• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim tarafından aldatıldım

Sağlam deliller işini kolaylaştırır, tazminat da alırsın. Bunu istemiyorsun, tatmin edici bir pişmanlık yaşasın da evime döndürsün diye bekliyorsun. Lakin o da senin memur olmanı bekliyor, o zaman yalvarmasına çaba sarf etmesine değeceksin onun gözünde.
Ya eğer öyle düşünüyosa da çok yazık o zaman para için istiyor. Ki ben onu artık istemiyorum zaten. Kendim ayaklarımın üzerinde durmak için memur olmak istiyorum

Hangi yuvanız yıkılmasın istiyorsunuz?? Ben orasını anlamadım ki..??

İnanın çok üzülerek okudum ama size bir o kadar da kızdım.. Artık kendi kendimi yiyorum böyle şeyler okuyunca.. Neden bu adamlara bu kadar değer veriyoruz?? Ne yani bu adamlar bulunmaz hint kumaşı mı??

Adam sizi birşey yerine koymamış üstüne "yuvam" diye bahsettiğiniz eve sevişmeye kadın getirmiş "siz hala yuvam yıkılmasın diye"..... birşeyler diyorsunuz 🤦🏻🤦🏻🤦🏻🤦🏻

Ya bi de üstüne sizi alıyor eve getiriyor sonra ben başka kadınla sevişeceğim bi süre babanda kal diyemiyor ara verelim diyor sonra tekrar istiyor oyuncağı gibi sonra boşanalım diyor falan filan 🥴🥴 Siz farkındasınız dimi yaşadığınız şeyin???

Rica ediyorum yapmayın.. Keşke yanımda yakınımda olsanız yalvarırdım inanın yapmayın artık. Kendimizi daha fazla yerin dibine sokmayalım.. Kadının adını böyle çiğnetip daha da değersizleştirmeyelim..Adamın elinin kiri olmayalım artık.. 😣😣😣

Dik duralım.. Açalım gözümüzü görelim artık herşeyi.. Üç kuruşluk adamlara milyonluk değer vermeyelim..

Yuva dediğiniz şey illa bir koca ile kurulan birşey değildir.. Nerede mutluysanız neresi size iyi geliyorsa orası yuvanız olabilir.. Kocanız sandığınız adamın sevişmek için başka kadın getirdiği eve yuva denmez başka birşey denir ama ben onu demeyeyim artıkkkk 🤐🤐🤐
Çok haklısınız. O zamanlar öyle düşünüyordum çok yanlış bir düşünceydi ama işte o anki psikolojimle doğruydu. Ama şuan zaten bitsin istiyorum yani bitirsin ne halt yiyosa yesin. Bende bu adamı anlamıyorm çıkart beni hayatından sonrasında ne yapıyosan yap demi. Bana vereceği nafaka tazminat bunlar için yapıyo desem bunları bana her halükarda verecek. Çok aptal çok çok. Gerçekten Allaha havale ediyorum

Sen bu adami bosayip bi guzel tazminatini alip nafakani baglayip yoluna bakacagina hala annesinin ustune yemjn ediyor diyosn😱adam sana maddi manevi tazminat odememk icin bosamiyo biyandanda kadinlarla gununu gun ediyo
Ama anlaşmalı protokol yaptık ödeyecekti imzaladık. Yani onları her halükarda ödücek. Bence aptal benim gibi enayi (!) bulamayacağını bildiğinden boşanmıyor. Ama o artık istesede istemesede ben onu gerçekten istemiyorum. Şu evliliği bitiriyim de hayatımdan silicem onu

Merhaba hanımlar. Biraz uzun olacak şimdiden kusuruma bakmayın ama fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim. Ben 3 yıllık evliyim çocuğum yok. Ekim ayında tesadüfen eşimin telefonunda bir bayanla msjlaşmasını gördüm. Başka kadınlada fotosunu gördüm eşim tabi inkar etti bayanada turist felan dedi inanmadım tabi ama yuvam yıkılmasın diye sineme çektim. Neyse eşim bana ara verelim dedi düzelicek sandım tamam dedim anneme gittim oda annesinde kalıcaktı. Bir gün içimden bir ses kendi evime gitmemi söyledi yani eşimin kadınla eve geleceğini resmen hissettim eve gittim. Fotoda gördüğüm kadınla eşim eve geldi tabi odadan çıktım gördüler beni eşim kaçtı felan çirkince şeyler yaşandı. Bundan sonra ben aptalım ki eşimle tekrar aynı evde yaşamaya başladım yani o beni eve götürdü tam 1 hafta sonra boşanalım dedi tabi ben şok oldum tamam dedim. Tüm eşyalarımla beraber anneme yollandım. Dava felan açtı açtığı davaya gelmedi. Bu olaylar kasımda oldu ve biz hâlâ ne ayrıldık ne de birleştik hâlâ annemde yaşıyorum boşanalım artık diyorum tamam diyor hiçbir icraati yok. Bana sen benim için dünyanın en değerlisisin diyor özlüyorum felan diyor. Ben artık gerçekten çıkmazın içindeyim. Hayatında hâlâ biri var mı diyorum annesinin ölüsüne yemin ediyor ki annesine çok düşkündür. Hayatımda kimse yok kafamı dinliyorum diyor. Boşanalım dediğim halde tamam deyip sallıyor. Ne arıyor ne msj yazıyor. Ben tabi bu sırada memurluk için çabalıyorum üniv mezunuyum. Biz severek evlenmiştik ve ben eşimin gözünün içine bakan insandım. Asla ona bir yanlışım olmadı. Ben kendimi geri çektim artık ondan. Sizce ne yapmalıyım? Yuvam yıkılmasın diye herşeyi yaptım. Bu adam sizce ne yapmaya çalışıyor? Allah aşkına dışardan bir göz olarak nasıl yorumluyosunuz bu durumu? Çok uzun oldu kusuruma bakmayın. İyi geceler arkadaşlar. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Hala hayatında biri var mı diye soruyomusunuz? Varsa var diycek zaten, yoksa napacaksınız geri mi döneceksiniz?

Yazdıklarınız üzülerek okudum Allah kimseye yaşatmasın belki de en güzeli çocuğunuzun olmaması olmuş bence eşiniz sizi aldattığı için pişman olmamış devam etmiş şimdi davalara gelmeyerek barışmak isteyip sonra istemeyerekte mantığıyla duygularının arasında kalmış doğrusu sizin gibi eşi ve yuvası olduğu için şükretmeli sadık şekilde devam etmeli evliliğine o da bunu biliyor ama duygularından heyecanından kendini alıkoyamıyor ben yazdıklarından bunu anladım hakkınızda hayırlısı olsun
O, o kadar kurnaz ki biliyor benim gibi bir saf daha bulamayacağını o yüzden kararsız. Allah aşkına onda duygu felan olduğunu asla düşünmüyorum olmuş olsa o eve getirdiği kadınla görüşürken başkasıyla msjlaşmış hani telde msjını yakaladım demiştim ya o başka kadındı. Birde o beni sevmediyse kimseyi sevemez çünkü inanın ona yapmadığım fedakarlık kalmamıştı. O sevmeyi de bilmiyor evliliğin ciddiyetini de öğrenememiş. Çok hakkıma girdi çokk ahımı aldı bundan sonra o düşünsün.

Merhaba hanımlar. Biraz uzun olacak şimdiden kusuruma bakmayın ama fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim. Ben 3 yıllık evliyim çocuğum yok. Ekim ayında tesadüfen eşimin telefonunda bir bayanla msjlaşmasını gördüm. Başka kadınlada fotosunu gördüm eşim tabi inkar etti bayanada turist felan dedi inanmadım tabi ama yuvam yıkılmasın diye sineme çektim. Neyse eşim bana ara verelim dedi düzelicek sandım tamam dedim anneme gittim oda annesinde kalıcaktı. Bir gün içimden bir ses kendi evime gitmemi söyledi yani eşimin kadınla eve geleceğini resmen hissettim eve gittim. Fotoda gördüğüm kadınla eşim eve geldi tabi odadan çıktım gördüler beni eşim kaçtı felan çirkince şeyler yaşandı. Bundan sonra ben aptalım ki eşimle tekrar aynı evde yaşamaya başladım yani o beni eve götürdü tam 1 hafta sonra boşanalım dedi tabi ben şok oldum tamam dedim. Tüm eşyalarımla beraber anneme yollandım. Dava felan açtı açtığı davaya gelmedi. Bu olaylar kasımda oldu ve biz hâlâ ne ayrıldık ne de birleştik hâlâ annemde yaşıyorum boşanalım artık diyorum tamam diyor hiçbir icraati yok. Bana sen benim için dünyanın en değerlisisin diyor özlüyorum felan diyor. Ben artık gerçekten çıkmazın içindeyim. Hayatında hâlâ biri var mı diyorum annesinin ölüsüne yemin ediyor ki annesine çok düşkündür. Hayatımda kimse yok kafamı dinliyorum diyor. Boşanalım dediğim halde tamam deyip sallıyor. Ne arıyor ne msj yazıyor. Ben tabi bu sırada memurluk için çabalıyorum üniv mezunuyum. Biz severek evlenmiştik ve ben eşimin gözünün içine bakan insandım. Asla ona bir yanlışım olmadı. Ben kendimi geri çektim artık ondan. Sizce ne yapmalıyım? Yuvam yıkılmasın diye herşeyi yaptım. Bu adam sizce ne yapmaya çalışıyor? Allah aşkına dışardan bir göz olarak nasıl yorumluyosunuz bu durumu? Çok uzun oldu kusuruma bakmayın. İyi geceler arkadaşlar. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Kendinizi kandırmayın lütfen, bosanalım deyip sallıyor demişsiniz esiniz için, aslında boşanmak istemeyen sizsiniz, boşanmak isteseniz tek iyi bir avukata bakar.Eşinizi başka bir kadınla basıyorsunuz ve bosanmiyorsunuz, yapmayın Allah aşkına, kendinize sayginiz olsun, bir de eğitimliyim diyorsunuz, siz böyle yaparsanız eğitimsiz kadınlar ne yapar.Eşinizin yüzüne bakarken bile mideniz bulanmasi lazım ki siz yuvadan bahsediyorsunuz 😡

Kendinizi kandırmayın lütfen, bosanalım deyip sallıyor demişsiniz esiniz için, aslında boşanmak istemeyen sizsiniz, boşanmak isteseniz tek iyi bir avukata bakar.Eşinizi başka bir kadınla basıyorsunuz ve bosanmiyorsunuz, yapmayın Allah aşkına, kendinize sayginiz olsun, bir de eğitimliyim diyorsunuz, siz böyle yaparsanız eğitimsiz kadınlar ne yapar.Eşinizin yüzüne bakarken bile mideniz bulanmasi lazım ki siz yuvadan bahsediyorsunuz 😡
Bende boşanmak istiyorum zaten boşanma davamız olduğu için tekrar dava açamıyorum o yüzden onun davayı aktif hale getirmesini istiyorum baskı kuruyorum.

3 yıllık evliyim çocugum yok dediğinden sonrasını laf olsun diye okudum ,

boşan tabikiii birde üni mezunusun kendine nasıl layık görürsün bunu

Benim bildiğim ve emin olduğum , erkeklerin huyunun değişmeyeceği. Eğer çocuksız affedersen gençken. Çocuklu ve yaş almış halinle kolay affedersin. Oda onun farkında. Sadece 2_3 yıl pusuda yatar

O, o kadar kurnaz ki biliyor benim gibi bir saf daha bulamayacağını o yüzden kararsız. Allah aşkına onda duygu felan olduğunu asla düşünmüyorum olmuş olsa o eve getirdiği kadınla görüşürken başkasıyla msjlaşmış hani telde msjını yakaladım demiştim ya o başka kadındı. Birde o beni sevmediyse kimseyi sevemez çünkü inanın ona yapmadığım fedakarlık kalmamıştı. O sevmeyi de bilmiyor evliliğin ciddiyetini de öğrenememiş. Çok hakkıma girdi çokk ahımı aldı bundan sonra o düşünsün.
Kesinlikle duygusuz size karşı sevgisinin kaldığını düşünmüyorum sizin gibi onu bu kadar sevip affeden birini bulmasıda zor sadece siz düzgün bi profilsiniz bu yüzden kararsız bence bütün yasal haklarınızı alın ihtiyacınız olur olmaz mesele bu da değil onlar sizin hakkınız tabiki talep ediceksiniz bir tane iğnenizi bile bırakmayın böyle adama herşeyi yapıcak üzücek bi insanın gururuyla oynayıp bide üstüne kolayca boşanıcak yok öyle bir dünya herkes yaptığının bedelini ödeyecek ödeyemeyeceği bedellerin altınada girmiycek

Kesinlikle duygusuz size karşı sevgisinin kaldığını düşünmüyorum sizin gibi onu bu kadar sevip affeden birini bulmasıda zor sadece siz düzgün bi profilsiniz bu yüzden kararsız bence bütün yasal haklarınızı alın ihtiyacınız olur olmaz mesele bu da değil onlar sizin hakkınız tabiki talep ediceksiniz bir tane iğnenizi bile bırakmayın böyle adama herşeyi yapıcak üzücek bi insanın gururuyla oynayıp bide üstüne kolayca boşanıcak yok öyle bir dünya herkes yaptığının bedelini ödeyecek ödeyemeyeceği bedellerin altınada girmiycek
Çok haklısınız. Bana yaptıklarından dolayı onu Allaha havale ettim. Hakkıma çok girdi çok gözyaşı döktüm. Allah büyük ne deyim ki.

Bu evliliğe devam ederseniz bundan daha farklı bir yaşamınız olmayacak. Belli ki eşiniz bu davranisi hata olarak görmüyor. Yani bunu tekrar yaşama ihtimaliniz yüksek. Hatta ilk farkkettiginizde onunla yaşamaya devam ettiğiniz için ondan kolayca vazgeçemediğinizi de biliyor. Kısacası tekrar aldatmaktan korkmayacak.

Yaşadıklarınıza üzüldüm
Fakat neye yardımcı olalım anlamadım; davayı kendin aç elinde delil vs vardır inşallah?

Bu evliliğe devam ederseniz bundan daha farklı bir yaşamınız olmayacak. Belli ki eşiniz bu davranisi hata olarak görmüyor. Yani bunu tekrar yaşama ihtimaliniz yüksek. Hatta ilk farkkettiginizde onunla yaşamaya devam ettiğiniz için ondan kolayca vazgeçemediğinizi de biliyor. Kısacası tekrar aldatmaktan korkmayacak.
Zaten yaptığını hata olarak gören şuan böyle rahatça davranmazdı demi siz terapist misiniz? Özelden bana yazar mısınız vaktiniz varsa bir kaç birşey sorabilirmiyim?

Yaşadıklarınıza üzüldüm
Fakat neye yardımcı olalım anlamadım; davayı kendin aç elinde delil vs vardır inşallah?
Elimde delil yok zaten açılmış bir dava olduğundan tekrar dava açamıyorum ki. Fikrinizi almak için yürdımcı olurmusunuz demiştim çünkü davranışları çok tutarsız olduğu için sizce ne yapmaya çalışıyor diye sormak istemiştim

Back
X