Esim tarafından terkedildik

Kirmizikafa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2018
397
190
33
32
Merhaba arkadaşlar disardan takipcinizdim fakat benimde bir derdim olunca sizlerle paylasmak istedim.7 yillik evliyim 2 cocugum var esim 1 yildir is kuruyorum bahanesiyle bizden ayri yasiyordu bu yil son caremizdi bizi yanina almayınca bosanmaya karar verdim.lise mezunuyum cocuklarimi almak istiyorum daha oncelerdede bir konu acmistim hatirlamisiniz bilemedim..sizce kararım ne derece dogru yasadigim toplum baskici ve sindirilmis olunca insan tedirgin oluyor 2 cocukla istanbula yerlesmeyi dusunuyorum yapabilir miyim..

Not..profilimde izmir yazmisim yanlislikla nasil duzeltecem bilmiyorum agriliyim agrida yasiyorum

Evet toplum baskıcı ... ama hayatta sizin hayatınız ...

Çocuklarınız ve siz ... kimseyi düşünüp yaşamayın , aklınız ve kalbiniz nasıl diyorsa öyle karar verin ..

Çok şükür liseyi bitirmişsiniz , iyi kötü bir işe girersiniz , açıköğretim okuyun birşeyler yapın okuyarak iş alanlarınızı da genişletirsiniz ...

Allah yardımcınız olsun

Ys

Su bdvyi okuyunca halime şükrediyorum .
Arkadaşım,biraz detay verir misiniz acaba ? Nasil terk etti eve gelmiyor mu?? Ne isi kurdu? Siz kac yasindasiniz ? Cocuklardan okula giden varmi?
Ağrı da zor bir yerdir ama istanbul daha da zor aileniz nerede yaşıyor?

Hatırlıyorum konunuzu. Boşanma davası açın ve terk edildiğinizi gerekçe olarak gösterin. Nafaka isteyin iyi bir miktarda. Tazminat falan almaya çalışın.
Eski konunuzda sizin çok cesur ve güçlü bir kadın olduğunuza kanaat etmiştim. Yaparsınız, başarırsınız bence. Çocuklarını terk edip giden adama da çocuk mocuk vermez zaten hâkim.

Ben sizin konunuzu hatırladım. Eşiniz iş adamıydı, İstanbul’da yaşıyordu ama sizi ailesinin yanında bırakmıştı. Türlü bahanelerle yanınıza gelmekten kaçınıyordu.

Açıkçası belliydi bu aşamaya geleceği işin. Fazla fedakarlıkların sonu nedense hep böyle oluyor.

Ben ekonomik bağımsızlığı olmayan bir kadın olarak İstanbul’da yapamayacağınızı düşünüyorum. Ya başka bir ile taşınmayı düşünün, ya da eşinizle boşanmayı yüklü tazminat ve nafaka karşılığı kabul edeceğinizi bildirerek kendinizi güvence altına almaya çalışın. Eşinizin üstünde malvarlığı tutmadığını söylemiştiniz çünkü. Çekilmeli boşanma davasında haklarınızı almaya çalışırken yıpranabilirsiniz. Hemen bir avukatla görüşüp profesyonel yardım alın. Kolaylıklar dilerim.

Evet canim kararim kesin seninde bildigin gibi bu saate kadar sabrettim gozumuz yolda gozumuz telefondaydi.kizim bizi bu evden kurtar dedi ve aklim basima geldi kararım kesin suan ne yapacagimi bilemiyorum acaba nasil yol izlemeliyim

Eve

Siz sanırım bayramda eşiniz gelmemişti. O üyesiniz. Rabbim yardımcınız olsun.Bir birikiminiz yoksa ilk aşamada istanbul zor olur sanki.
Agrida ailemin yaninda kalirsam daha kotu olur abim babam baski yapar cocuklarimla artik rahat bir lokma yemek.istiyorum

1.5 yil once yeni sirket kuruyorum is duzene girsin sizi yanima alacam dedi gitti ve bahane uydurdu gelmedi bizide babasinin evine atti.kendiside suan luks bir hayat yasiyor cocuklarida burda gozyaslari icinde

İlk olarak kendin nasıl mutlu olucaksan öyle karar ver. Kimsenin motivasyonunu düşürmesine izin verme. Sanırım ben olsam daha ufak yerlere giderdim. Neden İstanbul? Yakınlarınız orada diye mi
Istanbul beni yakti yikti mahvetti cok cektirdi etkiledi belkide bu yuzden istanbul diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…