Eşim tarafından kandırılarak evlendim..

Bnm eşimde varikosal ameliyatı olmuş bekarken.. bende nişanlıyken öğrendim kendisi söyledi bana..Baştan korktum ama ALLAHA sığındım ve çok seviyordum evlendim .. Allaha şükürler olsun istediğimiz zamanda tedavi de görmeden hamile kaldım oğlum oldu :) Bunu nasıl anlarım diye sormuşsun bi yerde okudum az önce..sperm canlılık testi var onu yaptırıyor erkek ve seviye oranını söylüyorlar vs.

emin olmadığı bir insanla nasıl evlenilir ya..neyin kafasını yaşıyor bu insanlar...

ayrıca eşin kısırmı , varikoselmi orasını pek anlayamadım..

hayır benim eşimde varikosel korkusundan ameliyata yanaşmıyor ama 2 tane evladım oldu o varikosel kocadan..

Bunun kalp temizligi ile ne alakasi var? Onume gelenle evlenecek degilim herhalde , tabi ki tipine bir rahatsizligi olup olmadigina bakicam. Oldu o zaman kismetim buymus ki Allah bunu cikardi karsima diyip ilk isteyenle evlenseydim

Tabiki öyle,fakat bizde hala çalışanlar olarak yorumluyoruz bu durumu , psikolojik boyutları ağır hem çalışanlar için hem aileleri için ,evet
her meslekte var zorluklar sizde çok iyi bilirsiniz ki akşam 5 den sonra bu meslek mesai bitiminde de bitmiyor.

Bunun kalp temizligi ile ne alakasi var? Onume gelenle evlenecek degilim herhalde , tabi ki tipine bir rahatsizligi olup olmadigina bakicam. Oldu o zaman kismetim buymus ki Allah bunu cikardi karsima diyip ilk isteyenle evlenseydim

Bence yanlış düşünüyorsun

benimde 20 li yaşlarımda çocuğum olmıcak dendi eşimle o dönem ayrılmak istedim benim çocugum olmayacak bu ilişki devam etmesiin bitsin evlilik olmasın dedim eşim ona rağmen benimle evlendi,evlilikten sonra ondada varikosel çıktı (çok şükür şimdi üçüzlerimiz var)
bu durumda beni terk etseydi benim yaşayacağım ve üstünden kalkamayacağım hayal kırıklığı ve hayata küskünlüğümü düşünebiliyormusun. Eğer aşk varsa herşeye evet diyebilirsin aşk kalıplara bağlı değilki sen mantığınla hükmedemezsin hiç birşeye
aşık olda göreyim ben seni :)))

sevgili xxnilxx bu boyut bence sadece doğuda var. onlar için bir şey demiyorum ama iç anadolu ve batısında yaşayanlar için stres kısmını anlamıyorum. yani dediklerine bu kesimler için hiç katılmıyorum neredeyse. işin stresi bir tek ast üst meselelerinden ve egolarından oluyor. çünkü ben egosu bu kadar güçlü başka bir meslek görmedim.. ben yıllarca alayda yaşadım ve çocukluğum orada geçti. çocuklarına bile geçiyor bu konu. örnek vereyim. geliboluda ordu evleri yani astsubay ve subay ordu evi ayrı binalar ama aynı kapıdan giriliyor. sonra ayrılıyor. başka şehirlerdeki gibi uzak değil birbirinden. yürüyoruz. astsubay orduevinin önünden geçerken yıldızı bol subay çocuklarından biri yanındakine diyor ki: (astsubay bölümünü göstererek) bak burası da ezik subay bölümü.
bu psikoloji kocalarınıza yansıyor. mesela 50 yaşlarda kıdemli başçavuş 25 yaşında teğmene selam veriyor gibi. batı kesim için başka stresi yok bu işin bence..çalışma şartları çok iyi, maaşları da, özlük hakları da.

evlilikte dürüstlük önemlidir yalan dolan olmamalıdır keşke eşin daha sevgiliyken herşeyi sana anlatsaymış sende ona göre kararını verirdin ama artık olan olmuş bence olumsuz değil olumlu düşün eşinle anlaşabiliyorsaan mutluysan huzurunu bozma

anlamadığın için zaten saçma sapan örnek vermişsin kısmetim bu ,önüme gelenle mi evlenicem diye!!

Aşık değilsin şimdi mi aklın başına geldi, kusur mu arıyorsun, ailen de olmadığı için boşanırsan gene yalınız kalmaktan korkuyorsun, mantık evliliği yapmışsın şimdi ne oldu.... Yazık adamın başını yakma bu bencillikle.... Eşin sana dürüst olmamş ama sen de en az onun kadar dürüst değilsin, adamı sığınacak yer gelceğinin garantisi olarak görmüşsün, sen onu onn seni kandırdığından daha çok kandırmışsın....

Son düzenleme:

subay adamın şark görevi de olur operayona da gider nasıl bilmezsin bunu, çoğu kadın orduevi vs gibi imkanlardan yararlanmak için bile asker koca istiyo tabi senin fikriyatını bilemem ama eşinin senin kandırdığını düşünmüyorum bu kadarını bilirsin diye düşünmüştür ayrıca varikoselde bi sağlık problemi ne demek eşimi sevemiyorum bu yüzden

e yani sen adamın görevini gayette iyi biliyodun ve beklerim diyodun şimdi varikosel mi seni bu kadar soğutan çok ayıp bence

nişandan sonra söyledi.bende yüzüğü atamadım..dikkatli okursanız çelişki değil bağlantı var

yani seni kandırmadı nişanı atabilirdin atamadıysan bu senin problemin şimdi önündeki tek seçenek sevmiyosan boşanmak kaldı ki belki senin bi problemin var çocuğun olmayacak kadınlarda daha sık rastlanıyo cinsel problemlere

Eşinizin subay olduğunu biliyorsunuz subayların görevleri geri böyle uzak kaldığını da bilmeniz gerekirdi bilmeseniz de çevrenizdekiler söylerdi yani ki adamın sakladığı birşey yok. Nişanlıyken herşey toz pembeydi dayanırım sanıyordum diyorsunuz da şimdi neden yakınıyorsunuz bile isteye evlenmişsiniz evlenince ne değişiyor anlamıyorum. Varikosele gelince be bunu duydu soğudum sinirlendim ne demek yani sizin sevgniiz aşkınız bununla mı sınrlı ya siz de bir sorun olsaydı siz eşinize bunu deseydiniz o da soğusaydı sizden ökfelenseydi hoşunuza gider miydi ki daha bebek düşünmüyorsunuz yani sizde de bir sorun olup olmadğını bilmiyorsunuz belki sizde de bir sorun var. Varikosel kısırlık demek değildir damarlaşmadır ve basit bir ameliyatla çözülür normal yoldan da bebeğiniz olur. Derecesi düşükse ona bile gerek olmaz daha doktora bile gitmeden ne olduğunu bile bilmeden nasıl hemen soğuyabiliyorsunuz benim eşimde e var varikosel başka sorunlarda var bende de biraz sorunlar var ama bu yüzden hiçte birbirimizden soğumadık bebeğimiz olmazsa da napalım bebek için mi evlendim yanii bebek yapıcam diye sevmediğim biriyle mi evleneyim ayrılıp mutsuz mu olayım siz de bunları düşünün bence.

Askerlerin böyle görevleri olduğunu bilmeniz lazımdı, kuş uçmaz kervan geçmez bir köyde mi büyüdünüz acaba. Ya da çevrenizde hiç kimsenin asker, polis eşi olmadı sanırım.
Varikosel tedavi edilebilen bir hastalık. Ameliyat olması lazım yumurtalıklarından. Lazerle falan da yapıyorlardır belki. Ama ilerlemeden olsa iyi olur her hastalık gibi bunda da erken tedavi önemli.
Size hastalığını söylememe nedeni sizi kaybetmek istememesi bence, yani aşkından yapmış olabilir bunları. Siz de aynı durumda olabilirdiniz, kader bunlar.

anlamadığın için zaten saçma sapan örnek vermişsin kısmetim bu ,önüme gelenle mi evlenicem diye!!

Garantici insanlar baslarina hicbirsey gelmeyecekmis gibi konusanlar bi bakiyorlar ki kendileri ayni hastaliga yakalanmis. O zaman arkadasim sen neden iki kolu iki bacagi olan bir insan aradin kendine??? Senin de bacagin kopabilir kolun kopabilir, is guc sahibi olsun kocam dedin? issiz gucsuz kalabilirsin ileride??? Sacmasapan ornegimin uzerinde biraz kafa yorarsan nereye varmak istedigimi anlayabilecegini umit ediyorum.

Herkesin es adayi belirlerken kistasi farklidir, kimse ask yuzunden gozum kor olur demesin. Asik oldugunuz kiside de o kistaslari ariyorsunuz cunku. Aman benim de basima gelebilir diye iki kulagi olmayan gozu gormeyen bir adama tutup asik olmuyoruz. Issiz gucsuz adamla evlenmiyoruz. Senin alt kistasinda saglik olmayabilir benim var.

Son düzenleme:
Ileride oglum "Anne karim hermafroditmis pipisi oldugunu bana soylemedi gerdek gecesi fark ettim” derse “olsun yavrum o tedavi edilebilio, pipi tek cerrahi mudahele ile alinir, onemli olan aski bulman" dememiz gerekiyor galiba :)

Oglum, karisindan soguyup bosanmak istese buradakiler "Her kizin basina gelebilir, belki o gariban kiz pipiyi sorun olarak gormuyordu, pipinin ne zarari var anlamadik oglunun g.tune sokmamis ya" diye tepki verecekler :)) Bundan ban yiyecegim ama guldurdunuz beni arkadaslar.

Son düzenleme:
ben konudan da konu sahibinden de mağdur havası almadım eşininde onu kandırdığını düşünmüyorum 300 kişilik bi köyde falan büyümediyse illaki subayların görevlerini bilir adamda bi sıkıntı yok konu sahibi nişanlıyken göğüslerim sandığı şeyleri göğüsleyememiş, varikoselide söylemeye gerek duymamış olabilir daha denememişler belki çocukları olacak, bu tamamen bahane,sağlam kişiyle evlenirim demekte çok insafsızca ve saçma, kime ne zaman ne olacağı belli olmaz bi bakarki kendisinden dolayı çocuğu olmaz ya da günümüzde çok sık duyuyoruz fiziksel hiç bi problem yok ama çiftler bebek sahibi olamıyo, böyle düşünen insanlarla uzun vadeli evlilikler zaten düşünülemez, konu sahibi yazmışya hiçbi şey yokmuş gibi davranıyorum belli etmiyorum diye, asıl böyle yaparak eşini kandıran kendisi, eşine hiçbi şey demiyo ama eşinin en mahremini gelip bize anlatıyo forumunda bi sınırı var yahu

hicbişi sana hiçbişi diyemiyorumkonu sahibinden çok konuyu sahiplendin ve kendi fikrini empoze etmek için olmadık şeyler yazıyorsun.herkesin düşüncesi kendine sen kör aşık olmazsın mantık evliliği yaparsın en ufak sorunda bir tekme atarsın,başkası aşkından ölür aşılmayacak sorunlar olsa da kocasını bırakmaz.zaten konu sahibi de mantık evliliği yapmış,çok rahatsızsa boşansın.sen neyin savunmasındasın anlamıyorum

Son düzenleme:

Evet calismak istemeyince boyle bir konuya bagliyorum Ama onu gulmek icin yazdim ya. Fikrimi empoze etmek icin degil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…