Eşim tokat attı

Durumunuza üzüldüm fakat onu bu hale siz getirmissiniz daha 1.5 yıllık evlisiniz bende oyleyim eşimin daha bana lafla bile şiddetini yaşamadım bu ağırlığı sizin koymanız gerekir herşeyi sineye çekip tokat attığı halde bide ailesine giderseniz bu evlilik yürümez ne yaparsa yapsın sizin durumları kabulleneceğinizi sineye çekeceğinizi anlamış adam.Yerinizde olsam ortalığı ayağa kaldirmistim görülen o ki sizin kaybedecek biseyiniz yok karsinizdakinin ne olduğu cok belli

A Anaxsuman

Ne durumdasın, iyi misin?

Bebeğinin sağlığı nasıl, sünnet yeri iyileşti mi?

Karşı taraftan herhangi bir adım var mı

Iyi bir avukat bulun çünkü evden ayrildiniz diye sizi suclayabilir eşiniz
Öyle gelir de özür diler diye düşünmeyin eve dönünce yine siddete basvurur bence net karar verin böyle git geller hos değil
Barışmışlardır bile.

Karısını döven erkek çocuk yetiştiren aileden sizi anlamasını ve durumundan dolayı utanmalarını beklemeyin. Bu adamı yetiştiren, ona terbiye veren, kadınla ilişkisinde doğruları yanlışları öğreten insanlar bunlar. Eş kişisi tam uzaya tekme ile fırlatılacak karakterde. Siz orada kaldıkça o çocukta babası ve babasının iğrenç ailesi gibi olabilir.

En güzel zamanınızda, bebeğiniz emerken size destek verip, size sevgi göstereceğine bebeğiniz göğsünüzdeyken size tokat atmış. Bunu yapan yarın bir gün çocuğunuzun önünde döver sizi.onlarca örnek görüyoruz haberlerde. Her biri eminim böyle başlıyor. Bir tokata susarak. Aileniz arkanızdaysa susmayın. Çocuğu alıp giderim de demeyin. Tehdit etmeyin. Sinirlendirmeyin. Bir gün söylemeden alın çocuğunuzu ailenize gidin. Anlatın, bilsinler. Sineye çekmeyin. Susmayın. Yoksa önünü alamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…