- 17 Ağustos 2011
- 25.726
- 163.760
- 798
- Konu Sahibi asii nuran
-
Çok mantıklı. Bir keresinde ben de otelde gözlüğümü unutmuştum. Aradım,odayı da hatırlamıyorum. Adımı soyadimi söyledim (belki bir de TC,ama emin değilim) öyle buldular.Otel numarasını başka bir telefondan bir erkeğe aratın, eşinizin adına konuşsun. Odada anahtarını düşürdüğünü ve yeni farkettiğini söylesin. Günü zaten biliyorsunuz. Oda numarasını da hatırlamıyorum desin. Eğer kaldıysa kontrol edip size odada bulamadık derler. Eğer kalmadıysa böyle bir ziyaretçi göremiyoruz derler.
gorunen koy klavuz istemez aldatildiginla kaliyorsunMerhaba kk hatunlari uzun zamandır yoktum direk konuya giriyorum
Esimle tartistik ve esim evi terk edip 20 gun annesinde kaldi.
Bu 20 gun zarfında hiç konusmadik 21.gun cocugum için aradim ama mesgule verdi beni açmadı gece aradim bu arada.
Daha sonra baya bir aradim mesaj attim cevap yok annesini aradim saat gece 02.00
Annesi gelmedi arkadasinda kalacakmis bugun dedi bende ampuller yandi.
Sabah geldi ve çok ickiliydim teli sessize aldim arkadasla oturduk dedi.
Bende hic ses cikarmadan telefonuna baktim internetten otel aratmis sorrum kendisine başka bi arkadas daha varnis ve sarji bitmis esimin telinden aratmis
Neyse tamam dedim ama icim icimi bitirdi.
Daha sonra whatsapp geri mesajlarini yukledim ve o da ne otel esimin teline konum atmis deliye döndüm
Arkadasinin kendi telefonuyla konustugu için otel sahibi yanlislikla eşimekonum
Atmis
Benim numram adamda çıktığı için dedi
Yeminler etti de bilmem ne sizce aldatıldım mi
-Telefonuma virüs girdi... :)Aynen a
Aynen artik ariyip ben bulcam
Offf cok fena . Ne kotu hıssetmıssındır tahmın edıyorum. Ne yaptın pekı? İspat ettın mı? Ayrıldınız mı?
Çocuk varmıydı? Cekısmelı mi bosandınBosanma surecm bitti..son noktalar.
2 cocugm var cnm.cekismeli oldu...ah anlatmak bile midemi bulandryr.kurtuldum oyle bir pislikten.Çocuk varmıydı? Cekısmelı mi bosandın
Ben 3 aydır eşimden ayrıyım...Bu arkadaşlar da olmasa günahları kim taşırdı. Geçmiş olsun . Bir erkek için 20 gün azaptir. Aldatmadan duramaz.
Whats App sil tekrar yükle. Geçmiş yüklensin mi diye soruyor eveti seç. Bu kadarWhatsapp da geriye dönük mesajlar nasıl yükleniyor hatunlar bir açıklayın bana.
Bu arada üye bence aldatilmissin.
Hahahaha 2. Si arkadaşımnki, ama o mitçiymiş:))))))-Telefonuma virüs girdi... :)
-Ben aslında gizli polisim, görev gereği bunlar..
-Dolandırıcı bunlar aradılar otelimizde tatil yapın vs. Bende internette araştırdım konum atın dedim.
-iş için bir toplantı yapılacak bu oteli önerdiler baktım.
Yok daha neler utanmasa arkadaşım beraber olacaktı ama onun yerine ben gittim diycek. Hep arkadaştan.Merhaba kk hatunlari uzun zamandır yoktum direk konuya giriyorum
Esimle tartistik ve esim evi terk edip 20 gun annesinde kaldi.
Bu 20 gun zarfında hiç konusmadik 21.gun cocugum için aradim ama mesgule verdi beni açmadı gece aradim bu arada.
Daha sonra baya bir aradim mesaj attim cevap yok annesini aradim saat gece 02.00
Annesi gelmedi arkadasinda kalacakmis bugun dedi bende ampuller yandi.
Sabah geldi ve çok ickiliydim teli sessize aldim arkadasla oturduk dedi.
Bende hic ses cikarmadan telefonuna baktim internetten otel aratmis sorrum kendisine başka bi arkadas daha varnis ve sarji bitmis esimin telinden aratmis
Neyse tamam dedim ama icim icimi bitirdi.
Daha sonra whatsapp geri mesajlarini yukledim ve o da ne otel esimin teline konum atmis deliye döndüm
Arkadasinin kendi telefonuyla konustugu için otel sahibi yanlislikla eşimekonum
Atmis
Benim numram adamda çıktığı için dedi
Yeminler etti de bilmem ne sizce aldatıldım mi
Oyyyy CIA ajanıda der bunlar.. 007 bond filmleriyle büyüdülerHahahaha 2. Si arkadaşımnki, ama o mitçiymiş:))))))
Otel değil, günübirlik o pislik yuvalarından birinde kalmışlar işte. Onlarda da kayıt mayıt tutulmaz bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?