Eşim tarafından ALDATILIYOR olabilirmiyim

Bir tanidigim var esiyle olay cikarip evden cikiyor. Butun pislikleri yiyor isi bitince karisinin yanina gidip binbir turlu ozurler affedilme cabalari suprizler ask dolu mesajlar sensiz 1 dakikam guzel gecmiyor demeler falan filan. Esinin gonlunu almaya calisiyor. Sanirim bu esiyle arasi iyiyken vicdani el vermiyor. O yuzden kavga cikarip , her turlu pisligi yapiyor.

Aynen her türlü ıyyy

Eşimle ilk aynı evde yaşamaya başladığımızda ona dedim ki "eğer bi gün büyük kavga edersek, eve gelmemek, evden gitmek gibi bi hataya düşersen 1 gece bile bu evde kalmazsan ertesi gün kendini adliyede bulursun. Ben de yaparsam sen de bana aynını yap. eğer yatak ayırmaya kalkarsan da bi daha asla bana dokunamazsın bilgin olsun." 6 yıldır 2 defa büyük kavga ettik.. İkisinde de tıpış tıpış yatak odasına gidip yatıp uyudu.bikaç gün dargın kaldık 10 dakika bile eve geç kalmadı. Ben kavgalı olunduğu zaman uzaklaşılmasına karşıyım. İnsan en büyük hataları o zamanlarda yapar Yapmasa bile ben o soru işaretiyle o evliliğe devam edemem şahsen.

Madem hersey bu kadar ifşa olmuş Beraber gidip otelde durumu teyit etmekten baska çareniz yok gibi...

Öyle gorunuyor ama bıraz daha arastırmalısın hos 20 gun eve gelmeyen adamdan hersey beklenır bence

Hep arkadaşı yada kuzeni yapar zaten. Büyük ihtimalle aldatılmışsın ama 20 gün hiç konuşmadık demişsin, 20 gün çocuğunu da mı arayıp sormadı?

Inandinmi aldatilmissin hersey ortada ama 20.gun deil bence 20gun boyunca hergun aldatmis adam zincirleri kirmis gibi hic durmamis buda bir tesaduf olamaz durup durupta 20.gun olamaz annesine arkadasindami kalirdi hep kac gundur boyleydi die sorar misiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…