• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim tombala oynuyomus...

ACR diye bir program.Yanlız telefonda görünür yani.Bende kullanıyorum.kırmızı yuvarlak içinde beyaz telefon işareti var.Play store dan indiriliyor ücretsiz.

Ben öncelikle şunu anlamıyorum eşinizin telefonuna arama kaydedici kurup dinlemek psikolojik olarak yorucu olmuyor mu yani her akşam o yanınızda yokken uyuyunca açıp tüm gün kimlerle ne konuşmuş dinliyorsunuz ve bu hiç sağlıklı birşey değil böyle huzur bulamazsınız. Yarın bu olur öbür gün konuştuğu başka birşey olur kendinizi böyle yiyip bitirirsiniz. Bu güvensizlik nedir nereye kadar böyle evlilik yürür. Aynı şeyi eşinizin size yaptığını düşünün. Ben mesela telefonda arkadaşlarımla konuşuyorum onlar özel şeylerini anlatıyor belki ben eşime anlatamadıklarımı anlatıyorum ne kadar kötü birşey ve ne kadar yaygınlaştı güvenmediğiniz insanlarla neden evlisiniz? oynamış olabilir evine mi bakmıyor aç mı bırakıyor borç içinde mi yüzüyorsunuz?

tombala da bi çeşit kumar. herkes yılbaşında evde oynanıyor sanmış ama çoğu yerde bildiğiniz kumarhane gibi salonları var.

Kendi aranızda da çözzeniz daha iyi. Anne babayı neden karıştırıyorsunuz evliliğinize. Öyle ise zaten aranızda iletişim yok demektir. Gizli gizli tele program kurmalar,koca ile konuşup çözmeye gayret etmeden anne babaya başvurmak. Evliliğinizin altına eşiniz dinamit koymuş olabilir ama siz bu dinamiti yakacaksınız bu hareketlerle.

Eşinin konuşmalarını kayıt altına almak mı :@

Kendi eşinizle olan bir sorunu çocuk gibi gidip annesine ispiyonlarsaniz buyuk hata yapmis olursunuz. Kendi aranızda çözmeye çalışın siz artık bir ailesiniz.

Ayy çok pıtırcık hatunlarsınız maşallah.
Whatsapwebin canına okuduk burda topluca nasıl öğreniliyor diye
birbirimizi yedik meraktan.

Tek meraktandı dimi eşimizi sevgilimizi takip etmek gibi bir amacımız hiç yoktu!

Konu sahibi açık açık yükledim öğrendim yalan söyleme bana kumardan hayır gören yok.
Yanlıştan dön yoksa ortalığı ayağa kaldırcam bundan sonra da her türlü peşindeyim benden her şeyi bekle diye sert sert konuş bence.Hakkındır.

Bu uygulamanın ismini bizede versenya :KK14:
Sen yinede tehdit et bida olursa babanla konuşcam de. Rahat rahat sıyrılmasın.
Aynen oyle yaptim ses kayıtlarını da kendime yolladım gidemiyor dahada:super: uygulama bu söylüyorum size arkadaşlar ama olabilecek lerden mesuluyet Kabul etmiyorum :) ben uygulamayı indirdim ve eşimin menüde kullanmadığı bi uygulama var Digiturk play die. Onun resminide koydum farkında olmadı bile:) tabi artık telefonda konusmuyor akıllandı keşke söylemeseydm km bilir neler öğrenecektim :) tabi bile isteye kaydettiği mi :KK42:söylemedim buarada kızmayın ama eşim haketti

Eklentiler

• Screenshot_2017-11-29-21-11-19.webp
    Screenshot_2017-11-29-21-11-19.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 47
ACR diye bir program.Yanlız telefonda görünür yani.Bende kullanıyorum.kırmızı yuvarlak içinde beyaz telefon işareti var.Play store dan indiriliyor ücretsiz.
Evet ama ben esimin kullanmadığı bi program olarak kaydettim (Digiturk play) her telefonda olmuyor ama bu sekilde ekranda görünmüyor. (Tabi benimki cr diye kayıtlı olduğunda bile bulamadı :D

Ayy çok pıtırcık hatunlarsınız maşallah.
Whatsapwebin canına okuduk burda topluca nasıl öğreniliyor diye
birbirimizi yedik meraktan.

Tek meraktandı dimi eşimizi sevgilimizi takip etmek gibi bir amacımız hiç yoktu!

Konu sahibi açık açık yükledim öğrendim yalan söyleme bana kumardan hayır gören yok.
Yanlıştan dön yoksa ortalığı ayağa kaldırcam bundan sonra da her türlü peşindeyim benden her şeyi bekle diye sert sert konuş bence.Hakkındır.
Çok sağolun yorumunuz için ya. Gerçekten herkes taşlamış resmen ben yorumları yeni gördüm bildirim gelmedi. Eşmin konuştuğu kişileri arama kaydında görüyordum ve şüphelendim yükledim. Ki iyiki yapmışım eşimi yanlıştan çevirdim. Ben öğrenmesem daha çok gidecekti ve bu şekilden başka hiçbir yolla öğrenemezdim gittiğini. Şimdi işi bittimi saat 6 oldumu evde olur. Tabi gündüz işten kaçmasının disinda.. O ara enişteme yardıma gidiyorum diyip 12 buçuklara kadar gelmediği oluyodu . Artk yapamaz. Acaba gündüz varmıdır ki tombala pek bilgimde yokda :S eve giren çıkan para da belli aslında ama anlamadm parayı da nerden getirdiğini

Ses kayitlarini sakin dinletme.
Bence kayin babana supheleniyorum diye citlat. Ne bilim... cebinde kağıt buldum filan de... saf ayağına yat.
Oda birgün peşine takilsin ve sucüstü baskin gibi yakalasin. Sonra bas yaygarayi... ama ortaya cikaran KP olsun

Telefon dinlemeler kocanın uyumasını bekleyip gerisini dinlemeler, nasıl bir yaşam tarzı bu? Bu şekilde mutlu musunuz?

Benim eşim böyle bir şey yapsa ve ben öğrensem gerçekten ciddi anlamda soğurdum kendisinden, kocanızın yaptığının yanlış olması ayrı bir şey ama bence bu bayağı karşındakine hakaret etmektir.

Tombala dıyınce benim aklıma sadece yılbasında oynadıgımız oyun gelıyor hıc bılmıyordum kumarının oldugunu

Back
X