evet kesinlikle. saygı önemli. sonunda kendinize olan saygıyı kayıp edebilirsiniz.
kişiliğinizin bütünlüğü ve ruh sağlığı için önemli bu.
pozisyonunuzu koruyup geriye adım atmamalısınız.vereliniortak
bos ver takma sen düsünecegine o düsünsün
bir dahada bu konuyu acarsa bu sefer sen kestir sus biz bu konuyu kapattik de bena.s.im esim yabanci bir kizla tatile gidemez o kadar de
sanki ayni seyi sen yapsaydin kabul edecekti
valla hic altta kalma seni sindirmesine izin verme
şuana kadar çok şeyi yitirdiğimi düşünmüştüm ama bundan sonra kendi kişiliğimden ödün vermeyeceğim, her ne kadar kişiliğime çok şey söylüyor olsa bile.
şahane bir kişiliğiniz var. tabiki dünyanın merkezi sizsiniz. başka kim olacak? eşinizin kız kardeşi değil herhalde. kendini sevmeyen kimseyi sevemez! yanlış anlaşılmasın bencillikten bahsetmiyorum, konumuz gene saygı.:teytey:
teşekkür ederim canım. bazen savaşacak gücü buluyorum kendimde bazen de amamn ne olacaksa olsun bıktım beee. diyorum. şu an eşim tartışacak gücüm kalmadı benim konu kapandı diyor ma annesine gidip konuşcam dememden o kadar korkmuş ki. bu arada bana kardeşini rahatsız etmemem konusunda uyarıldım, hastalanmış kız kardeşi.
teşekkür ederim canım. bazen savaşacak gücü buluyorum kendimde bazen de amamn ne olacaksa olsun bıktım beee. diyorum. şu an eşim tartışacak gücüm kalmadı benim konu kapandı diyor ma annesine gidip konuşcam dememden o kadar korkmuş ki. bu arada bana kardeşini rahatsız etmemem konusunda uyarıldım, hastalanmış kız kardeşi.
bunlar iki kardeş bişeyler döndürdüler şimdi ödleri kopuyor annesi öğrenecek diye.sizin gitmek istemeniz planlarını suya düşürdü.ya görümceniz abisiyle öbür kızın arasını yapmaya çalışıyor.yani isimlendiremiyorun ama hislerim beni yanıltmıyorsa ortada bi dolap dönüyor.
bunlar iki kardeş bişeyler döndürdüler şimdi ödleri kopuyor annesi öğrenecek diye.sizin gitmek istemeniz planlarını suya düşürdü.ya görümceniz abisiyle öbür kızın arasını yapmaya çalışıyor.yani isimlendiremiyorun ama hislerim beni yanıltmıyorsa ortada bi dolap dönüyor.
Siz kendinizi hic bir sekilde suclu hissetmeyin ve de esinize de kendinizi oyle gostermeyin,Gercekten de en ufak bir sucunuz yok..Butun hersey esinizin basinin altindan cikmis,siz yine az tepki gostermissiniz,baskasi olsa simdiye kadar esinin ailesi ile coktan iletisime gecmisti..Kizkardesi arastirma yapicak diye sizlerin hayati altust mu olucak,kocaman kiz 26 yasinda,ben 23 yasinda tek basima yurtdisina ciktim,gunumuzde 17 yasindakiler tek baslarina yurt disina cikiyor artik zaman degisti,hersey kolaylasti,26 yasindaki kiza abisi mi bekcilik edicek,hicbirsekilde kendinizi suclu hissetmeyin..Esiniz gercekten sacmalamis,ve bence bu isin ardindaki gercegi ogrenin,sanki sizin bilmediginiz baska ayrintilar var gibi gorunuyor ama bunu ancak siz ogrenebilirsiniz..Kayinvalidenizle bir araya geldiginizde illaki konusu acilacaktir hatta siz konusunu acin ve de evli iki insan her konuda birlikte karar verir,birbirlerinin onayini almadan hicbirseye kalkismaz seklinde gondermeler yapin;saygi cercevesinde bu gorusleri bildirin,sizi saf sanmasinlar,bir daha boyle munasebetsiz tekliflerle onunuze gelmesinler..Hep beraber gidiyorsaniz gidin tabii,ama isin sunulma sekli cok farkli,kiz arkadas olayi baska bir gariplik,madem kiz arkadasi var o zaman neden abisine ihtiyac duyuyor,bakin bu da tuhaf bir ayrinti..26 yasindaki bir kiz abisiyle diil arkadasiyla boyle bir geziye cikmak ister,tutup da evli abisine hadi seninle gidelim demez,madem bir kiz arkadasi var kendisine eslik edebilecek abisinin ne isi var,ustelik esi olmadan..Siz bu isin aslini ogrenin,esinizden diil ama kayinvalidenizden..Kolay gelsin canim..a.s.
birden para meselesi dert oldu,siz gitmeseniz onlar hiç para harcamıyacaklarmıydı,herhalde otelden dışarı çıkmayacaklardı.yada bir oda daha tutarsanız paranızmı bitecekti.
canım şu şekilde düşünürmüsün eski kız arkadaşıyla kardeşinin sayesinde tatile gidiyorlar her nekadar okızın da eğitim için gittiğini varsaysak orada dolu türk var ve öğrencileri genelde karşılıyorlar kardeşimin gitmesinden biliyorum günlük odalar var otel değil ev ve böyle 1yere bahaneler bulup seni götürmeyen eşin için sen işten istifa etmeyi düşünüyosun lütfen hayatını düzene sokmadan 1de işini hele kendi isteginle bırakma kime güveniyosun iyice incele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?