eşim tatilde

şuana kadar çok şeyi yitirdiğimi düşünmüştüm ama bundan sonra kendi kişiliğimden ödün vermeyeceğim, her ne kadar kişiliğime çok şey söylüyor olsa bile.

çok yerinde bir tavsiye.
konuşup haklı olduğunuzu boşuna ıspatlamaya çalışmayın.
o haklı olduğunuzu biliyor.

şuana kadar çok şeyi yitirdiğimi düşünmüştüm ama bundan sonra kendi kişiliğimden ödün vermeyeceğim, her ne kadar kişiliğime çok şey söylüyor olsa bile.

şahane bir kişiliğiniz var. tabiki dünyanın merkezi sizsiniz. başka kim olacak? eşinizin kız kardeşi değil herhalde. kendini sevmeyen kimseyi sevemez! yanlış anlaşılmasın bencillikten bahsetmiyorum, konumuz gene saygı.:teytey:

teşekkür ederim canım. bazen savaşacak gücü buluyorum kendimde bazen de amamn ne olacaksa olsun bıktım beee. diyorum. şu an eşim tartışacak gücüm kalmadı benim konu kapandı diyor ma annesine gidip konuşcam dememden o kadar korkmuş ki. bu arada bana kardeşini rahatsız etmemem konusunda uyarıldım, hastalanmış kız kardeşi.

yine yazacağım eşiniz bi dolap çeviriyor ama ne onu anlamadım,ya kardeşiyle birlikte bilemiyorum sizi annesiyle konuşmamanız için elinden geleni yapıyor gibi geliyor bana.

Siz kendinizi hic bir sekilde suclu hissetmeyin ve de esinize de kendinizi oyle gostermeyin,Gercekten de en ufak bir sucunuz yok..Butun hersey esinizin basinin altindan cikmis,siz yine az tepki gostermissiniz,baskasi olsa simdiye kadar esinin ailesi ile coktan iletisime gecmisti..Kizkardesi arastirma yapicak diye sizlerin hayati altust mu olucak,kocaman kiz 26 yasinda,ben 23 yasinda tek basima yurtdisina ciktim,gunumuzde 17 yasindakiler tek baslarina yurt disina cikiyor artik zaman degisti,hersey kolaylasti,26 yasindaki kiza abisi mi bekcilik edicek,hicbirsekilde kendinizi suclu hissetmeyin..Esiniz gercekten sacmalamis,ve bence bu isin ardindaki gercegi ogrenin,sanki sizin bilmediginiz baska ayrintilar var gibi gorunuyor ama bunu ancak siz ogrenebilirsiniz..Kayinvalidenizle bir araya geldiginizde illaki konusu acilacaktir hatta siz konusunu acin ve de evli iki insan her konuda birlikte karar verir,birbirlerinin onayini almadan hicbirseye kalkismaz seklinde gondermeler yapin;saygi cercevesinde bu gorusleri bildirin,sizi saf sanmasinlar,bir daha boyle munasebetsiz tekliflerle onunuze gelmesinler..Hep beraber gidiyorsaniz gidin tabii,ama isin sunulma sekli cok farkli,kiz arkadas olayi baska bir gariplik,madem kiz arkadasi var o zaman neden abisine ihtiyac duyuyor,bakin bu da tuhaf bir ayrinti..26 yasindaki bir kiz abisiyle diil arkadasiyla boyle bir geziye cikmak ister,tutup da evli abisine hadi seninle gidelim demez,madem bir kiz arkadasi var kendisine eslik edebilecek abisinin ne isi var,ustelik esi olmadan..Siz bu isin aslini ogrenin,esinizden diil ama kayinvalidenizden..Kolay gelsin canim..a.s.

bunlar iki kardeş bişeyler döndürdüler şimdi ödleri kopuyor annesi öğrenecek diye.sizin gitmek istemeniz planlarını suya düşürdü.ya görümceniz abisiyle öbür kızın arasını yapmaya çalışıyor.yani isimlendiremiyorun ama hislerim beni yanıltmıyorsa ortada bi dolap dönüyor.

Bana da oyle geliyor cunku bunlar abi kardeş hep bir yerlere gitme peşinde.işin içine ruhappy girince birden vazgeçiyorlar.26 yaşindaki kız niye abisiyle tatile gitsin?Abisinin lise arkadaşiyla niye amerika?kendi arkadaşi yok mu ki abisinin lise arkadaşlarına kaldı.

vah vah çok üzüldüm, vicdan azabı olmasın hastalığın adı? CADIARZU
diğer hanımların tavsiyeleri dinleyip, kayınvalidenizle derhal konuşmalısınız.
çok sinirlendim, bunlar kendilerini akıllı mı sanıyorlar?
ama siz sakin olun. terbiyenizi hiç bozmayın,aklinialirimsmile bırakın onlar sinirlensin.

evet evet kesinlikle. bu diğer kız konusunda benim de burnuma pis kokular geliyo. o kızı bi araştırın çaktırmadan vebu konuyu kaynananızla çaktırmadan bi konuşun, bakalım ne çıkcak altından.

canım ya eğer bıktıysan ve bu adamdan boşanmak istiyosan bırak gitsin ve sende benden habersiz beni bırakıp amerikaya gitti diye ver boşanma dilekçeni
ama eğer neden boşanayım diyosan arkadaşlara katılıyorum saygı yı ve evliliğin gerektirdiği sorumlulukları öğret kazmana ve ben de bi dolaplar dönüyor a katılacağım kayın valdenle konuş çıkar ortaya gitme planları yapılmış hemde eski bir arkadaşla oh evde 1kadın mı varmış ne güzel git bekar gibi kızlar la gez toz eğlen karın engel olunun ca çocuk gibi küs tavır yap sakın alttan alma bu gün iş icabı diye giden yarın neler çıkartır her yaz 1yerden toplarsın

birden para meselesi dert oldu,siz gitmeseniz onlar hiç para harcamıyacaklarmıydı,herhalde otelden dışarı çıkmayacaklardı.yada bir oda daha tutarsanız paranızmı bitecekti.

bence de kayınvalidenizle konuşun ama telefonla değil de mümkünse yüzyüze konuşun kıvırıp kıvırmadığını anlarsınız. kusuruma bakmayın ben eşimin gitmesini istemedim başka bir kız daha olduğu için ama kardeşinin gidip görmesini çok istiyorum sizin de istediğiniz gibi ne yapsak acaba bir orta yol bulalım gibisinden iyi niyetle git mesela?

arkadaşım ne güzel yazmışsın. ama şunları eklemem lazım. bana şöyle denildi. kız kardeşi değil anne baba eşimin gitmesini söylemiş. bunu eşim sorumluluğu ve görevi olarak algılamış, ama tabiki komik yaş sonuçta 26. anne baba zaten her zaman benciller, varsa yoksa kızları neyse. tabi eşime biz karşılıcaz masrafları diyorlar. benimkinin arayıp ta bulamadığı fırsat zaten bu.

kız arkadaş olayına gelelim, kız arkadaş benim eşimin lise arkadaşı, kardeşinin değil. kardeşi zaten istekli olmamış, kızın gelmesine ama bi ara düşünüp aa iyi odayı 3 kişi paylaşırız, 3de 1 öder herkes demiş.

bu konuyu kayınvalide açar mı bilmiyorum, ama dediğiniz gibi birlikte karar alma olayı konusunda konuşsam da inanmazlar, zaten sana oğlumuz dedi sen de kabul ettin derler. ben kabul ettim çünkü yazın ya da bayramda ben ailemin yanında olacağım bir zamanda gitmeyi düşünüyorlardı. hem bana böyle bir iş var ne dersin olayına kararlar alındıktan sonra dendi.

ne olursa olsun ama bizim aramızı berbat bir şekilde açtı bu olay, benim eşim beni kötü biliyor, ben de onun ailesine gıcık oluyorum, eşime zaten çok sinirliyim, ya da onu anlayamıyorum, anlaşamıyor olduğumuzun bilincine vardım ve bu böyle devam etmez düşüncelerim çok fazlalaştı son zamanlarda. benim de eşimin de üzüldüğü bir laf var, kardeşinin söylediği ama sonradan eşim kız kardeşinin o lafı geri aldığını söyledi,yani yanlış,hatalı yaptığının farkına varmış, o laf şuydu, ne yani siz tatile gideceksiniz diye babam mı ödeyecek parasını falan.

eşim bana diyor ki merak etme sana karşı tavır almazlar, ben seni savundum.
demek ki suçlama olmuş ki savunmuş değil mi ama? şunu demeleri bile bana gıcık olduklarının göstergesi, biz zamanında dedik, sen götür dedik eşine ama o kabul etmedi(benim kabul etmediğini) tabi bu nasıl olur ya, ben hatırlamıyorum zaten. hatırlasamda yazın gidilecek diye bildiğimden, hayır demiş olabilirim. günahları boynuna. benim eşimle müthiş aram açık, çünkü yaptıklarını görmüyor , bizim maddi işlerimizi düşünüyorlarmış, ne kadar düşünceli davranıyormuşlar, ama ben düşüncesiz anlayışsız bir eş mişim. paranız gitcek boşver dedikleri için onları savunuyor bana yaaaa. beni suçluyor şimdi.
yarın bugün o kızın başına bir şey gelirse orda bana kimbilir ne diyecek, ne yaşatacak?

allah yardımcım olsun. ama bu şekilde gideceğini sanmıyorum. bir aklım şöyle dedi dün, istifa et, eşinde 1 ayda ofisinin işlerini bitirsin eşyaları topla1 ayda defolup git şu eşimin çok istediği diğer kıtaya. orda kur hayatını ama sonra vazgeçtim, bu adamın memleketine geldin bunları yaşıyorsun, bu adamlara başka yere gitmeye cesaretin var mı?kim bilir orda neler yaşatcak sana? diye düşündüm.

birden para meselesi dert oldu,siz gitmeseniz onlar hiç para harcamıyacaklarmıydı,herhalde otelden dışarı çıkmayacaklardı.yada bir oda daha tutarsanız paranızmı bitecekti.

bencede para konusu bahane. ama eşime göre bu bahane değil fedekarlık.

kayınvalideyle konuşsam, bana ne kadar kızgın oldukları mı çıkacak acaba ortaya. ya da konu kapandı dediği için kız kardeşi o konu gerçekten kapanır,çünkü o ailenin reisi, herkesi o yönetir, o bilir.

canım şu şekilde düşünürmüsün eski kız arkadaşıyla kardeşinin sayesinde tatile gidiyorlar her nekadar okızın da eğitim için gittiğini varsaysak orada dolu türk var ve öğrencileri genelde karşılıyorlar kardeşimin gitmesinden biliyorum günlük odalar var otel değil ev ve böyle 1yere bahaneler bulup seni götürmeyen eşin için sen işten istifa etmeyi düşünüyosun lütfen hayatını düzene sokmadan 1de işini hele kendi isteginle bırakma kime güveniyosun iyice incele

kardeşiniz de gittiğine göre biliyorsunuz. evet bana daha açık bilgi verir misiniz? bana evlerden bahsedildi, yurttan da ama bunları yazın giderse kullanılabileceğini söyledi. yani yaz dışında treni kaçırmış luyorlar o yüzden otel düşünüldü. evlerin fiyatları 1200 dolar falan dendi. yurt için de dediğim gibi yazın kullanılıyor dendi.

bu arada benim eşimin eski kız arkadaşı değil, liseden bir kız arkadaşı yani bana ben onu s3enden daha fazla zamandan beri tanıyorum demişti.

kardeşim bu ay sonu tekrar gidecek öğrenci erkekler ve bayanlar için yurtlar var ve oradaki ailelerde onları genelde kısa süreli yanlarına alabiliyor ve bu öğrencilerden tanıdıkları olursa onların yanında da kalabilir kısa süreliğine alırlar ama eğitim amaçlı uzun süre kalacaksa aylık 1000 dolardan başlayıp 3000 e kadar evler var 1de odalar varmış ama tam bilğim yok
canım dinen de ve ailevi olarak ta eşinin yaptığı 2bayanla kalmak kız kardeşi neyse kalması hoş değil ki bizler kardeşleri bile belli yaştan sonra aynı odada yatırmayız kısa bi süre için kardeşiyle kalması tabiki doğal ama yabancı bi kız ve nasıl aldatmada 1 kez affedersen tatil de bence aynı buıgun giden yine gider
buarada kardeşim istanbulda burda olsaydı onada bişeyler sorabilirdim canım yinede için rahatsa güveniyorsan yolla ama iyi düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…