• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim tombala oynuyomus...

Arkadaş bul diye bir uygulama var telde dikkatinizi çekti mı? Sarı bir amblemi var..
ordan eşini ekle,eşinin telinden de kendini ekle..
O dışarıdayken mesela olduğu yeri gösteriyor.
Gördüm
O da benim olduğum yeri mi görecek
Bildirim falan gelir mi

Gördüm
O da benim olduğum yeri mi görecek
Bildirim falan gelir mi

Bildirim gelmiyor uygulamaya girdiğinizde onun olduğu yeri görüyorsunuz. Bilmiyordur bile ne işe yaradığını :)
Takip ederse anlar ama ben 2 senedir iphone kullanıyorum o uygulamanın ne olduğunu bikaç ay önce öğrendim eşim içine bakmıyor bile..

Bildirim gelmiyor uygulamaya girdiğinizde onun olduğu yeri görüyorsunuz. Yani misal veriyorum şu bölgedeyim arkadaşlarla der,girip bakabilirsiniz orda mı değil mı diye.

Bilmiyordur bile ne işe yaradığını :)
Takip ederse anlar ama ben 2 senedir iphone kullanıyorum o uygulamanın ne olduğunu bikaç ay önce öğrendim eşim içine bakmıyor bile..

dosyalarimda whatsappin kendi dosyasi var ...images klasorune girin send yazan yerde ...

Hee onu biliyorum. Ama silebiliyorsunuz onları bide genelde gelen resimler olmuyor mu onda? Benim gönderdiğim resimler yok sadece bana gelen resimler oluyor.
Onun dışında kişilerin konuşmasına girip ne resim gönderilmiş veya paylaşılmış görebilirsiniz

Bildirim gelmiyor uygulamaya girdiğinizde onun olduğu yeri görüyorsunuz. Bilmiyordur bile ne işe yaradığını :)
Son bişi daha sorucam
Birazcık meraklıyımdır da :)
Olduğu yeri nasıl gösteriyor mesela
İl ilçe sokak ismi falan mı veriyor

Son bişi daha sorucam
Birazcık meraklıyımdır da :)
Olduğu yeri nasıl gösteriyor mesela
İl ilçe sokak ismi falan mı veriyor

Evet canım mesela diyelim ümraniyeye gidiyorum diyor,uygulamayı açıyorsun biraz ekliyorsun direk önüne hangi bölgede olduğu yazıyor. Konumunu gösteriyor bildiğin.
Ama netinin açık olması lazım karşı taraf netini kapattığında konum görünmüyor veya teli kapalı,tel çekmiyorsa yine göremiyorsun

Evet canım mesela diyelim ümraniyeye gidiyorum diyor,uygulamayı açıyorsun biraz ekliyorsun direk önüne hangi bölgede olduğu yazıyor. Konumunu gösteriyor bildiğin.
Ama netinin açık olması lazım karşı taraf netini kapattığında konum görünmüyor veya teli kapalı,tel çekmiyorsa yine göremiyorsun
Teşekkür ederim
Yordum sizi :KK60:

Benim eşim böyle bir şey yapsa ve ben öğrensem gerçekten ciddi anlamda soğurdum kendisinden, kocanızın yaptığının yanlış olması ayrı bir şey ama bence bu bayağı karşındakine hakaret etmektir.
Ama haketti eşim.. Ya bide ben göz görmeyince gönül katlanır derler ya ona dayanamiyorum illaki bilicem ne olup bittiğini. Bilipte dayanmak daha kolay geliyo bana mesela aldatılıyosam devam bile edeceksem bunu bilmeliyim kesnlkle. . Bazi insanlar istemez mesela. . Ben öğrenmesem belki daha çok devam edecekti tombalaya. Elimden geldiği kadar engelliyorum suann. Enişteme yardıma gidiyorum diyip 12 bucukta geldiği oluyodu inanıyodum. Şimdi asla gelemz o saatte. Bi söz vardı tavşan gözünü açtı mı ne :p gerçi eşimde açtı gözünü artık telde bişey konuşmuyo. beni buna o mecbur bıraktı. Yanlis oldugunu biliyorum maalesef ki. Off of evlilik:/

Back
X