Kendinizi suclamaya baslamissiniz ..Sakin olup olmadigimi yazdiklarimdan nasil yansitabilirim ki? Yasadiklarima dair utanc, pismanlik, korku, kaygi bircok duyguyu yasiyorum. Duygy kargasasi icinde donuk bir haldeyim. Bir taraftan da sönük olmamak icin fevri sacma girisimlerde bulundum bana yakismayacak seyler yaparak. Ilk defa esimden tokat yedim.. Ve o korkuyla cocugu alir gotururum hazirlanmazsan lafina dahi inanip gittim. Yapamazdi, suan biliyorum ki yapamazdi. Ama olmasi gerekiyodu, demek ki oraya gidip bir seyleri gormem gerekiyordu. Her seyin kafamda netlesmesi gerekiyordu. Biz daha once coknsiddetli kavgalar ettik. Fiziksel olarak degil ama sinir krizleri gecirdigim anlar oldu. Birbirimize soylenmiyecek laflar ettik. Saygiyi coktan yitirdik. Uzun suredir aramiz bozuktu. Ust uste ona hakaretler etmistim "bu bebek iyi ki var ama keske senden olmasaydi, sen adam degilsin, insan degilsin" gibi... hepsinin patlamasi tokat oldu. Ve asla kabul edilebilir bir durum degil. Hic kimse yetiskin bir insana tokat atamaz, annem dahi. Tehditlerine asla inanmiyorum devlet memuru ve paraya tapan biri. Memuriyetinin elinden alinmasi ölümle es deger. Sadece caresiz, sinirli ve ondan korkacagimi dusunup de bu laflari soyluyor. Ama gram korkum yok. O yuzden geldimnburaya ve sakin bir sekilde bekliyorum. Sakin bir sekilde de konusup bitirmek istiyorum, annem geldikten sonra.
Sakin olup olmadigimi yazdiklarimdan nasil yansitabilirim ki? Yasadiklarima dair utanc, pismanlik, korku, kaygi bircok duyguyu yasiyorum. Duygy kargasasi icinde donuk bir haldeyim. Bir taraftan da sönük olmamak icin fevri sacma girisimlerde bulundum bana yakismayacak seyler yaparak. Ilk defa esimden tokat yedim.. Ve o korkuyla cocugu alir gotururum hazirlanmazsan lafina dahi inanip gittim. Yapamazdi, suan biliyorum ki yapamazdi. Ama olmasi gerekiyodu, demek ki oraya gidip bir seyleri gormem gerekiyordu. Her seyin kafamda netlesmesi gerekiyordu. Biz daha once coknsiddetli kavgalar ettik. Fiziksel olarak degil ama sinir krizleri gecirdigim anlar oldu. Birbirimize soylenmiyecek laflar ettik. Saygiyi coktan yitirdik. Uzun suredir aramiz bozuktu. Ust uste ona hakaretler etmistim "bu bebek iyi ki var ama keske senden olmasaydi, sen adam degilsin, insan degilsin" gibi... hepsinin patlamasi tokat oldu. Ve asla kabul edilebilir bir durum degil. Hic kimse yetiskin bir insana tokat atamaz, annem dahi. Tehditlerine asla inanmiyorum devlet memuru ve paraya tapan biri. Memuriyetinin elinden alinmasi ölümle es deger. Sadece caresiz, sinirli ve ondan korkacagimi dusunup de bu laflari soyluyor. Ama gram korkum yok. O yuzden geldimnburaya ve sakin bir sekilde bekliyorum. Sakin bir sekilde de konusup bitirmek istiyorum, annem geldikten sonra.
kimse evladını atıp sizi tutmaz malesefArkadaşlar şu an kendimi çok kötü hissediyorum uzak bir yerde tutsak gibiyim Yarın oğlumsünnet olacak. Az once çok sinirli bir şekilde Ortalığı ayağa kaldırdım herkes beni sakinleştirmeye çalışıyorum ama sadece beni sakinlestrmwk için yapıyorlar kimse Tamamen benim yanımda değil
Bu adamla sakin bir şekilde konuşup huzur içinde bitiremezsin maalesefSakin bir sekilde de konusup bitirmek istiyorum, annem geldikten sonra.
ne zaman gelecek anneniz?Sakin olup olmadigimi yazdiklarimdan nasil yansitabilirim ki? Yasadiklarima dair utanc, pismanlik, korku, kaygi bircok duyguyu yasiyorum. Duygy kargasasi icinde donuk bir haldeyim. Bir taraftan da sönük olmamak icin fevri sacma girisimlerde bulundum bana yakismayacak seyler yaparak. Ilk defa esimden tokat yedim.. Ve o korkuyla cocugu alir gotururum hazirlanmazsan lafina dahi inanip gittim. Yapamazdi, suan biliyorum ki yapamazdi. Ama olmasi gerekiyodu, demek ki oraya gidip bir seyleri gormem gerekiyordu. Her seyin kafamda netlesmesi gerekiyordu. Biz daha once coknsiddetli kavgalar ettik. Fiziksel olarak degil ama sinir krizleri gecirdigim anlar oldu. Birbirimize soylenmiyecek laflar ettik. Saygiyi coktan yitirdik. Uzun suredir aramiz bozuktu. Ust uste ona hakaretler etmistim "bu bebek iyi ki var ama keske senden olmasaydi, sen adam degilsin, insan degilsin" gibi... hepsinin patlamasi tokat oldu. Ve asla kabul edilebilir bir durum degil. Hic kimse yetiskin bir insana tokat atamaz, annem dahi. Tehditlerine asla inanmiyorum devlet memuru ve paraya tapan biri. Memuriyetinin elinden alinmasi ölümle es deger. Sadece caresiz, sinirli ve ondan korkacagimi dusunup de bu laflari soyluyor. Ama gram korkum yok. O yuzden geldimnburaya ve sakin bir sekilde bekliyorum. Sakin bir sekilde de konusup bitirmek istiyorum, annem geldikten sonra.
Dün akşam binecekti, yol uzun, henüz ulaşmamıştır diye düşünüyorumne zaman gelecek anneniz?
Kocamı tahrik ettım temalı kocayı gizlice koruyan yorumda yapıldığına gore, dagilabiliriz arkadaslar.Sakin olup olmadigimi yazdiklarimdan nasil yansitabilirim ki? Yasadiklarima dair utanc, pismanlik, korku, kaygi bircok duyguyu yasiyorum. Duygy kargasasi icinde donuk bir haldeyim. Bir taraftan da sönük olmamak icin fevri sacma girisimlerde bulundum bana yakismayacak seyler yaparak. Ilk defa esimden tokat yedim.. Ve o korkuyla cocugu alir gotururum hazirlanmazsan lafina dahi inanip gittim. Yapamazdi, suan biliyorum ki yapamazdi. Ama olmasi gerekiyodu, demek ki oraya gidip bir seyleri gormem gerekiyordu. Her seyin kafamda netlesmesi gerekiyordu. Biz daha once coknsiddetli kavgalar ettik. Fiziksel olarak degil ama sinir krizleri gecirdigim anlar oldu. Birbirimize soylenmiyecek laflar ettik. Saygiyi coktan yitirdik. Uzun suredir aramiz bozuktu. Ust uste ona hakaretler etmistim "bu bebek iyi ki var ama keske senden olmasaydi, sen adam degilsin, insan degilsin" gibi... hepsinin patlamasi tokat oldu. Ve asla kabul edilebilir bir durum degil. Hic kimse yetiskin bir insana tokat atamaz, annem dahi. Tehditlerine asla inanmiyorum devlet memuru ve paraya tapan biri. Memuriyetinin elinden alinmasi ölümle es deger. Sadece caresiz, sinirli ve ondan korkacagimi dusunup de bu laflari soyluyor. Ama gram korkum yok. O yuzden geldimnburaya ve sakin bir sekilde bekliyorum. Sakin bir sekilde de konusup bitirmek istiyorum, annem geldikten sonra.
Aynen zaten bi insan boşanacak olsa bu kadar kişi yazdı polisi arayın diye ama ona buna bağırmaktan başka hiç birşey yapmadı. Bide hiç birşey olmamış gibi çocuğu sünnet ettirdi. Alttan alta bende ona ağır konuştum tahrik ettim falan diyor daha şimdiden.Kocamı tahrik ettım temalı kocayı gizlice koruyan yorumda yapıldığına gore, dagilabiliriz arkadaslar.derinss olacakları zaten noktasına vırgulune yazmıs.
Son durum nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?