Arkadaşlar çok kötüyüm eşime sonsuz güvenim vardı ama öğrendim tombala oynuyor mus. Telefonunda arama kaydedici vardı eşimin bundan haberi yok. Bütün telefon konuşmalarını kaydediyor bugün Kayıtlarda baktım konuşmalarına . Bi arkadası var aramış eşim demişki "dayıma sen mi dedin tombalaya gideceğimizi, biri aramış gidelim bi promosyon yapalım felan demis. Bikaç tane daha var uyusun dinliycem.eniştesinin oynadığını felanda söylemiş telefonda.. pek belli etmedim agzını aradım hayatımda hiç oynamadım dedi. Babası , annesi duyarsa kıyamet kopar . Konusu geçince bile deli oluyolar sakın diyolar onlarında güveni vardı. Ben kayıtları telefonuma gönderdim yarn kayınvalıdeme dinletmeyi düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım ya eline hiç büyük parada geçmez eşimin gelen giden çıkan para belli ama nasıl oldu anlamadım bana akıl verin bi kaç gün daha takip mi ediyim konuşmaları yoksa yarın kayınvalıdeme dinletiyim mi?
Bi ses kaydını dinledim " dayım inşallah babama dememiştir babam 5 kere aradı " vs demiş
Bi ses kaydını dinledim " dayım inşallah babama dememiştir babam 5 kere aradı " vs demiş
Son düzenleme: