Eşim tarafından ALDATILIYOR olabilirmiyim

iyi niyetli tarafini didikleyeceksek eger biriyle otelde bulusacaksa onunlada yazismis olmasi gerekir. geri yuklendiginde en azindwn o kisininde mesjalari dusmeliydi. tabi bu surec icerisinde yanindaysa bilemem.

Ben olsam inanmış gibi yapar çaktırmadan gözlemler ve delil toplardım

Aldatmadıysa sen zaten bana inanmadın diye tepeme çıkmazdı, ben de bak senin lafina inandım hemen diye asisti gole çevirirdim.

Yok aldattıysa da delil topladigim için elimde mahkemeye sunacak kanıtlar olur , tazminat alır keyfime göre sepetlerdim. Hala ayrılmam diyorsanız da omru boyunca ezik ve bana borçlu kalır, bir daha sesini çıkaramazdı ki ben ayrılırdım.

Bence inanmış gibi yapın, vicdanına ve egosuna oynayın ve o rahatladığı an hata yapmasını bekleyin.

Çok açık değil mi? Otel diye kaydettiği numara eskort muhtemelen. Numarayı kaydedip geri arasaydınız bi gerçekten bir otelin miymiş baksaydınız.

Elim ayagim buz gibi suan
Çok üzüldüm eğer boşanmayacaksanız karıştırmayın. Geçmiş konularınıza baktım eşinizle sorunlu bir evliliğiniz var. Bi terapiste gitmeyi düşünebilirsiniz.
Büyük ihtimal aldatilmişsın olay açık aslinda ama inanmak istemezsin o ayrı.
Evet ve bence günü birlik bir ilişki.

O zaman randevulaşma falan oldu oteli arayıp konum istedi, yine de tuhaf. Arkadaş olayı çok acemi bir yalandır. Yani öğrendikleriniz sonunda bir şeyler değişecekse kurcalayın, çünkü kurcaladıktan sonra evliliğe aynen devam etmek "Ben aldatmana onay veriyorum, gördüm ve bir şey yapmadım benim için önemi yok" anlamına geliyor. Boşanma gibi bir niyetiniz yoksa bırakın dağınık kalsın, üç maymunu oynayın. Yani karşı taraf eğer aldattıysa ve sizin de bunu bildiğinizi öğrenirse aranızdaki saygı, saygı da demeyelim de "bir derece çekinme durumu" da ortadan kalkacaktır.

Valla kendimi cin sayarim.Benim aklıma hic gelmedi bu otelin zaten bir kadının evi olabilecegi

Otelmiş diyor konu sahibi ama oteller genelde öyle whatsapptan konum falan atmazlar garibime gitti. Navigasyona yazsan bile gideceğin oteli bulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…