- 13 Kasım 2018
- 1.898
- 1.823
- 63
- Konu Sahibi asii nuran
-
Hadi ya geçmiş olsun acı tecrübe mı kurtuluş mu sizin için bilemiyorum ama yine de can sıkıcı bir durum olsa gerek sorunsuz evlilik yok sanırım ama aldatma da karakter işi gönülden bağlı bir erkek belki bakar düşünür ama yapmaz diyebilirim sadece. Ama üç ay da çok uzun yahu bu nedir arkadaş . Çok çetrefilli işler vallahi biz kadınlar çok dirayetliyiz her konuda.. keşke sabah sekiz akşam beş çalışsak akşam eve gelsek bizim önümüze de yemek konsa bulaşıklar yıkansa sonra çayımız cerezimiz önümüze gelse sonra tertemiz banyoya tuvalete girip sonra da hadi ben yatıyorum desek .. keşke onların ailelerine gösterdiğimiz anlayışın yüzde birini bize gösterseler bak hayat tersten ne muhteşem olurmuş . Hayat müşterek falan değil kadın kullanılmaya ezilmeye devam ediliyor günahı boyunlarına olsun e mı.Ben 3 aydır eşimden ayrıyım...Arkadaşının kaç kez şarzı bitti acaba?
Aynen katılıyorum. Benim annem senin annen boş laf. Herkesin annesi kendine. Ailesine saygım sonsuz. Ama annesi benim annem değil.Hadi ya geçmiş olsun acı tecrübe mı kurtuluş mu sizin için bilemiyorum ama yine de can sıkıcı bir durum olsa gerek sorunsuz evlilik yok sanırım ama aldatma da karakter işi gönülden bağlı bir erkek belki bakar düşünür ama yapmaz diyebilirim sadece. Ama üç ay da çok uzun yahu bu nedir arkadaş . Çok çetrefilli işler vallahi biz kadınlar çok dirayetliyiz her konuda.. keşke sabah sekiz akşam beş çalışsak akşam eve gelsek bizim önümüze de yemek konsa bulaşıklar yıkansa sonra çayımız cerezimiz önümüze gelse sonra tertemiz banyoya tuvalete girip sonra da hadi ben yatıyorum desek .. keşke onların ailelerine gösterdiğimiz anlayışın yüzde birini bize gösterseler bak hayat tersten ne muhteşem olurmuş . Hayat müşterek falan değil kadın kullanılmaya ezilmeye devam ediliyor günahı boyunlarına olsun e mı.
Otel numarasını başka bir telefondan bir erkeğe aratın, eşinizin adına konuşsun. Odada anahtarını düşürdüğünü ve yeni farkettiğini söylesin. Günü zaten biliyorsunuz. Oda numarasını da hatırlamıyorum desin. Eğer kaldıysa kontrol edip size odada bulamadık derler. Eğer kalmadıysa böyle bir ziyaretçi göremiyoruz derler.
Eşine otele gidelimmi dedin ?Hic bisey yapamadim aradim oteli acmiyorlar kalktik otele gittik arkadasinin adini soykedik evet o arkadas orda kalmis esimin ismin soyledik baska da bi bilgi veremeyiz zaten bunu zor verdik dediler esimde otele kadar gittik daha ne istiyosun dedi
Yirmi gün boyunca karısını geçtim, çoçuğunu bil merak etmeyen bir adamı aramam,
bir de ulaşamayınca mesaj çekip annesini aramışsınız.
Kalsın gittiği yerde,yirmi gündür nerde kaldıysa, orda kalmaya devam etsin.
Üzerine düşmeyin bu kadar düşüncesiz bir adamın.
Uslübünuz hiç olmamış20 gün boyunca boynuzlanma ihtimalin çok yüksek..
Hic bisey yapamadim aradim oteli acmiyorlar kalktik otele gittik arkadasinin adini soykedik evet o arkadas orda kalmis esimin ismin soyledik baska da bi bilgi veremeyiz zaten bunu zor verdik dediler esimde otele kadar gittik daha ne istiyosun dedi
ne kadar moral verici bir tarz!20 gün boyunca boynuzlanma ihtimalin çok yüksek..
Hic bisey yapamadim aradim oteli acmiyorlar kalktik otele gittik arkadasinin adini soykedik evet o arkadas orda kalmis esimin ismin soyledik baska da bi bilgi veremeyiz zaten bunu zor verdik dediler esimde otele kadar gittik daha ne istiyosun dedi
bu yorumdan bir şey anlamayan sadece ben miyim?Hic bisey yapamadim aradim oteli acmiyorlar kalktik otele gittik arkadasinin adini soykedik evet o arkadas orda kalmis esimin ismin soyledik baska da bi bilgi veremeyiz zaten bunu zor verdik dediler esimde otele kadar gittik daha ne istiyosun dedi
Katılıyorum. Bence net bir şekilde aldatılmışsınız, üstüne birde aklınız ile dalga geçilmiş.otele eşinle mi gittin?
telefonları açmayan otel mi olur nasıl iş yapacaklar.
belli ki senin telin verilmiş ve aradığında açmayın denilmiş.
ver otelin numarasını buradan kırk kişi arasın kırkını da açmazlarsa ben birşey bilmiyorum.
çok büyük tufaya düşmüşsün.
Zaten bunu zor verdik derken ? Boğazlarına mı çöktünüz ? Hem öyle başka bir insanın adını vererek bilgi verilmez .. gittiğiniz yer nasıl bi yer anlayamadım .. yani bu şey gibi olmuş “bir soru sorma hakkınız vardı , o da arkadaşın adını sorarak bitti , diğer soruyu cevaplayamayız” ..Hic bisey yapamadim aradim oteli acmiyorlar kalktik otele gittik arkadasinin adini soykedik evet o arkadas orda kalmis esimin ismin soyledik baska da bi bilgi veremeyiz zaten bunu zor verdik dediler esimde otele kadar gittik daha ne istiyosun dedi
Zaten bunu zor verdik derken ? Boğazlarına mı çöktünüz ? Hem öyle başka bir insanın adını vererek bilgi verilmez .. gittiğiniz yer nasıl bi yer anlayamadım .. yani bu şey gibi olmuş “bir soru sorma hakkınız vardı , o da arkadaşın adını sorarak bitti , diğer soruyu cevaplayamayız” ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?