Anlattıklarınızın konusu bir tokat fakat ben okurken endişelendim açıkçası.. Bir tokat bile çok çok itici ve kabul edilebilir değilken.. Size yapılan emrivakiler?? O tehtidler?? Yanınıza gelip ne dedin bi daha söyle demesi?? Çabuk giyin yoksa çocuğu alıp gidiyorumlar falan????Ben bir bucuk yıldır evliyim. 3 aylık bir bebeğim var. Evlendiğimiz günden beri eşimin farklı farklı takıntıları olduğunu öğrendim. Eşyaya çok değer veriyor ufacık bir ihmalimi görse çok sinirleniyor. Bense tam tersi bir kişiliğe sahibim. Ben eşyalara hizmet etmek zorunda değilim eşyalar bana hizmet etmek zorunda görüşündeyim. Bir sisenin kapagini cok sikmiyorum diye bir suru hakaretler isittim. Zaman gectikce bunlari atlattik bir nevi alistik birbimize. Belki de istemeden ondan korkumdan her seye dikkat etmeye basladim. Duvarlara dahi dokunamiyorum. Ben ki evin duvarlarina resimler cizen bir insandim evlenmeden once.
Bunlarin yaninda bir de esimin aileciligi. Ailesiyle 1 saatlik mesafedeyiz. Her hafta sonu gidiyoruz. Gitmek istemedigimde olay cikiyor. Bebegi sunnet ettiricez. Ailesinin evinde yaptirmak istedi. Ben de annenle baban sunnetciyi bize getirsin cocuk yorulmasin dedim. O da inat inat konusup yarin gidip orda kalcaz, ailem senin tek sorunun dedi. Yemin ettim. Gercekten de sadece cocugu dusunerek bunu soylemistim. Bana sen burnunu sokma erkek isi bu dedi. Cok kirildim, oglumun saglik durumunu dahi dusunmeme firsat vermemesine.
Ertesi gun oldu, yani bugun. Bebegi alip markete gidcektim. Hazirlandim anahtari aldi gitmeme izin vermedi. Merak etme kacmayacagim dedim. Yapamazsin zaten cocugu goturursen seni yasatmam dedi. Gidemedim markete. Yarim saat sonra kalk annemlere gidiyoruz dedi. Cocugu emziriyordum. Çöpleri atarken birinin agzini baglayamamisim, o da copleri toparliyordu copler dokulmus sanirim. Bir suru laf soyledi bana. Supurgeyi pat kut alip supurdu bebek aniden sicradi korktu. Ben de sen insan degilsin dedim. Yanima geldi ne dedin bir daha soyle dedi, bir daha soyledim. Ve bebegimi emzirirken bana tokat atti. Soklandim.
20 dakika icinde giyinmezsen cocugu alip gitcem dedi. Ne yapacagimi bilemedim, dusunmek icin firsatim yoktu. Aglaya aglaya giyinip ciktim. Gelir gelmez kayinvalidemi odaya cektim. Anlattim. Oglunla bosanicam dedim. " Hayir kizim yapma bak ne guzel evladiniz var. Kotu bir insan degil ben konuscam bi daha yapmicak ailene bahsetme" gibi yalvararak konustu. Biraz da agladi. Kayinbabam duymasin diye hicbir sey yokmus gibi davraniyorlar. Suan odadayim. Guluyorlar icerde. Bebegi emzirmek icin aliyorum odadan bi daha cikmiyorum.
Hala şoktayım evlenmeden önce eşimie söylemiştim Beni aldatırsan ve ufacik bir şiddette giderim demiştim. Suan pismanlik belirtisi dahi yok. Yuzunu gormek istemiyorum. Ne yapmaliyim suan hicbir sey dusunemiyorm
Bir daha girmeyecek çünkü affetti ve buraya yazmaya yüzü yok. En son ben de onu kışkırttım demesinden belliydi. Zavallı annesi de o kadar yolu boşuna gelmiş oldu. Ben böyle işlerde çocuklara üzülüyorum. Pısırık Ve dayak yiyen anneyi gördükçe ilerde kendisi de eşini döven biri olacak. Konu sahibinin kocası gibi annesine ve eşine saygı duymayacak. Yazık
Yok cocuk sünnet olacak, yok annem 17 saatlik uzaklıkta, yok öyle yok böyle bahanelere sığındı hep. Böyle bir durumda insan sünnetmi düşünür. O çocukla yola çıkamazsın demelerine rağmen yaptırdı demekki evinde, eşini affetti gitmedi bir yere. O tokat ilerde olacak daha büyük dayaklarin fragmanıydı. Ya bide bu insan üniversite okumuş, aklı basında napmasi gerektiğini bilmesi gerekiyor ama.. Yazik, kendi elleriyle hayatini mahvediyorBir daha girmeyecek çünkü affetti ve buraya yazmaya yüzü yok. En son ben de onu kışkırttım demesinden belliydi. Zavallı annesi de o kadar yolu boşuna gelmiş oldu. Ben böyle işlerde çocuklara üzülüyorum. Pısırık Ve dayak yiyen anneyi gördükçe ilerde kendisi de eşini döven biri olacak. Konu sahibinin kocası gibi annesine ve eşine saygı duymayacak. Yazık
Boşanma davası açacağını biliyor mu gitmene bir şey dememdi miOncelikle kendi ettigim hakaretler sonucunda esimin tokat attigini soylemistim. Ve tokati normallestirmeye calistigimi soylemissiniz. Kesinlikle amacim bu degildi. Her ayrintiyi anlatarak yorum almak istedim sadece.
O gun eve gittigimizde kendi evimde bir nebze daha rahatladim. Esimi karsima alip tokat attigi icin pisman olup olmadigini sordum. Pisman olmadigini yine hakaretler etsem yine yapacagini soyledi. Sinirlendirmemek icin sakin konustum. Icimden kararimi vermistim. Cocugu uyutup balkonda otururken "benden ozur dile ve kapansin bu konu. Cocuk oyuncagi degil " dedi. "Hem tokat yiyip hem de ozur mu dilicem" dedim. Cekti gitti. Bir suru meyve almis. Meyve tabagi hazirlamis. Bana ve kendisine. Hicbie sey demeden sadece emri vaki konusuyor; ye, gel, cocuga bak cocugu emzir gibi.. sakinligimi korumaya calistim hep. Ertesi gun annem geldi. Biliyordu zaten gelecegini annem onunla konusmus. Oglum ve annemle ciktik evimize geldik. Bosanma davasi acicam. Duygularimi yazmak istemiyorum halim de yok. Uzgunum. Sadece burada derdime care bulmaya calisanlar icin kaba taslak anlatmak istedim.
Boşanma davası açacağını biliyor mu gitmene bir şey dememdi mi
Hala kendini haklı görüyor birde
Senin adına çok üzgünüm umarım bundan sonraki hayatın çok güzel olur
Evet biliyor. Annem gelmeden once konustugumuz gece soyledim. Sen bilirsin ama cocugu vermem dedi. Ertesi gun cocuk konusunda da sorun cikarmadi annem gelince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?