- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi asii nuran
-
E tabi ya arkadaşa ait olmalidır ya da kuzene :)Hep aynı ,yeminler edilir ve telefonda yakalanan herşey arkadaşa aittir...
Otel numarasını başka bir telefondan bir erkeğe aratın, eşinizin adına konuşsun. Odada anahtarını düşürdüğünü ve yeni farkettiğini söylesin. Günü zaten biliyorsunuz. Oda numarasını da hatırlamıyorum desin. Eğer kaldıysa kontrol edip size odada bulamadık derler. Eğer kalmadıysa böyle bir ziyaretçi göremiyoruz derler.
Çok teşekkür ederimWhats App sil tekrar yükle. Geçmiş yüklensin mi diye soruyor eveti seç. Bu kadar
Aynen her türlü ıyyyOralarda kalmak da buyuk cesaret. Bir kac sene once bir arkadasim sevgilisiyle kalmisti. onlardan bir gun once kalanlar bir suca karismis meger ve kendi baslari da bir sure agrimisti. Insan korkar ya. Kimler kimler kaliyor. Carsaflar bile degismiyor. O koltuklar da kimler ne yapiyor. Iyyy
Eşimle ilk aynı evde yaşamaya başladığımızda ona dedim ki "eğer bi gün büyük kavga edersek, eve gelmemek, evden gitmek gibi bi hataya düşersen 1 gece bile bu evde kalmazsan ertesi gün kendini adliyede bulursun. Ben de yaparsam sen de bana aynını yap. eğer yatak ayırmaya kalkarsan da bi daha asla bana dokunamazsın bilgin olsun." 6 yıldır 2 defa büyük kavga ettik.. İkisinde de tıpış tıpış yatak odasına gidip yatıp uyudu.bikaç gün dargın kaldık 10 dakika bile eve geç kalmadı. Ben kavgalı olunduğu zaman uzaklaşılmasına karşıyım. İnsan en büyük hataları o zamanlarda yaparBir tanidigim var esiyle olay cikarip evden cikiyor. Butun pislikleri yiyor isi bitince karisinin yanina gidip binbir turlu ozurler affedilme cabalari suprizler ask dolu mesajlar sensiz 1 dakikam guzel gecmiyor demeler falan filan. Esinin gonlunu almaya calisiyor. Sanirim bu esiyle arasi iyiyken vicdani el vermiyor. O yuzden kavga cikarip , her turlu pisligi yapiyor.
20 gün boyunca boynuzlanma ihtimalin çok yüksek..
Aldatildigini dusunen, yikilmis bir kadina karsi bu nasil bir ithamdir ya, boynuzlanmak bilmem ne......
Ne demeliydim ?
Ne diyeceginizi ben bilemem lakin, duygusal anlamda cokmus bir kadina, daha duzgun bir sekilde yazabilirsiniz.
Boynuzlanmissin, kirici bir kelime..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?