Esim tarafından terkedildik

Canim en azindan yatagimizda yatip sahipsiz kalmayiz sen tam detayinida bilmiyon numaran olsa cocuklarimin yattigi yeri ve babasinin yasadigi hayati atardım sana.

Arkadaslar peki ailesi ekmek.parasi icin gitmis biraz sabretseydin yuvani yikmazdin diyor 1.5 yil bekledim ve orda zaten bekar arkadasiyla yasiyor bunlara cevabim ne olmali.oyle ustume geliyorlar ki ne diyeceğimi sasiriyorum agliyorum
Ailesi elbette “evlatlarını” savunacak ... biraz daha derken ???? Bir buçuk yıl ya , kim bilir sana ömür gelmiştir ...

Yani kimsenin günahını almak istemem ama adam gibi adam alır ailesini yanına kuru ekmek yer yine de bırakmaz arkasında ... sanırım keyfi huzuru yerinde , nasılsa çocuklarının başında da birileri var .. oh ne ala memleket

eski konunuz hangisi. baska kadin durumları mi var. bekar arkadasiyla yasiyor diyince benim.aklima cok baska birsey geldi. yoksa ne bilim illa cocuklarini almak isterdi. capkinlik.yine yapardi yapacak olsa.

Keske detaylica bilsen emin ol ah vr günah almıyorsun

eski konunuz hangisi. baska kadin durumları mi var. bekar arkadasiyla yasiyor diyince benim.aklima cok baska birsey geldi. yoksa ne bilim illa cocuklarini almak isterdi. capkinlik.yine yapardi yapacak olsa.
Yanina almayi birak cocuklarini gormeye bile gelmiyordu

Bende sizin gibi 7 senelik evli 2 cocuk annesiyim. Sizin yerine kendimi koydum da sanirim.duzenimi oturtana kadar zorlanirim. Zorluk mutlaka cekersin ama Allah buyuktur her zorlugun ardinda bir kolaylik vardir. Ama duzeni kurduktan sonra ve o adam demeye bin sahit lazim kocani hayatindan cikardiginda rahatlarsin umarim. Hersey gonlumuzce olsun. ALLAH yardimciniz olsun

Bu konuya çok benzer bir haber görmüştüm tvde.
Orada da adam çocuklarını eşini bırakıp okumaya İstanbul’a gidiyor, Radyo TV okuyor , diğer yandan da bir radyo kanalı acıyor sanırım, sınıfından bir kızla da sevgili oluyor ve dönmüyor. Film gibi.
https://www.google.com.tr/amp/www.h...den-koca-sinif-arkadasi-ile-sozlendi-40501746

Erkekler sorumluluktan kaçmak konusunda çok yaratıcı.
Yerinizde olsam önce aileme giderim, boşanma aşamasında nafaka vs belli olurken iş arar sonra çocuklarımla düzen kurardım. İstanbul’a da gitmezdim. İstanbul’da en ucuz kira bin lira.

Teyzeniz yalnız mı yaşıyor? Orada kalınca sizden para talep eder mi? Biraz kendinizi toparlamanız lazım ailenizin yanında kalıp parapmı biriktirseniz. Allah yolunuzu açık etsin

Ya senin kocan adam olsa yanına almasa bile size yaşadığınız yerde güzel bir ev açıp bakardı. Teyzenin seni ortada bırakmayacağına inanıyorsan çık git teyzene

Canim ne konuda zorluk çekeceğimi dusunuyorsun zaten 1 yildir cekyatta yattik sahipsiz kaldik ben feda ettim edeceğimi artik feda edecek biseyim kalmadi

Arkadaslar peki ailesi ekmek.parasi icin gitmis biraz sabretseydin yuvani yikmazdin diyor 1.5 yil bekledim ve orda zaten bekar arkadasiyla yasiyor bunlara cevabim ne olmali.oyle ustume geliyorlar ki ne diyeceğimi sasiriyorum agliyorum

benim hatırladığım bayramda söz verip gelmemişti dimi.
orada bekar arkadaşıyla yaşadığından emin misin?

benim hatırladığım bayramda söz verip gelmemişti dimi.
orada bekar arkadaşıyla yaşadığından emin misin?
Tabikide hayir hersey tasinmak degildi madem ordaydi sadece 15 gun oraya tatilr goturseydi niye götürmedi biz niye hic o eve gidemedik

Bence istanbula gitme. Basina musallat olur gelmeyen adam kapina dayanir ... huzur birakmaz.
Bu baskici insanlar neyin kafasini yasiyor acaba ... bosanma kararini vermek cok zor. Zaten yeteri kadar yükün ve derdin var. Kulak asma sakin ... kendini ve cocukarini düsün.

Yok halinden memnun olmayan benmisim.1.5 yildir cocuklarimla babasinin kumes gibi odasinda cekyatta bekledik hala kotu olan benmisim gelip sakat edecekmis kadinlara ibret olsun diye
Cehaletin kitabını yazar bunu söyleyen insanlar, kalem tutmayı bilseler tabi.
İnsanlıktan nasibini alamıyor herkes. Allah sana güzel kapılar açsın. Boşanma davası açarsan her şeyi anlat bir bir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…