- 7 Haziran 2021
- 30
- 3
- 6
- 23
- Konu Sahibi HATAY_KIZI
-
akraba olduğumuz için biliyodum ama severek evlenmedik bi anda karar verildi eşime neden istemediğimi anlatıyorum ama anlamıyor yapsan ölcekmisin diyorOturtun karşınıza konuşun istememe sebebinizi gerekçeleriyle.
Kayınvalidenizle oturacağınızı baştan biliyor muydunuz? Eğer öyleyse bile bile lades demişsiniz.
Eşiniz nankör.
Son olarak, bebek istiyormuşsununuz. Rabbim evlat hasretiyle sınamasın kimseyi ama siz ayrı eve çıkmadan çocuk yapmayın derim.
Esiniz ve ailesi nankor allah yardmcniz olsn bi sure sakin cocuk yapmayin. Benceeşim ters ilişki istyor ben istemiyorum bu yüzden bana soğuk davranıyor sinirleniyor bazen ilişkiye girerken laf söylüyor bitirmeden arkasını dönüp yatıyor bu arada 2 senelik evliyiz hâla kaynanam gille yaşıyoruz daha bir faydalarını görmedik sadece düğünü yaptılar benim ailem herşeyimizi aldı ev veriyor bir sürü altın taktılar yinede eşimin gözünde ailem kötüler sizce ne yapmalıyım
Aileniz 17 yaşındaki kızlarını akrabalarına gelin vermeye karar mı verdi?akraba olduğumuz için biliyodum ama severek evlenmedik bi anda karar verildi eşime neden istemediğimi anlatıyorum ama anlamıyor yapsan ölcekmisin diyor
Ahahha ters ilişkiden nasıl düğüne takıya aileye geldi konueşim ters ilişki istyor ben istemiyorum bu yüzden bana soğuk davranıyor sinirleniyor bazen ilişkiye girerken laf söylüyor bitirmeden arkasını dönüp yatıyor bu arada 2 senelik evliyiz hâla kaynanam gille yaşıyoruz daha bir faydalarını görmedik sadece düğünü yaptılar benim ailem herşeyimizi aldı ev veriyor bir sürü altın taktılar yinede eşimin gözünde ailem kötüler sizce ne yapmalıyım
Ahahha ters ilişkiden nasıl düğüne takıya aileye geldi konu
Çok doğruBenim için ters ilişki boşanma sebebi.
Kayınvalide ile yaşamak, evlenmeme sebebi.
Ailemi sebepsiz kötülemesi de boşanma sebebi.
Zorla olmaz.İnancliysaniz zaten yasaklı olması gerek..eşim ters ilişki istyor ben istemiyorum bu yüzden bana soğuk davranıyor sinirleniyor bazen ilişkiye girerken laf söylüyor bitirmeden arkasını dönüp yatıyor bu arada 2 senelik evliyiz hâla kaynanam gille yaşıyoruz daha bir faydalarını görmedik sadece düğünü yaptılar benim ailem herşeyimizi aldı ev veriyor bir sürü altın taktılar yinede eşimin gözünde ailem kötüler sizce ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?