Eşim temizliğe dikkat etmiyor

çok fena:)) annesinden korkan çocuklar gibi. Erkeğin titizi de çok zor

o küçükkende öyleydi ve ben ona çok şantaj yapıyordum
parasını alıyordum elinden, evi pisletirim derdim, kırıntıları yatağın altına atarım derdim oda üzüle üzüle verirdi parasını bana ve daha bi sürü şey daha, dondurma, çikolata vs.
hep bu temizlik olayını ona karşı kullandım zamanında

Son düzenleme:

sorma benımkı dagınıktır ama temizdir sadece coraplarını nereye koyacagını bilemez yatak odası mı salonun orta yerımı nereye koysam diye düşünür..ama bir huyu vardır mutfakta tezgah üstü ve evyelerın oldugu yer ıslak olmıcak ee bulasık yıkıyorum halıyle ıslanıyo peşimde elinde bez kurulayacak illa garip yaratık ya benım kocam

maşallah nazar değmesin vay be demekki kaynanasını böyle seven gelinler de varmış:) ne kadarlık evlisin canım:) ?

ay allahım güldürdün beni ya kız ne güzel işte daha ne istiyor yengen keşke benimde eşim öyle olsa yan gelip yatarım valla ohhh kebaab :))

maşallah nazar değmesin vay be demekki kaynanasını böyle seven gelinler de varmış:) ne kadarlık evlisin canım:) ?

temmuzda iki sene olacak.hicbisorunumuz olmadi suana kadar.herzaman korur kollar.birde elltim var.ikimizede sakin kendinizi ezdirmeyin kocalariniza falan der.Allah herkese boyle bi anne nasip etsin

Bizde de temizlik ya da ev işi hiç sorun olmadı :)

Kayınvalidem eşimi ve kayınbiraderimi öyle bir yetiştirmiş ki anlatamam. :) Her işin ucundan tutar, evi o süpürür ben silerim, mutfaga beraber gireriz vs. Evin camlarını dahi eşim siler :)

Neyse tek dert ettiğim çok güzel yemek yapmasına ragmen bir yemek yapar mutfak savaş alanı. Ancak onu da 8 yılda en aza indirdi çok şükür :)

Diyecegim o ki; iş yetiştirilme tarzında bitiyor :)

Esim bende daha düzenli o kadar ki kahvaltı yaparız ben biraz uzanicam derim yada bebeğimle vakit geçircem diyorum adam sofra öle dururmu die kendi kaldirio bıraksam seve seve herseyi yapar

Ayy benim esimde senin ki gibi ama ben cok rahatsız oluyorum bu durumundan sen nedusunuosun

süpermiş yaaaa

güzel taktik ewlenince bunu uygulıcam

ay zavallı kadınlar ya.
lafımı bazıları için geri aldım.
yetiştiriyorlar evde danalarını, sonra evleniyorlar, gelin yapsın diye.
neden öğretmez bu anneler oğlanlara kaldırmayı, arkasını toplamayı???????
of of of kadın yine kadının düşmanı oldu

ay allahım güldürdün beni ya kız ne güzel işte daha ne istiyor yengen keşke benimde eşim öyle olsa yan gelip yatarım valla ohhh kebaab :))

bunu gelde yengeme sor
gerçi hayatından memnun, abim bir gündelikçi kadar güzel temizlik yapar, ama bazende bunalmıyorda değil hani çünkü rahat hareket edemiyor evin içinde.

Ay benim eşimde aşırı olmasada pisin teki:) Hemde 10 yıl ailesinden ayrı yaşamış olmasına rağmen! Bazen diyorum zaten senin ev kimbilir ne haldeydi diye:) Şimdiye kadar düzeltebildiğim kadar düzelttim bundan sonrada ben bebekle uğraşıyorum arkanı toplayamam mesajı vercem:) Gerçi aşırı titiz olmasınıda istemezdim ama orta hallisine hiç denk gelmedim...

erkeklerin çoğu aynı sanırım benimkide giysiilerini kirli çoraplarını ortaya bırakır kaldır dediğimde birazdan dışarı çıkıcam zaten giyecem dursun der tıraştan sonra güya lavaboya su tutar ama iyice temizleyemez wc yi temiz kullanmaz ne kadar içme desemde odada sigara içer küllüğünü boşaltmaz genelde dolaptan çıkardığı temiz kıyafetleri geri dolaba asmaz acelesi varsa eve ayakkabı ile dalar annesi onu el bebek gül bebek yetiştirmiş adam 10 yılda hiç değişmedi ben değiştiremedim değiştirebilenlere helal olsun benimki biraz inatçı sanırım

bu konuda kendimi çook şanslı hissediyorum ben;
ne ben nede eşim sigara içmiyoruz ve evdede kimseye içirmiyoruz..
gelen misafirler ailemizin ferdleri bile balkona marş marş:))
bu arada eşimle birlikte yapıyoruz evin temizliğini.
çünkü bende çalışyorum ve aynı saatlerde evde oluyoruz..
haftasonlarıda birimiz süpürürken birimiz siliyor toz alıyor..ardından ben mutfağı temizlerken o lavaboları banyo ve wc yi cifliyor çamaşır suyu ile dezenfekte ediyor duruluyor kuruluyor...
işten geldiğinde pantolon gömlek çoraplarını direk kirli çamaşır sepetine atıyor..
dolabı inanılmaz düzenlidir,en az benim kadar dikkat eder ve ben onun dolabını son 2-3 yıldır hiç düzenlemedim...
bi tek ütü yaptığımda yerlerine asıyorum o kadar...tüm bunları ortak yaptığımızdan daha çok birlikte zaman geçirebiliyoruz..benim tke başıma yapacağım herşeyi paylaşıyoruz ve yuvamızdaki hayattan %50 kendimize vakit ayırıyoruz:)
hayat müşterek,erkeklerinizi eşlerinizi nasıl alıştırırsanız öyle gidiyor hatunlar:)

Son düzenleme:
dün burda okudugum soda şişesi olayı bana çok güzel bir fikir verdi yorumdada yazmıstım eşim sağolsun çoraplarını nereye koyacagını bılmez banyo dısında her tarafta görmek mümkün dün salonun orta yerınde bıraktı kirli sepetine at dedim tamam diyip geçiştirdi ve o coraplar sabaha kadar salonda kaldı ..bende sabah ugurlarken erken uyandım bıraz kahvaltı hazırlıyım dıye o corapların birini laptop cantasına birinide cebine koydum içinede not yazdım bir daha ortalık yerde bırakırsan uyurken ağzına sokacam dedım

bakalım akıllanmıs mı bugun görecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…