• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim tombala oynuyomus...

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Arkadaşlar çok kötüyüm eşime sonsuz güvenim vardı ama öğrendim tombala oynuyor mus. Telefonunda arama kaydedici vardı eşimin bundan haberi yok. Bütün telefon konuşmalarını kaydediyor bugün Kayıtlarda baktım konuşmalarına . Bi arkadası var aramış eşim demişki "dayıma sen mi dedin tombalaya gideceğimizi, biri aramış gidelim bi promosyon yapalım felan demis. Bikaç tane daha var uyusun dinliycem.eniştesinin oynadığını felanda söylemiş telefonda.. pek belli etmedim agzını aradım hayatımda hiç oynamadım dedi. Babası , annesi duyarsa kıyamet kopar . Konusu geçince bile deli oluyolar sakın diyolar onlarında güveni vardı. Ben kayıtları telefonuma gönderdim yarn kayınvalıdeme dinletmeyi düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım ya eline hiç büyük parada geçmez eşimin gelen giden çıkan para belli ama nasıl oldu anlamadım bana akıl verin bi kaç gün daha takip mi ediyim konuşmaları yoksa yarın kayınvalıdeme dinletiyim mi?

Bi ses kaydını dinledim " dayım inşallah babama dememiştir babam 5 kere aradı " vs demiş

Son düzenleme:
Eski filmlerde olurdu,bir onceki nesillik bisey, tombala gibi bir torba var, kura cekiliyor. Bir nevi kumar, ama daha kucuk miktarlar, degil mi?

Bu tombola nasil oluyor bilmiyorum ama hep adanada tombola oynayanlara baksın yapılıyor. Biz küçükken oynardık ayni tarz paralı olanı sanirim. Allah yardim etsin. Aksam filan mi gidiyor

Bu tombola nasil oluyor bilmiyorum ama hep adanada tombola oynayanlara baksın yapılıyor. Biz küçükken oynardık ayni tarz paralı olanı sanirim. Allah yardim etsin. Aksam filan mi gidiyor
Aksam hiç geç geldiğide olmaz demekki fırsat bulup gidiyor. Bütün hepsini kaydettim yarın annesine dinleticem dayısının oğluyla felan gidiyomus bide yemin ediyor gitmiyorum diye

Bizim sokakta yaşlı bakım merkezi var, onlar oynuyorlar her gece tombala.
eşinizin yaşı kaç ola? tombala sıkıcı bir oyun değil miydi ya.

noluyo tombala oynayınca anlamadım ki niye bu kadar tepki verdiniz.
Aslında bilmiyorum ama telefon konuşmasında 300 verdim bilmem ne diyodu. ve ben yeminler edip yalan söylemesine kızdım babasına frlan yeminler ediyodu banada. Telefonda insallah babam duymaz diye dua ediyo

Paralı bir kumar turu olarak oynanıyor.
Öyle yılbaşında 1 gün oynayalım olarak degilde iste böyle bir çeşit kumar şekli.
Mantık aynı ama tabi

Kumar küçük oyunlarla başlar , kızmakta haklısınız .
Merak ettiğim kv.ye ses kaydını dinlenirken , eşiniz bunu duyarsa ne düşünecek hakkınızda ?
Ben olsam., telefonuma bu şekilde bir kayıt programı yuklense , özel alanım işgal edilse, asla , asla affetmem.

Aslında bilmiyorum ama telefon konuşmasında 300 verdim bilmem ne diyodu. ve ben yeminler edip yalan söylemesine kızdım babasına frlan yeminler ediyodu banada. Telefonda insallah babam duymaz diye dua ediyo
Müge Anlı da çıkmıştı böyle bir durum ordan izlemiştim bende.
Normal bildiğimiz tombala ama paralı iste. Kazaniyosun/kaybediyosun

Back
X