- 24 Şubat 2018
- 397
- 190
- 33
- 32
- Konu Sahibi Kirmizikafa
-
Canim en azindan yatagimizda yatip sahipsiz kalmayiz sen tam detayinida bilmiyon numaran olsa cocuklarimin yattigi yeri ve babasinin yasadigi hayati atardım sana.Yazık ... o adama diyeceklerimi içimden diyorum ...
Allah bildiği gibi yapsın .. dilerim onunla olan hayatınızdan bin kat daha mutlu olursunuz ..
Bu Arada Ankara’da yaşam açısından İstanbul’a göre daha uygun .. hem biraz ailenize de yakın olur belki bilemedim tabii sizin tercihiniz
Ailesi elbette “evlatlarını” savunacak ... biraz daha derken ???? Bir buçuk yıl ya , kim bilir sana ömür gelmiştir ...Arkadaslar peki ailesi ekmek.parasi icin gitmis biraz sabretseydin yuvani yikmazdin diyor 1.5 yil bekledim ve orda zaten bekar arkadasiyla yasiyor bunlara cevabim ne olmali.oyle ustume geliyorlar ki ne diyeceğimi sasiriyorum agliyorum
Keske detaylica bilsen emin ol ah vr günah almıyorsunAilesi elbette “evlatlarını” savunacak ... biraz daha derken ???? Bir buçuk yıl ya , kim bilir sana ömür gelmiştir ...
Yani kimsenin günahını almak istemem ama adam gibi adam alır ailesini yanına kuru ekmek yer yine de bırakmaz arkasında ... sanırım keyfi huzuru yerinde , nasılsa çocuklarının başında da birileri var .. oh ne ala memleket
Yanina almayi birak cocuklarini gormeye bile gelmiyordueski konunuz hangisi. baska kadin durumları mi var. bekar arkadasiyla yasiyor diyince benim.aklima cok baska birsey geldi. yoksa ne bilim illa cocuklarini almak isterdi. capkinlik.yine yapardi yapacak olsa.
Istanbul beni yakti yikti mahvetti cok cektirdi etkiledi belkide bu yuzden istanbul diyorum
Canim ne konuda zorluk çekeceğimi dusunuyorsun zaten 1 yildir cekyatta yattik sahipsiz kaldik ben feda ettim edeceğimi artik feda edecek biseyim kalmadiBende sizin gibi 7 senelik evli 2 cocuk annesiyim. Sizin yerine kendimi koydum da sanirim.duzenimi oturtana kadar zorlanirim. Zorluk mutlaka cekersin ama Allah buyuktur her zorlugun ardinda bir kolaylik vardir. Ama duzeni kurduktan sonra ve o adam demeye bin sahit lazim kocani hayatindan cikardiginda rahatlarsin umarim. Hersey gonlumuzce olsun. ALLAH yardimciniz olsun
Arkadaslar peki ailesi ekmek.parasi icin gitmis biraz sabretseydin yuvani yikmazdin diyor 1.5 yil bekledim ve orda zaten bekar arkadasiyla yasiyor bunlara cevabim ne olmali.oyle ustume geliyorlar ki ne diyeceğimi sasiriyorum agliyorum
Yok halinden memnun olmayan benmisim.1.5 yildir cocuklarimla babasinin kumes gibi odasinda cekyatta bekledik hala kotu olan benmisim gelip sakat edecekmis kadinlara ibret olsun diyeAllahından bulsun pislik
Tabikide hayir hersey tasinmak degildi madem ordaydi sadece 15 gun oraya tatilr goturseydi niye götürmedi biz niye hic o eve gidemedikbenim hatırladığım bayramda söz verip gelmemişti dimi.
orada bekar arkadaşıyla yaşadığından emin misin?
Cehaletin kitabını yazar bunu söyleyen insanlar, kalem tutmayı bilseler tabi.Yok halinden memnun olmayan benmisim.1.5 yildir cocuklarimla babasinin kumes gibi odasinda cekyatta bekledik hala kotu olan benmisim gelip sakat edecekmis kadinlara ibret olsun diye
Tabikide hayir hersey tasinmak degildi madem ordaydi sadece 15 gun oraya tatilr goturseydi niye götürmedi biz niye hic o eve gidemedik
Yok halinden memnun olmayan benmisim.1.5 yildir cocuklarimla babasinin kumes gibi odasinda cekyatta bekledik hala kotu olan benmisim gelip sakat edecekmis kadinlara ibret olsun diye
Merak.etme günahını almiyorsun bir gun oturup anlatsam kizim sen tasmiydin nasil dayandin dersinvalla banada öyle gelmedi. günahı boynuna.
Ahh ahhhırt çocukları görmeye 1,5 senedir gelmiyor da seni dövmeye mi gelecekmiş.
sonradan görme pislik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?