Eşim tokat attı

Bacım keşke konuyu açıp kaçmasanız. Benim görüşüm böyle olaylar karşısında ciddi adımlar atacak kişi burada ben onu dedim o bunu dedi vs vs yazmaz. Alır arkasına devletin polisini askerini, çoluk çombalak ne varsa aslanlar gibi ayrılır o dışı insan içi ne idüğü belirsiz varlıklardan. Herhalde siz eşiniz pişman olacak ayağınıza kapanacak aileler el atacak falan düşünüyorsunuz ama o öyle değil. Yarın öbür gün ufak bi sinir anında sadece tokatla kalmaz şiddetin alasını uygular. Böyle şeref yoksunlarının iflah olduğu görülmemiştir. Boşanmaya niyetiniz yoksa bizim yapacağımız bir şey yok, boş yere kendimizi dolduruyoruz burda biz de. Yazıktır ezdirmeyin kendinizi, tolerans tanımayın. Öncelik aile birliği değil bireyin ruhsal ve fiziksel sağlığıdır. Böyle evlilik de devam etmeyiversin.

Narsist bir kocan var , kendi eliyle evde huzursuzluk çıkarıyor huzurlu huzurlu yaşamak varken , kayınbaba nasıl bir insan merak ettim , acaba oda gençken hanımını dövmüş mü?

Anlattıklarınızın konusu bir tokat fakat ben okurken endişelendim açıkçası.. Bir tokat bile çok çok itici ve kabul edilebilir değilken.. Size yapılan emrivakiler?? O tehtidler?? Yanınıza gelip ne dedin bi daha söyle demesi?? Çabuk giyin yoksa çocuğu alıp gidiyorumlar falan???? Bana sanki hastalıklı davranışlar gibi geldi.. İnanılmaz bir durum gerçekten yaşadığınız şoku tahmin edebiliyorum.. Kayınvalideniz ne derse desin önemli olan her zaman eşinizin tavrıdır.. Ama neyseki oğlunun arkasında duran her hatasını savunan o iğrenç kaynanalardan değilmiş yine de bu iyi.. Bir de pişman olmadı dediniz yaa siz bebeğinizi emzirirken bir de size o haldeyken tokat atması inanın söylecek birşey bulamıyorum.. Çok üzgünüm.. Ama ona bu şekilde boyun eğmenizi istemiyorum size karşı çıkın dediklerini asla kabul etmeyin yapmayın demek istiyorum ama eşinizin durumunu sağlıklı bulmadığımdan hiç ona bulaşmadan annenizin yanına gidip sakince kafanızı dinleyip bir karar vermeniz gerektiğini düşünüyorum.. Nasıl bir yol izleyeceğinize annenizin yanında karar verin.. Benim fikrim bu yönde..

A Anaxsuman nasılsın? Merak ediyoruz seni
Bir daha girmeyecek çünkü affetti ve buraya yazmaya yüzü yok. En son ben de onu kışkırttım demesinden belliydi. Zavallı annesi de o kadar yolu boşuna gelmiş oldu. Ben böyle işlerde çocuklara üzülüyorum. Pısırık Ve dayak yiyen anneyi gördükçe ilerde kendisi de eşini döven biri olacak. Konu sahibinin kocası gibi annesine ve eşine saygı duymayacak. Yazık

Yok cocuk sünnet olacak, yok annem 17 saatlik uzaklıkta, yok öyle yok böyle bahanelere sığındı hep. Böyle bir durumda insan sünnetmi düşünür. O çocukla yola çıkamazsın demelerine rağmen yaptırdı demekki evinde, eşini affetti gitmedi bir yere. O tokat ilerde olacak daha büyük dayaklarin fragmanıydı. Ya bide bu insan üniversite okumuş, aklı basında napmasi gerektiğini bilmesi gerekiyor ama.. Yazik, kendi elleriyle hayatini mahvediyor

Eşin salak kusura bakma
Takıntı ne ya
Şımarık pislik
Baktı sen sessizsin vara yoğa bağırıyor sindiriyor
Boşa ya süründür
Ne demek şişe kapağını sıkmadı diye ne demek bu
Sen o kadının şımarık oğlunu çekmek zorunda musın?
Çocuk yetiştirmeyi bilmiyorlar ya
Valla bu erkek annelerinden nefret ettim
Hep onların yüzünden hersey
Yeter be
İyi ki evlenmedim yoksa katil olurmuşum
Kimse bana tokat atamaz
Atarsa bedelini öder

Meraba arkadaşlar bence böyle bi olay yok konu sahibi bişeyler uydurdu kendince eğlendi yalan yanlış
Masalları bize yutturdu şimdide ortada yok

Oncelikle kendi ettigim hakaretler sonucunda esimin tokat attigini soylemistim. Ve tokati normallestirmeye calistigimi soylemissiniz. Kesinlikle amacim bu degildi. Her ayrintiyi anlatarak yorum almak istedim sadece.

O gun eve gittigimizde kendi evimde bir nebze daha rahatladim. Esimi karsima alip tokat attigi icin pisman olup olmadigini sordum. Pisman olmadigini yine hakaretler etsem yine yapacagini soyledi. Sinirlendirmemek icin sakin konustum. Icimden kararimi vermistim. Cocugu uyutup balkonda otururken "benden ozur dile ve kapansin bu konu. Cocuk oyuncagi degil " dedi. "Hem tokat yiyip hem de ozur mu dilicem" dedim. Cekti gitti. Bir suru meyve almis. Meyve tabagi hazirlamis. Bana ve kendisine. Hicbie sey demeden sadece emri vaki konusuyor; ye, gel, cocuga bak cocugu emzir gibi.. sakinligimi korumaya calistim hep. Ertesi gun annem geldi. Biliyordu zaten gelecegini annem onunla konusmus. Oglum ve annemle ciktik evimize geldik. Bosanma davasi acicam. Duygularimi yazmak istemiyorum halim de yok. Uzgunum. Sadece burada derdime care bulmaya calisanlar icin kaba taslak anlatmak istedim.

Boşanma davası açacağını biliyor mu gitmene bir şey dememdi mi
Hala kendini haklı görüyor birde
Senin adına çok üzgünüm umarım bundan sonraki hayatın çok güzel olur

Boşanma davası açacağını biliyor mu gitmene bir şey dememdi mi
Hala kendini haklı görüyor birde
Senin adına çok üzgünüm umarım bundan sonraki hayatın çok güzel olur

Evet biliyor. Annem gelmeden once konustugumuz gece soyledim. Sen bilirsin ama cocugu vermem dedi. Ertesi gun cocuk konusunda da sorun cikarmadi annem gelince

Evet biliyor. Annem gelmeden once konustugumuz gece soyledim. Sen bilirsin ama cocugu vermem dedi. Ertesi gun cocuk konusunda da sorun cikarmadi annem gelince

Baya verecek nasıl vermiyor çocuğu.
Adam tokat atıyor ve pişman değil eğer devam edersen bence şiddetin dozunu arttırır ki yine yaparım demiş.
Tartışma esnasında insanlar birşeyler söyle ister istemez tokatın bahanesi olmaz ama bunlar.

Kocanızın burnunu sürtmeye çalışıyorsunuz.Eğer özür dilerse affedeceksiniz belli.İnşallah dilemez de kurtulursunuz.

Aklınızı başınıza devşirin.Hiçbir hakaret hatta küfür eşinizi haklı çıkaramaz.Hamile kadına tokat atan biri vicdansız,merhametsiz şerefsizin tekidir.Hiçbir çocuk da öyle bir babayla yaşamayı hak etmez.Size çocuğuna aşık ve bir şey yapmaz gibi geliyor ama işin aslı öyle değil. Kalpsiz,merhametsiz bu mahlukat çocuğuna şiddet göstermese de size şiddet göstermeye devam ederek ona hem kötü örnek olur hem psikolojisini bozar.Kendi ve çocuğunuzun iyiliği için artık önünüze bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…