• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim tombala oynuyomus...

Aslında bilmiyorum ama telefon konuşmasında 300 verdim bilmem ne diyodu. ve ben yeminler edip yalan söylemesine kızdım babasına frlan yeminler ediyodu banada. Telefonda insallah babam duymaz diye dua ediyo

başka vukuatları mı vardı? babasına niye yemin ediyordu ki?
akşam çıkmıyorsa netten oynuyordur belki.

Tombalayı sanırım daha büyük miktarlarda oynuyor,alışkanlık haline getirdiğinde daha büyük paralar gidiyor haliyle. Kahvede takılıyor sanırım? Genelde kahvehanelerde oynanan birşey değil mı tombala? Bir çeşit kumar işte kızmakta haklı konu sahibi.

Kumar küçük oyunlarla başlar , kızmakta haklısınız .
Merak ettiğim kv.ye ses kaydını dinlenirken , eşiniz bunu duyarsa ne düşünecek hakkınızda ?
Ben olsam., telefonuma bu şekilde bir kayıt programı yuklense , özel alanım işgal edilse, asla , asla affetmem.
İşte o yüzden düşünüyorum :( acıkcası o yüzden buraya sordum nasıl bi yol izlesem acaba . Telefonu da yeni aldı . Dayısıda duymuş oynadığını. Ne desem ne yapsam şaşırdım

Tombalayı sanırım daha büyük miktarlarda oynuyor,alışkanlık haline getirdiğinde daha büyük paralar gidiyor haliyle. Kahvede takılıyor sanırım? Genelde kahvehanelerde oynanan birşey değil mı tombala? Bir çeşit kumar işte kızmakta haklı konu sahibi.
Aynenn öyle kahvede oynuyo bide gitmiyorum kahveye diyodu ya ben nasıl ispatlıycam kime ne diycem şaşırdım kaldım

başka vukuatları mı vardı? babasına niye yemin ediyordu ki?
akşam çıkmıyorsa netten oynuyordur belki.
Evde net yok direk gidip oynuyolar :KK43: arkadaşları kumarcı olduğu için babası uyarıyodu senin yüzüne bakmayız evini filan alır gidersin(alt katlarındayız) bizi silersin diyodu. Gittiği belli telefonda o konusmalar da var 8 buçukta x abiyle ordayz vs diye bugün konuşmuş ama ne olduysa gitmedi de. Eve geldi. Normaldede en geç gelisi 8 felan

Aynenn öyle kahvede oynuyo bide gitmiyorum kahveye diyodu ya ben nasıl ispatlıycam kime ne diycem şaşırdım kaldım

O da bağımlılık yapan birşey sonuçta ucunda para var. Gitmiyorum diyor da nasıl gitmiyor anlayamıyor musunuz sigara kokusundan? Oraya giren çok kötü sigara kokar. Gerçi siz içiyorsanız anlamanız biraz zor.
Bunu günlük yapıyorsa gayet ciddi miktarlar gidiyorsur. Günlük 200 ü 300 ü bulur can sıkmak istemem ama hırs yaptırıyor.

Tombalayi birak ta arama ses kaydi nasil oluyor hagi program bu bakayim?:KK53:

Nasil bi program bu nasil kaydediyorsunuz onun haberi olmadan?

İyi bi anlamayan ben degilmisim:KK53:
Telefona yukluyosunuz arama kaydedici (google play store den) Cr olarak kaydediliyor ve arama oldğunda sanırım ses kaydı devreye giriyor herşeyi kaydedyor bütün konuşmayı. Eşimin telefonundaki uygulama çokluğundan dikkatini çekmiyor

Evde net yok direk gidip oynuyolar :KK43: arkadaşları kumarcı olduğu için babası uyarıyodu senin yüzüne bakmayız evini filan alır gidersin(alt katlarındayız) bizi silersin diyodu. Gittiği belli telefonda o konusmalar da var 8 buçukta x abiyle ordayz vs diye bugün konuşmuş ama ne olduysa gitmedi de. Eve geldi. Normaldede en geç gelisi 8 felan

Telefon olarak marka ne kullanıyorsunuz? İkiniz iphone kullanıyorsanız onu takip edelirsiniz

O da bağımlılık yapan birşey sonuçta ucunda para var. Gitmiyorum diyor da nasıl gitmiyor anlayamıyor musunuz sigara kokusundan? Oraya giren çok kötü sigara kokar. Gerçi siz içiyorsanız anlamanız biraz zor.
Bunu günlük yapıyorsa gayet ciddi miktarlar gidiyorsur. Günlük 200 ü 300 ü bulur can sıkmak istemem ama hırs yaptırıyor.
Evet dikkatimi çekmişti aslında. Ama kendisi sıgara içtiği için ona bağlamıştım ben kullanmıyorum da. Ya ne yapacagım ben suan eşimi kaldırıp hesap sormak istiyorum bune diye. Bde yanımda konuştu ben evdeyim dedi

Evet dikkatimi çekmişti aslında. Ama kendisi sıgara içtiği için ona bağlamıştım ben kullanmıyorum da. Ya ne yapacagım ben suan eşimi kaldırıp hesap sormak istiyorum bune diyr
Canım o kahvehanedeki sigara kokusu aşırıdır yani normal bir içen kokusu olmuyor. İçerisi duman dolu olduğu için,bütün koku ona siner. Demek ki sık sık gidiyor ki anlayamamışsın.
O konuşmaları kendine gönderdiysen şimdi uyandırma ama bi akşam al karşına konuş.şimdi bunun için uyandırırsan sinirli davranır ters tepki verir bişey yapmasın sinirle. Biraz daha bekle yarın akşam al karşına ne bunlar ne yapmaya çalışıyorsun diye hesap sor.

Canım o kahvehanedeki sigara kokusu aşırıdır yani normal bir içen kokusu olmuyor. İçerisi duman dolu olduğu için,bütün koku ona siner. Demek ki sık sık gidiyor ki anlayamamışsın.
O konuşmaları kendine gönderdiysen şimdi uyandırma ama bi akşam al karşına konuş.şimdi bunun için uyandırırsan sinirli davranır ters tepki verir bişey yapmasın sinirle. Biraz daha bekle yarın akşam al karşına ne bunlar ne yapmaya çalışıyorsun diye hesap sor.
Tamam çok teşekkür ederim peki ses kayıtlarını da dinleteyimmi. Anlarsa direk programı siler çünkü ama ben merak ediyorum kimlerle neler konuşacak. Ve annesini hiç karıştırmasam mı.

Telefona yukluyosunuz arama kaydedici (google play store den) Cr olarak kaydediliyor ve arama oldğunda sanırım ses kaydı devreye giriyor herşeyi kaydedyor bütün konuşmayı. Eşimin telefonundaki uygulama çokluğundan dikkatini çekmiyor
Nereye kaydediyor nerden girip dinliyorsunuz iphone da da var mi acaba bu ozellik

Tamam çok teşekkür ederim peki ses kayıtlarını da dinleteyimmi. Anlarsa direk programı siler çünkü ama ben merak ediyorum kimlerle neler konuşacak. Ve annesini hiç karıştırmasam mı.

Annesini babasını karıştırma. Sizin yaşadıklarınız size kalsın ama tehtid edebilirsin. Ben biliyorum yaptıklarını de ses kaydı var deme ama konuştuğu bişeyleri yüzüne vur. Yani sanki biriyle konuşurken duymuş gibi. Ne dediyse öylece yüzüne vur. Ailesini karıştırmana gerek yok şimdilik sadece annene babana söylerim devam edersen diye tehtid et ki korksun.

Bugün hayatında hiç oynadnmi kumar dedim oynamadım dedi sinirlendi direk :KK43:
Zaten haksızsa direk sinirlenerek tepki gösterir. Ortada bişey yoksa gülüp geçmeli. Erkekler genelde böyle kendilerini belli ederler konuyu kapatmak için ya sinirlenip bağırır çağırır,yada ben yapmadım ahmet yaptı der :)

Annesini babasını karıştırma. Sizin yaşadıklarınız size kalsın ama tehtid edebilirsin. Ben biliyorum yaptıklarını de ses kaydı var deme ama konuştuğu bişeyleri yüzüne vur. Yani sanki biriyle konuşurken duymuş gibi. Ne dediyse öylece yüzüne vur. Ailesini karıştırmana gerek yok şimdilik sadece annene babana söylerim devam edersen diye tehtid et ki korksun.
Tamam haklısınız yada bikaç gün
tamam çok haklısınız yarın konuşucam ama hala düşünüyorum çünkü inanmayabilir duydum dememe offfff cok kötüyüm ya o işini öyle iyi biliyor ki evde asla konuşmaz. Son zamanlarda da sürekli cebimde harçlığım olsun diyip para istiyordu sebebi buymuş

Back
X