• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim tarafından aldatıldım

Kendin icin caba goster. Gelecegin icin. Allahindan bulsun. Bulacakta emin ol. Sen iyi oldukca dusmanlarin kotu olacak bunu unutma. Elbet seni seven,sana saygisi olan,sana deger veren biri cikacak. Ama once bosan. Kendine gel yolunu ciz oylee😉. Allah yardimcin olsun🌸
Çok teşekkür ederim amin inşallah.

Evinize kadın getirmiş yuva mi kalmış Allah aşkına ya bide hala bi adım bekliyosunuz . Kafami dinliyorum demiş utanmadan . Kafasını dinledikten sonra aldatmaya devamm
Artık aldatacağı bir ben kalmıcam inşallah bu evliliği bitiricem. Sadece kendime çok kızıyorum böyle bir insanı hâlâ düşünüyorum aptal gibi. Kestirip attım desemde yaptıklarını kendime yediremiyorum çünkü hiç haketmedim ki. Allaha havale ediyorum

Burada aldatılmayla ilgili çok şey okudum. Ama siz gözünüzle görmüşsünüz. Sizin emek verip kurduğunuz, yuva dediğiniz evde görmüşsünüz. O yuvada başka bir kadın görmüşsünüz. Buna rağmen nasıl olur da yuvam yıkılmasın diye devam etmeye çabaladım dersiniz aklım almıyor. Yuvanız başınıza yıkılmış sizin. Aldatılmak her türlü acıdır ama telefonla öğrenmek ve gözünle görmek arasında da ayrı bir acı farkı vardır sanırım. Siz buna rağmen o farkı da aşıp devam etmeye çalışmışsınız. Gerçekten ne düşünüyordunuz affederken? "Yuvam yıkılmasın" affetmesi değil bence bu. Yani bir kadın olarak bunu kabul edemiyorum ben.

Beni zaten inanın zerre haketmiyor çevremdeki herkes bunu söylüyor. Eşim her zaman bencil ve egoist bir insandı zaten. Onca şey yaptı hâlâ bana dediği şey sana minnet duyacağımı bekleme diyor. Hem bunu diyor hem değerlisin özlüyorum senden başka güvenicek kimsem yok diyor. Çok saçmalıyor gerçekten.
Çok kötü ve düşüncesiz birisi. Hayatin güzelliklerini yaşamak için daha fazla bekletmeyin keni yolunuzu çizi ondan asla bir şey beklemeyin ve hayatınızda yeri olmasın. O olmadan daha çok mutlu olacağınıza sizi temin ederim. Hayatınızdan tamamen çıktıktan birkaç ay sonra çok daha mutlu olacağınızı siz de farkedeceksiniz.

Burada aldatılmayla ilgili çok şey okudum. Ama siz gözünüzle görmüşsünüz. Sizin emek verip kurduğunuz, yuva dediğiniz evde görmüşsünüz. O yuvada başka bir kadın görmüşsünüz. Buna rağmen nasıl olur da yuvam yıkılmasın diye devam etmeye çabaladım dersiniz aklım almıyor. Yuvanız başınıza yıkılmış sizin. Aldatılmak her türlü acıdır ama telefonla öğrenmek ve gözünle görmek arasında da ayrı bir acı farkı vardır sanırım. Siz buna rağmen o farkı da aşıp devam etmeye çalışmışsınız. Gerçekten ne düşünüyordunuz affederken? "Yuvam yıkılmasın" affetmesi değil bence bu. Yani bir kadın olarak bunu kabul edemiyorum ben.
Gerçekten yuvam yıkılmasın diyeydi çünkü bende ayrı bir ailede büyüdüm ve evliliğimde huzurlu olmak için herşeyi yapmıştım zerre değmezmiş. Hem telde başka kadınla msjlaşmasını gördüm hem evde başka bir bayan gördüm. Kendime zaten çok kızıyorum inanın çok kızıyorum. Birde yaptıklarını gerçekten hazmedemiyorum hâlâ o gün aklıma geliyor ağlıyorum. Şuan boşanmak istediğim halde bir icraat yapmıyor açılmış bir davamız vardı gelmediğinden kapandı tekrar aktif etmesi gerekiyor ama bunu yapmıyor. Açıkçası saçmalıyor ama Allah büyük ben Allaha havale ediyorm

Çok kötü ve düşüncesiz birisi. Hayatin güzelliklerini yaşamak için daha fazla bekletmeyin keni yolunuzu çizi ondan asla bir şey beklemeyin ve hayatınızda yeri olmasın. O olmadan daha çok mutlu olacağınıza sizi temin ederim. Hayatınızdan tamamen çıktıktan birkaç ay sonra çok daha mutlu olacağınızı siz de farkedeceksiniz.
İnşallah çünkü artık gerçekten mutlu olmak istiyorum çok üzüldüm çok acı çektim o kadını evde gördükten sonra sokakta ağlayarak yürüdüm akşam akşam. Yani neler neler yaşadım. Allaha havale ettim ne deyim ki Allah büyük

Şuanda bile aldatıyordur.. Bence delil toplayıp sen kendinden aç boşanma davasını seni cepte tutmaya calısıyor resmen 🙄

Şuanda bile aldatıyordur.. Bence delil toplayıp sen kendinden aç boşanma davasını seni cepte tutmaya calısıyor resmen 🙄
Artık o kendi kendisini aldatsın çünkü ben olmucam artık onun hayatında. Ya inanın delil toplamakla uğraşacak bir psikolojiye şuan sahip değilim yani aynı şeyleri yeniden yaşamak istemiyorum. Onunla zaten protokol imzalamıştık tazminat nafaka vs vericekti boşanmaktan vazgeçtim dedi davaya gelmedi. Ben sürekli msjla dava işine bak ayrılalım artık vs diyorum tamam diyor anca. Böyle giderse babasına söyleyeceğim beni ciddiye almadığını.

Artık aldatacağı bir ben kalmıcam inşallah bu evliliği bitiricem. Sadece kendime çok kızıyorum böyle bir insanı hâlâ düşünüyorum aptal gibi. Kestirip attım desemde yaptıklarını kendime yediremiyorum çünkü hiç haketmedim ki. Allaha havale ediyorum
Rabbim yanına bırakmaz . Kolay değil tabi ki ama zamanla daha iyi olcaksınız inşallah. O pisliği sakın affetmeyin kendinize bunu yapmayın

Esin aldatmaktan ve zeytinyag gibi kendini üste cikarmaktan vazgeçmeyecek bence yoluna bak artık elbet herşeye alisilir zor olsada bu şekilde yaşayarak yipranacaksin daha çok.

Artık o kendi kendisini aldatsın çünkü ben olmucam artık onun hayatında. Ya inanın delil toplamakla uğraşacak bir psikolojiye şuan sahip değilim yani aynı şeyleri yeniden yaşamak istemiyorum. Onunla zaten protokol imzalamıştık tazminat nafaka vs vericekti boşanmaktan vazgeçtim dedi davaya gelmedi. Ben sürekli msjla dava işine bak ayrılalım artık vs diyorum tamam diyor anca. Böyle giderse babasına söyleyeceğim beni ciddiye almadığını.
Tazminat ödemek istemiyor anlamıyor musun hala? Nafaka vermek istemiyor davayı düşürüp yoluna kaldığı yerden devam etmek istiyor... Seni sevdiğinden falan değil parasını düşünüyor

Tazminat ödemek istemiyor anlamıyor musun hala? Nafaka vermek istemiyor davayı düşürüp yoluna kaldığı yerden devam etmek istiyor... Seni sevdiğinden falan değil parasını düşünüyor
Ama o tazminat ve nafakayı illaki vericek. Çünkü eğer onu vermezse arabamız vardı evimiz vardı ben onlardan pay istemedim tazminatta anlaşmıştık. Eğer davayı ben açarsam çok daha zararlı çıkıcak.

Evde basmayı affettiginiz için bununla bosanma davası acamiyorsunuz artik. Halbuki tazminat nafaka alırdınız gururlu olup dava açsaydınız.
Tazminat ve nafaka yine alıyorum. Anlaşmalı boşanacaktık zaten. Bişeyleri alma konusunda sıkıntı yok zaten. Ben gurursuz davranmış olabilirim ama o anki psikolojimi bilmiyorsunuz ki şuan mesela bitirmek istiyorum.

Ama o tazminat ve nafakayı illaki vericek. Çünkü eğer onu vermezse arabamız vardı evimiz vardı ben onlardan pay istemedim tazminatta anlaşmıştık. Eğer davayı ben açarsam çok daha zararlı çıkıcak.
Neden donuna kadar almıyorsun? Adam zaman kazanıp belkide satıp kaçacak malı mülkü kaçırmanın derdine girdi belki 😂bu kadar saf olma lütfen rica ediyorum

Back
X