Eşim tokat attı

Kendinizi suclamaya baslamissiniz ..

anneniz kaçta gelecek

kimse evladını atıp sizi tutmaz malesef Kötü anınızda yanınızda onları beklemeyin

ne zaman gelecek anneniz?

Kocamı tahrik ettım temalı kocayı gizlice koruyan yorumda yapıldığına gore, dagilabiliriz arkadaslar. derinss olacakları zaten noktasına vırgulune yazmıs.

Siz bi de üniversite mezunu mesleği olan bir kadınsınız, eşinizin size yaşattığı tüm psikolojik/ekonomik ve en son fiziksel şiddeti de gözönüne alarak söylüyorum kpssye çalışıp atanın çocuğunuzla kendinize bi hayat kurun, bu hödük oğlu hödüğü de o ailesine iade edin bu çalışsın hep beraber yesinler ne halleri varsa görsünler

Kocamı tahrik ettım temalı kocayı gizlice koruyan yorumda yapıldığına gore, dagilabiliriz arkadaslar. derinss olacakları zaten noktasına vırgulune yazmıs.
Aynen zaten bi insan boşanacak olsa bu kadar kişi yazdı polisi arayın diye ama ona buna bağırmaktan başka hiç birşey yapmadı. Bide hiç birşey olmamış gibi çocuğu sünnet ettirdi. Alttan alta bende ona ağır konuştum tahrik ettim falan diyor daha şimdiden.

Lisede salak bir arkadaşım vardı. Sevgilisinden tokat yediğini söyleyip hepimizin sinirlerini bozmuştu ona zamanımızı ayirmistik teselli edicez diye. Sonraki gün "ben de onun erkekliğine laf ettim sabrını tasirdim" diyip barıştı.

Off cok uzuldum ya. Olay sadece basit bir tokat degil ki psikolojik siddet ve tehdit de var. Bu adam senin psikolojini, ruh dengeni bozar. Kolelesirsin. Ve siddet hep sadece bir tokatla baslar. O tokati atabilen yarin dover de. Butun bunlari yaptiktan sonra iceride hicbirsey olmamis gibi babasiyla gulup duruyoryorsa ve ozru bile yoksa, adamda emppati yetenegi de yok. Bunun devam gelecek demektir bu.

Ben artık bi sinir oluyorum ki buraya önce konuyu yazıp millet gerçekleri yazdıkça kocasının tarafına geçip bizlere karşı kuyruğunu dik tutanlara.Bakın görün size ne yazar yarın da.Çocuğum için şans verdim sizi ilgilendirmez yazar.Madem öyle yormayın buradaki insanları da.Meşgul etmeyin seviyesiz ilişkilerinizle.Bunu sadece konu sahibi için değil buraya konu açıp sonradan hiçbirşey yokmuş gibi ortadan kaybolanlara söylüyorum.Belki konu sahibi aldı çocuğunu annesiyle memleketine gitti bunu bilemiyoruz ama en azından buradaki insanlara da bi açıklama yapıp konusunu kapatabilir.

Konu sahibi ortada yok
İyidir inş insan korkuyor ister istemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…