eşim tatilde

Canimm kiz arkadas olayini yanlis anlamisim,butun yorumlari okumadigim icin..Daha dogrusu kendi kiz arkadasi oldugunu mantigim kabul etmedi saniyorumm,ben kizkardesinin kiz arkadasi sandim ki o bile cok uygunsuz olurdu,kendi arkadasinin olmasina yorum yazamayacagim,olucak is diil cunku,gercekten iyi bir paylanmaya ihtiyaci var esinin..Aklini kaybetmis herhalde kendisi..Sana ne denilirse denilsin,esin ya da esinin ailesi sana ne derse desin eskiden ya da simdi yine de sen haklisin inan..Ben yurtdisinda yasiyorum Amerikda'dayim,madem egitim icin geliyor,havaalaninda dahi karsilaniyor okulun ogrenci isleri tarafindan,evine odasina yerlestiriliyor,26 yasindaki bir kizi birak ergenlik donemindeki gencler bu sekilde geliyorlar buraya,eger bir tanidiklari yoksa..Arastirma yapicak ama herhalde bir okula bagli olarak yapicak bu isi,bagimsiz sekilde bir arastirma yapamaz cunku..Ne vizesiyle geliyor buraya,turist vizesi mi yoksa ogrenci vizesi mi..Turist vizesiyle geliyorsa ve de hicbir okulla onceden baglanti kurmamissa hicbiryerde arastirma falan yapamaz,komik olmasin lutfen..Ama okul onceden ayarlanmissa ya da su aralar ayarlaniyorsa bilmem,ama dediklerine baklilirsa ayarlanan pek birsey yok bence..Ortada ciddi bir egitim konusu varsa boyle planlanmaz,hersey onceden ayarlanir,resmiyete dokulur,ama tatile gidiliyorsa o ayri..Egitim icin gidiyorsa dahi bundan size ne,diyorum ya annesi babasi da teklif etmis olsa ayni sey nasil teklif ederler boyle birseyi..Ayrica esinizin her soyledigine guvenmeyin,ailesi arasinda nasil bir diyalog gecti bilemezsiniz,kulaklarinizla duymadiginiz surece..Insallah fazla yara almadan uuzlmeden cozersiniz bu isi..a.s.a.s.

teşekkür ederim anlattıklarına canım. şunları aktarmam sanırım benim için daha iyi olacak. buradaki özel bi ünide yüksek lisans yapıyor. bu yıl tez aşamasında ve araştırmayı orada yapmak istiyor daha da çok yükselebilmek için ordan bulunmadık bir şey bulmak zorundaymış. bunların vizesi yok. çifte vatandaşlar. bu yurt işini söylemişlerdi basna ama yazın alıyorlar dedi. elçilikle görüşmüşler öyle demiş elçilik. neyse...

böyle bir şeyi teklif eden ailesi bile eşimin evliendiğini ve farklı bir yuva kurduğunun farkında bile değil demekki.

çoğu erkek farklı değil ama keşke eşinle birlikte gidip azıcık tatil yapıp sonra ailene geçseydin aile önemli ama eşler de yalnız bırakılmamalı..

artık eşim bu konuyu hiç açmıyor. gitmeyecek. kesin yani.ama aramızda müthiş bir kırgınlık var. dediğiniz gibi alttan almıyorum, haklıyım davamda sonuna kadar savunacağım.

biraz önce aklıma geldi, sizlere de yazmıştım aslında, gelirsen herşey düzelecek demişti evet mi hayır mı bende evet cevabını vermiştim. sonrada annesini arayıp daha doğrusu kız kardeşini geleceğimi bildirmişti.tekrar beni aradığında, tane tane, vurgulu şekilde şöyle dedi, sen çok anlayışsızsın, ne kadar hoşgörüsüzsün, ne kadar bencil bir eşim var benim. dedi.

düşünüyorum da; ne dendiyse ona, bana böyle konuşmuş. kesin anlayışsızmış senin eşin demişlerdir, hayret bir şey falan falan ki ne olduğumu ben şaşırdım, hemen benimle telefonu kapattıktan sonra ne yaptın diye sordun, annemleri aradım dedi, haaa anladım dedim, o da kendine geldi,ya ben ne yapıyorum dedi sanırım kendi kendine ki, sahi ben niye aramıştım dedi...

sonuç ne oldu? ben suçlu onlar haklı, değer verildim mi hayır. verilecekmiyim hayır. ne anladım bu işten, eşimin kötü günlerimde yanımda olmadığını bilmekle kalmadım, aynı zamanda beni asla tutmayacağını da biliyorum artık hhaaa bi de aile ekonomimize aşırı derecede karışıldığını öğrenmiş bulunmaktayım, aaa bir tane daha var. eşim herşeyi onlara anlatmayı bıraktı sanıyordum yanılmışım.

ben eşinize pek inanmıyorum.hep kayınvalidenizin,görümcenizin ağzından konuşuyor.onlar dedi agzından bu laf düşmüyor.hep onların üstüne atıyor suç bastırıyor.en iyi savunma budur,karşı tarafı savunmaya geçirmektir.

aman Allahım ya arkadaşım kusura bakma da sen kendi elinle adamı gönderiyorsun kurda kuzuya...o kız kim bi kere ya lise arkadaşıymış akannehir bi de küsmüş ya şaka mı bu ya konu fake falan dicem ama ciddi gibi görünüyor.Ya sizi götürmeye nazlanan kocanız lise arkadaşını Amerika'ya mı götürecek walla küçük dilimi yutacam.ve bunu size anlatıyor siz de gayet sakin "kız küsmüş daha detay anlatmadı...vs vs .." ya kusura bakmayın ama siz de de var bişey böyle evlilik mi olur lmaz: ş*refs*z adam tatile de o kız gelecekti kesin kardeş bahane,o kardeşi de arada kullanıyor bence -ki o da herşeyin farkında kesin haberi vardır-ya arkadaşım sen de git gerekirse görümcenle aynı odada kal niye bu kadar takılı kaldın orda? baksana gözlerini aç gitmezsen o kız gidecek ve sana gelmeyecek derse inanacak mısın? ya hala diyorsun ki antalyaya gidecem ne işin var antalyada ya kocanı al dizinin dibine ya da sende git ve şart koş o kız gelmesin ne b*k yemeye geliormuş töbe est ağzımı bozdurdu gece gece...arkadaşım senden ne köy olur ne kasaba kusura bakmayın...

hala gidior olmasına ağzım açık bakıorum
nasıl söz geçiremiorsunuz eşinize
ben hayır dedim oda dinledi diorsunuzda
hani 2 kızla tatile gidior kocanaız
hadi biri kardeşi diğeri???
birde 3 hafta

zaten kardeş bahane ..o adam aşığıyla gidiyor tatile kalıbımı basarım

ya o kız da ne akla hizmet gidiyormuş eşinizle ..hadi gidecek diyelim bu aynı oda muhabbetine nasıl sıcak bakıyor hiç mi ar namus kalmamış bu kız da ...nasıl bir kız anlamadım ki aynı odada kalacakmış bak bak koynuna da girersin artık ...
kız bileti aldıysa madem sizde hala oda lafı yapacağınıza kocanıza sahip çıkarsınız yada o size boynuz takar seçim sizin

çok kötü bir erkek modeliyle evlisiniz.
kendi kafasını kullanmayan
kusura bakmayın ama geçmiş olsun derim.

kardeşidir ailesidir tabiki onlarla vakit geçirmek hakkı ama seni geri plana atarak değil..hiç birlkte tatil yapamıcaz demişsin..seni tatile götürdü mü de hiç kardeşini götüryor..önceliklerini bilmeli..
her sene tatilini senle geçirmiş olsa, bu sene de kardeşimle gideyim derse sen de ailenle eski günlerdeki gibi bi arada olursun..aslında senin için de güzel fırsat illa eşinle beraber ailenin yanında olcaksın diye bi kural yok..ben isterim ilerde evlendğimde bi süre annem babamın ve kardeşlermn yanında yalnız kalmayı..ne bilim hala bekarmışım ve o evde çocukmuşum gibi hissetmek isterim..aynı şekilde eşim de kendi ailesyle..her zaman dip dipe olmak da neyin nesi ?

tatile beraber gidin, seninde hakkın var..sonra onlar kardeş kardeş gezsinler..artık bişe yaparsa da günahı boynuna..hakkımı helal etmem deyin..güvenemeyiosanız tabi..

Merhaba,kusura bakmayin bir sure buraya giremedim,o nedenle size gec yaziyorum..Ozelden mesaj atamiyorum nedense o nedenle size burdan yaziyorum..Bu konuyla ilgili ben sizi bir yere yonlendirecegim Istanbul'da Global Egitim Danismanligi var,web sitesini yaziyorum ama burdan kabul etmiyor nedense,google'dan global-yurtdisiegitim yazin ve tiklayin,danismanlik merkezinin telefon numaralarini bulacaksiniz ve de bu sorularinizla ilgili tum bilgileri orda bulabilirsiniz..Yurtdisinda hayat maalesef cok zor,uzaktan gorundugu gibi cekici diil,oldukca yipratici,esinizle birbirinize cok destek olmaniz gerekiyor burda hayatiniza devam edebilmeniz icin..O nedenle yurtdisina cikarken butun sorunlarinizi halletmis olmaniz sizler icin cok daha iyi olur aksi taktirde yurutmek cok zor,cunku insanin esiyle arasi cok iyiyken dahi buralarda yasamak cok zor..Umarim esinizle ilgili durumlar duzelmistir..Kolay gelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…