Eşim tarafından kandırılarak evlendim..

eşim yanımda olmasa püskürerek gülecem :))) sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün.
evlenip evime geldikten kısa süre sonra temizlik sırasında nasıl karşıma çıkmadığını anlayamadığım mantar ilaçları bulmuştum. eşime çok kızmıştım içten içe. eve geldiğinde ilaçları gösterdim. benim değil bunlar dedi attık gitti. insan elbette buruluyor yani daha yeni evlenmişiz. hayır evlenmeden önce karı koca olmuş değiliz ki insan birbirine sonradan alışıyor... yani başlık sahibini suçlamayın abartmayın.

yuh
evleneceğin adamın işini bilmeden nasıl evlendin
heyecanı kaçmasın filan mı dedin..
o zaman süprizlere açık ol..
hastalık kısmına bişey diyemem..varikoselin dereceleri vardır..
1.derecedeyse ameliyata grek kalmadan çocuğu olur..ama 3.dereceyse ameliyat şarttır..
hiç olmadı tüp bebek yaparsınız..
sorun o değil sorun eşin seni kandırmış sende dünden razı olup inanmışsın..

Son düzenleme:
evlenmiş olmak için evlenirsen böyle olur adam kaçacak sanıyor bazıları...

Arkadaslar garip bi durum bu
Yasadim eski esimin sorunu bana soylenmeden evlendim bir kaza sonucu ogrendimki gecmiste bir ameliyati ve bir bulgusu var varikosel gibide degil iste bunu ogre.digimde aklima fitne girdi nolcak dedim vay efendim kandirildim dedim cok uzuldum sonra devam dedim ucuncu deneme ve son denemede hamile kaldim ki bu hastaliga sahip olanlar denemeye bile gidrmiyor uretim hic yok cunku hastalik adini bilerek vermiyorum
Sonra sonra ogrendimki yillardir aldatiliyorum ona acimistim devam etmistim defalarca yazdim bu konuyu uzatmicam gecmise dair tek pismanligim beni kandirdigini dusunup acaba ayrilsammi diye dusunmem bilmiyor evet tercih ama bu bi vicdan yuku
Cocugum oldu ama onu hic tanimadi ( uzulmuyorum Asla ) konu sahibi ya nokta koysun yada devam etsin
Ha buarada eski esim benim yerimde olsaymis o devam etmezmis kendisiyle herneyse ote yandan o zaman kicina tekmeyi atsaydim diyorum cunku o hic acimadi bana . Neyse karisik bi durum Allah kimseyi boyle seylerle sinamasin yasayan kisi icin cok zor
Tercih meselesinde yazan ark bende katiliyorum ama olan olmus bu kiz evli herseyi iyi dusunsun cok iyi karar versin

bunu en başından bilip size söylememesi çok yanlış , ama eşinizi de bu sebepten bırakmayın derim, belki siz yalan söylemesine çok kırıldınız..

bu da sizin bir imtihanınız dır bence olmadı bir sürü yavru var anne baba özlemi çeken sevdiğiniz adamla onu büyütürsünüz.. hadi ayrıldınız diyelim rabbim o zamanda nasip etmezse..

arkadaşın derdi eşinin hasta olması değil ki o hastalığı ondan saklaması.elbette hasta diye bırakıp gitmez ama gider korkusuyla söylenmediği için gidebilir.
uzaklık konusuna gelince evliyken yanlız kalmak çok zor.nişanlıyken herşey toz pembe gözükür ama gerçekte Allah yardımcınız olsun.bunuda size açık açık anlatmalıydı.yinede

Kandirilarak yazinca ben de bisey sandim..
Haklisin ama,
Esinin uzun sureli goreve gidecegini yalniz kalacagini soylemesi lazimdi. Zira her kadin kari olur da asker karisi olamaz,o kapasiteye sahip olmaz yani.

Mustakbel esim asker,kendisiyle gurur duyuyorum goreve gidecek bir ay goremeyecegim ama olsun vatan bekleyecek namus bekleyecek bedelli nonoslarin gitmedigi yerlerde yirmilik delikanlilara komutanlik edecek.
Her kadin kaldiramaz bunu, ay kocam sekiz bes calissin tatili olsun mesai parasi olsun yanimda dursun yarin bir gun sehit olur maazallah kocasiz kalirim aman ben mi kurtarcam vatani rahat calissin vs vs. Degil mi?? :)

Bazıları da böyle kocalarının pardon müstakbel kocalarının yaptıklarıyla övünmeyi başarı sayar.
Bedelli ..... dediğin de bu ülkenin anlı şanlı askeridir.Sen millete karılık yapmakla övünceğine önce haddini bil.

Son düzenleme:

Senin muhatabın kimse değil.
Müstakbel kocanla övünmek için bişiler zırvalamışın.
Bedellinin ne olup olmadığı beni ilgilendirmez,bu ülkenin askeri hakkında saçma sapan kelimeler kullanamazsın.

Senin muhatabın kimse değil.
Müstakbel kocanla övünmek için bişiler zırvalamışın.
Bedellinin ne olup olmadığı beni ilgilendirmez,bu ülkenin askeri hakkında saçma sapan kelimeler kullanamazsın.

Seni igilendirmeyen kisiler hakkinda yorum yapmak huyun sanirsam :)

Dipnot: Bedelli asker olmuyor:) ogren emi.

Ne varmis askeriyede yahu sonradan askeri ortamina giren bazi hanimlarinda havasindan gecilmiyor dogrusu. Valla en iyisi asker cocugu olmak bakiniz ben

Ne varmis askeriyede yahu sonradan askeri ortamina giren bazi hanimlarinda havasindan gecilmiyor dogrusu. Valla en iyisi asker cocugu olmak bakiniz ben

kadından çok adamdan kaynaklanan bir şey diye düşünüyorum. kimi bayanların içinde oluyor gerçi. biraz da insanlık şart.

kaç senelik asker eşim, hala askerliği kaç sene önce bitmiş olanlar arar, hal hatır sorar hatta kimisi adresimizi alıp memleketinin yiyeceğinden yollar, sağ olsunlar. hatta 1 tanesi antalyada çalışıyor, "komutanım bari bu yaz gelin, ağırlayayım sizi" diyor, ama tabi kıyıp gitmiyoruz, neden bizim tatilimiz ona yük olsun...

saklayacak değilim daha doğrusu mütevazilik yapacak değilim, hem eşimin hem benim bu hoş davranışları hak ettiğimizi düşünüyorum. yapılan şeyler şunları şunları yapıyoruz diye söylenecek şeyler değil, görgüsüzlük olur. hepsine emanet kuzular gözüyle bakıp, ona göre davranıyoruz.

maalesef dediğim gibi kimisinin kanında mı vardır içinde mi bilinmez, terbiyesizliğin kitabını yazmış gibi davranıyor. ben de itinayla toplum içinde bozuyorum kadın/erkek fark etmez.

Arkadaşlar konuma yeni bakma fırsatım oldu. yorumlarınız için çok teşekkür ederim.ve tüm Annelerin anneler gününü kutları..
bazı arkadaşlar askerlerin görev sartlarını bilmiyo muydun demiş. ben öğretmenin ve lise üniversite sehir dışında kaldım büyüdüm. pek çok seyi tecrübelerimle öğrendim. elbette sordum ama kendisinin cevabı su an ankara genelkurmayda çalışıyorum. uzun süre tayin durumum yok dedi. meğer kendisi 4- 6- 8 ay gidiyormuş ama geldiği tarihlerde ankarada oluyormuş. ve bana bu durumu nişan olduktan herkes bildikten ona iyice bağlanıp artık kopamayacağımdan emin olunca söyledi bu kandırılmak değil mıdır?

hastalık konusuna pek takılmıyorum ama tabi oda ister istemez düşündürüyor üzüyor. ben tesadüf eseri öğrendm. birazda mahrem bi konu utanarak açtım. bana bunu mu kafayı taktın. çoğu erkekte olan bisey.hem tedavisi var. ya hiç hastalığı olmayıp da çocuk sahibi olamayanlar var hiçbişey bunun garantisi olamaz dedi. bunları bende biliyorum.ama sonuçta iki kişiyi ilgilendiren bir sey hakkında bilgi vermemesi bende güven kaybı oldu. ben yinede herseye rağmen onunla evlendim..

e yani sen adamın görevini gayette iyi biliyodun ve beklerim diyodun şimdi varikosel mi seni bu kadar soğutan çok ayıp bence

tabiiki değil ama yeni evli kadın aylarca evde yanlız kalırsa herseyi düşünür irdeler sorgular ve sunu sormaz mı kendine neden ben? herkes gibi evim yuvam olsun kocam yanımda olsun bunu istedim cok mu sey istedim.

ben hala ikna olmadım çünkü nişanlıyken toz pembeydi beklerim sanıyodum dedin, yani biliyodun, nişanıda atabilirdin, kopamaz hale geldim öyle öğrendim diyosun ama o kadarda vazgeçilmez bi sevgin yokmuş, lütfen beni yanlış anlama ama bu adamla gerçekten aşık olarak evlendiğine inanmıyorum,belki ailen belki arkadaşların akrabalrın seni etkiledi, sen memursun o memur falan diye aklına girdiler bilemiyorum, şimdi mutlu değilsen ayrıl çocuk olmadan

evet aşık değilim zaten. cevrem hep sunu dedi onun gibi seveni bulamazsın. sen aşık olup düsüneceğine bırak o seni düşünüp dursun.bu sekilde söylediler ama en cok onun ısrarları bu işi cok ilerletti yoksa ben hiç düşünmediğim bir anda söz nişan düğü oldu 3 ay gibi bir süre içerisinde okuldan mezun olur olmaz.kendimi evli buldum.

şu iki yorumun arasındaki tezatı gör istiyorum, nişanlıyken kopamayacak kadar bağlıydın/aşık değildin
kafanın karışık olmasını anlayabiliyorum herkes aşk evliliği yapmak zorunda değil ama aşk insanların tahammül sınırını arttırıyo bu da kesin,şu durumda ya eşin istifa edecek ki eşin subay 14 yaşından beri askeriyenin içinde ne iş yapacak? ya da sen boşanmayı düşüneceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…