Eşim tarafından ALDATILIYOR olabilirmiyim

Çok mantıklı. Bir keresinde ben de otelde gözlüğümü unutmuştum. Aradım,odayı da hatırlamıyorum. Adımı soyadimi söyledim (belki bir de TC,ama emin değilim) öyle buldular.
Yani bir erkekten aratip gözlüğümü unuttum diyebilirsiniz. Eğer Hakan bey,odanizda bulamadık derlerse yenmiş demektir bir boklar

gorunen koy klavuz istemez aldatildiginla kaliyorsun

20 gun eve gelmediyse bir 20 günde benden ye ic kafana göre takil pasam diyip geldiginde kapiyi acmazdim.
Aldatti veya aldatmadi ev yol gecen hanı mı?
Böyle bosluga dusurup,soru isaretleri yaratmaya basladiysa bir iliski lacka,mundar olmus demektir.Toparlamasi uzun bir zaman ve sabir gerektirir.
Allah yardimciniz olsun.

Aynen a

Aynen artik ariyip ben bulcam
-Telefonuma virüs girdi... :)
-Ben aslında gizli polisim, görev gereği bunlar..
-Dolandırıcı bunlar aradılar otelimizde tatil yapın vs. Bende internette araştırdım konum atın dedim.
-iş için bir toplantı yapılacak bu oteli önerdiler baktım.

Canım bir şey soracağım en kötü ihtimali düşün aldatıyor seni eşin o gece otelde bir kadınlaydı ne yapmayı düşünüyorsun ?

Bu arkadaşlar da olmasa günahları kim taşırdı. Geçmiş olsun . Bir erkek için 20 gün azaptir. Aldatmadan duramaz.

Hahahaha 2. Si arkadaşımnki, ama o mitçiymiş:))))))

Yok daha neler utanmasa arkadaşım beraber olacaktı ama onun yerine ben gittim diycek. Hep arkadaştan.

Otel değil gibi diyorsun günlük daireler de gözlük, anahtar numarasını yemezler. Zaten kimler gidiyor oraya belli, alışıktır onlar evet şu isim de bayanla kaldı vs bir sonuç alamazsın şayet ki otel değilse.

Otel değil, günübirlik o pislik yuvalarından birinde kalmışlar işte. Onlarda da kayıt mayıt tutulmaz bence.

Oralarda kalmak da buyuk cesaret. Bir kac sene once bir arkadasim sevgilisiyle kalmisti. onlardan bir gun once kalanlar bir suca karismis meger ve kendi baslari da bir sure agrimisti. Insan korkar ya. Kimler kimler kaliyor. Carsaflar bile degismiyor. O koltuklar da kimler ne yapiyor. Iyyy

Bir arkadaşımında başına benzer bişe gelmişti otele gidip kamera kayıtlarına baktı ve sonuç hüsrAn umarım sizinki öyle çıkmaz kendi kendinizi yemek yerine gidip baksanız gerçi her işletme izin verirmi bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…