- 30 Mayıs 2013
- 3.165
- 3.320
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende benzer yorum yaptım.. işine gelmediği için cevaplamamış @kelebek2306 size söylüyoruzUygulamayla eşinin hayatını sürekli didik didik incelemek ne kadar etik?
Aynen oyle yaptim ses kayıtlarını da kendime yolladım gidemiyor dahadaBu uygulamanın ismini bizede versenya
Sen yinede tehdit et bida olursa babanla konuşcam de. Rahat rahat sıyrılmasın.
Evet ama ben esimin kullanmadığı bi program olarak kaydettim (Digiturk play) her telefonda olmuyor ama bu sekilde ekranda görünmüyor. (Tabi benimki cr diye kayıtlı olduğunda bile bulamadıACR diye bir program.Yanlız telefonda görünür yani.Bende kullanıyorum.kırmızı yuvarlak içinde beyaz telefon işareti var.Play store dan indiriliyor ücretsiz.
Çok sağolun yorumunuz için ya. Gerçekten herkes taşlamış resmen ben yorumları yeni gördüm bildirim gelmedi. Eşmin konuştuğu kişileri arama kaydında görüyordum ve şüphelendim yükledim. Ki iyiki yapmışım eşimi yanlıştan çevirdim. Ben öğrenmesem daha çok gidecekti ve bu şekilden başka hiçbir yolla öğrenemezdim gittiğini. Şimdi işi bittimi saat 6 oldumu evde olur. Tabi gündüz işten kaçmasının disinda.. O ara enişteme yardıma gidiyorum diyip 12 buçuklara kadar gelmediği oluyodu . Artk yapamaz. Acaba gündüz varmıdır ki tombala pek bilgimde yokda :S eve giren çıkan para da belli aslında ama anlamadm parayı da nerden getirdiğiniAyy çok pıtırcık hatunlarsınız maşallah.
Whatsapwebin canına okuduk burda topluca nasıl öğreniliyor diye
birbirimizi yedik meraktan.
Tek meraktandı dimi eşimizi sevgilimizi takip etmek gibi bir amacımız hiç yoktu!
Konu sahibi açık açık yükledim öğrendim yalan söyleme bana kumardan hayır gören yok.
Yanlıştan dön yoksa ortalığı ayağa kaldırcam bundan sonra da her türlü peşindeyim benden her şeyi bekle diye sert sert konuş bence.Hakkındır.
O nasıl oluyor acabaTelefon olarak marka ne kullanıyorsunuz? İkiniz iphone kullanıyorsanız onu takip edelirsiniz
O nasıl oluyor acaba![]()
benden size bir tuyo daha gelsin mi ...whatasppta gonderilen resimler kaydoluyor ve bunu cogu kisi bilmiyor...