- 1 Aralık 2012
- 1.213
- 1.361
- 333
bu evlilikte sevgi olmadıktan sonra ne konuşulsa boş..şu garantici insanlarda, şunla evlenmem bunla evlenmem diyen kendi başlarına hiçbişey gelmeyecekmiş gibi konuşanlar bi bakıyorlar ki kendileri aynı hastalığa yakalanmış.Herkes hakettiği gibi yaşar, kalbiniz temiz olsun önce ...
benim babam da asker. kesinle kutsal ama bence klişe hale gelmiş bu kısım."askerlik kutsal bir meslek" yani bence iç huzurla ve namusuyla yapılan her iş kutsaldır. şartlar her meslekte değişken ve kendine göre zordur. kişisel fikrim olarak belirtmek istedim.
Bunun kalp temizligi ile ne alakasi var? Onume gelenle evlenecek degilim herhalde , tabi ki tipine bir rahatsizligi olup olmadigina bakicam. Oldu o zaman kismetim buymus ki Allah bunu cikardi karsima diyip ilk isteyenle evlenseydim
Tabiki öyle,fakat bizde hala çalışanlar olarak yorumluyoruz bu durumu , psikolojik boyutları ağır hem çalışanlar için hem aileleri için ,evet
her meslekte var zorluklar sizde çok iyi bilirsiniz ki akşam 5 den sonra bu meslek mesai bitiminde de bitmiyor.
Bunun kalp temizligi ile ne alakasi var? Onume gelenle evlenecek degilim herhalde , tabi ki tipine bir rahatsizligi olup olmadigina bakicam. Oldu o zaman kismetim buymus ki Allah bunu cikardi karsima diyip ilk isteyenle evlenseydim
bilmiyorum. bu zor bi hayat karsındaki insana aşık değilsin aksine öfkelisin ama uzakta olduğu için yansıtmakta istemiyorum. moralini yüksek tutacak espirili şeylerden bahsediyorum ona üzüldüğümü bunaldığımı evde korktumu hiç belli etmem. her sey yolunda imajı veririm.halbuki çoğu yaşıyorum bunları yansıtmıyorum ona. peki o adam değer mi buna bilmiyorum
iyi geceler herkese.hemen hikayemi anlatmak istiyorum.eşimle evlenirken ilk günden nikah masasına kadar bir türlü emin olmadan evlendim. öncelikle mesleğinin genel sartlarını anlatmadı ve nişandan sonra öğrendim uzun süreli görevlerinin olduğunu ve bu süreçte yanlız kalacağımı ve öylede oldu. şuan yapayanlızımkendisi yurtdışında görevli
ikinci bir şokta düğünden 5 gün önce öğrendim oda eşimin varikosel diye bir hastalık olduğunu. internetten araştırdım ve bunun kısır riski taşıdığını şoklar içinde öğrendim. ama kabul ettim. çoğu erkekte oluyormuş zaten.suan bebek düşünmüyoruz daha doğrusu hiç denemedik. ama olmassa die çok korkuyorum.bu sebeplerden dolayı eşime karşı bir aşk hisstmiyorum ve çok kızgınım. zamanla geçer diye düşündüm ne yazıkkı geçmedi. şimdi öyle i çıkmazdayım ki napcamı bilmiyorum(
canım eşim subay yani asker olunca öyle belirtmek istedim görevde su an vatanı zorunlu asker gorevi değil. o yuzden opanuyu koydum.bendede olabilir ama bunu söylemedği için kinleniyorum yanlızlık evliyken yanlızlık çok zormuş..
canım biz tayinci değiliz ev ve eş götürelemiyor sadece kendisi gidiyor en az 6 ay yok o şekilde nişanlıyken biraz daha toz pembeymiş.ozamanlar beklerim ne olcakki diyordum şimdi günlerim zehir oluyor. herkes eşinin yanında ben yanlızım
canım biz tayinci değiliz ev ve eş götürelemiyor sadece kendisi gidiyor en az 6 ay yok o şekilde nişanlıyken biraz daha toz pembeymiş.ozamanlar beklerim ne olcakki diyordum şimdi günlerim zehir oluyor. herkes eşinin yanında ben yanlızım
nişandan sonra söyledi.bende yüzüğü atamadım..dikkatli okursanız çelişki değil bağlantı var
anlamadığın için zaten saçma sapan örnek vermişsin kısmetim bu ,önüme gelenle mi evlenicem diye!!
Ileride oglum "Anne karim hermafroditmis pipisi oldugunu bana soylemedi gerdek gecesi fark ettim” derse “olsun yavrum o tedavi edilebilio, pipi tek cerrahi mudahele ile alinir, onemli olan aski bulman" dememiz gerekiyor galiba :)
Oglum, karisindan soguyup bosanmak istese buradakiler "Her kizin basina gelebilir, belki o gariban kiz pipiyi sorun olarak gormuyordu, pipinin ne zarari var anlamadik oglunun g.tune sokmamis ya" diye tepki verecekler :)) Bundan ban yiyecegim ama guldurdunuz beni arkadaslar.
hicbişi sana hiçbişi diyemiyorumkonu sahibinden çok konuyu sahiplendin ve kendi fikrini empoze etmek için olmadık şeyler yazıyorsun.herkesin düşüncesi kendine sen kör aşık olmazsın mantık evliliği yaparsın en ufak sorunda bir tekme atarsın,başkası aşkından ölür aşılmayacak sorunlar olsa da kocasını bırakmaz.zaten konu sahibi de mantık evliliği yapmış,çok rahatsızsa boşansın.sen neyin savunmasındasın anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?