksa ama mümkün degilm

düzelir
bi elli sene sonra

Dız otu bılıomuydunuz evlenmeye karar verdıgınızde ?

Parası bittiğinde vazgeçer
Mı?
Çalıp çırpar vazgeçer
Mi?
Mapus damına girince vazgeçer
Mi?
Bi hap var onu orda da bulur vazgecer
Mi?
Vazgeçmez!

Amatemde tedavi görür vazgeçer
Mi?
Belki....

Yalandan vazgeçer mi?
Asla!
Yılandan korkmam yalandan korktuğum kadar...

Gerisini var git sen düşün bacım...

Neden düzelsin? Ona bunları yaptıran beyin hala vücudunun üzerinde mevcut.Komut aldığı yer değişmeyeceğine göre o da değişmeyecek.İrade yok çünkü.

Allah aşkına bilmiyordum demeyin lütfen. Bırakır bilmem ne diye evleniyorsunuz. Sonuç ortada.
Bırakacağını sanmam.
Başınıza gelecekleri böyle bir hayatta çocuk doğurmayı falan göze alıyorsanız siz bilirsiniz.

Yalancılık düzelecek bir şey değil karakter yapısıdır. Düzelmez.
Bağımlılık konusu ise zaten ayri korkutucu.
Eşinizi tanımadan mı evlendiniz?

Madde bağımlılığı çok komplike bir tedavi sürecini gerektirir yani her kesin yapabileceği iş değildir. Şahsi görüşüm kendim madde bağımlısı biri düzelir diye beklemezdim, düzelen hastaların yüksek çoğunluğu sonradan tekrar başlıyor.

Düzelmez. Ömrümüzden ömür gider. Paranız, birikiminiz, özgüveniniz ve hayalleriniz gider. Çocuk olur, onun da hayatı gider. Seçim sizin.

Asla düzelmiyor düzelen hiç duymadım. Çok araştırma yaptım. Benim dayım da öyle. Çocukluğumuzda bilmiyorduk ama babam bizi annemi anneannemlere göndermezdi gelmelerini de istemezdi. Hiç anlam veremiyordum çocukken neden diye. Evlendi dayım değişecek dediler tedavi falan görmüştü. Sonra yine başladı 25 yıldır evliler yengemin neler yaşadığını bir Allah bilir. Kendinize ve doğmamış çocuklarınıza bunları yapmayın. Yol yakınken dönün.keşke bildiğiniz halde evlenmeseydinşz yada aileniz bilse asla izin vermezdi bu evliliğe.

Düzelmez. 7 aylık bi sürüven degildir bu. Önceside vardır keske bilip, bu yola girmeseydiniz.
Benim cevremdede var kuzenim hatta, hapiste. Arkds kurbanı bok yoluna gitti, ailesi perişan. Başınızı daha fazla yakmayın, cocuk yapmayın direk boşanın. Esrar ot bünyeyi kontrl altna alıyo ve gözü kimseyi görmez. Kendinize dikkat edin allah korusun yarin bi gün zarar verir size haberlerde görmeyelim daha snra.

Canım bazen sevgi herşeye yetmiyor. Yarın birgün çocuğun olur ona da zarar verir. Belli ki bırakmaya da niyeti yok.bi de yalan var. Kendini düşün şiddete başlamadan ayrıl. Rabbim ferahlık kolaylık versin.ömür boyu çekeceğine ayrıl güzelim

asla düzelmiycek bilginiz olsun etrafımda çok örneği var o yüzden bu kadar net konuşuyorum.

Sevdiğiniz için bir yanınız bırakır umudu taşıyor ama eşinizin yaptıkları da ortada. Vazgeçmeye niyeti yok. Bir ömür beklemekle geçmez. O halinden memnunsa siz değilseniz, yapacağınız tek şey boşanmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…