evt arkadaşlar söylediğiniz her şeye katılıyorum.Eşimle geçen sene dediğiniz gibi yaptık aileme ve oradan tatile. Ama bu sene tatile çıkmak istemediğini, sıcakta bunaldığını, bundan nefret ettiğini falan falan sıraladı ....sonrada kardeşiyle gitmeye evet dedi, inanamadım.Bana kimse sormadı ki,nasıl olsa ailesiyle diye.ben ailemde uzakta burada yapayalnızım.tanıdığım sadece eşim. Eşime daha önce şöyle açıklamada bulunmuştum; yapacağımız işler, planladığın şeyler varsa ben burada biraz daha kalırım, önceliğim seninle dediğim halde sanırım o önceliğini kardeşine veriyor.kardeşim hiç görmedi antalyayı falan, bende eşi götürsün evlenince dedim, suratını görecektiniz.benim görevim, ben erkeğim, o yalnız başına bir kız dedi. ama geçen sene bu yalnız kız orduya arkadaşının yanına tatile gitti 1 haftalığına.
bana tartışmamızın sonunda ben yapacağımı biliyorum dedi. bunu da bugün öğrendim, yapacağı şey asla tatile gitmemekmiş, o istese de ben hayır diyecekmişim.çünkü beni tatil manyağı olmakla suçladı, senin tek derdin tatil dedi, babanı düşündüğün yok.