slm.3 aylık anneyim.doğum sonrası hemen kendimi bir düzene soktum ve eski kiloma dönmeyi başardım.mutluydum.ama neyazıkki kısa sürdü bu sevincim
eşimin cinsel isteği azaldı gibi oldu son 2 haftadır..işi de çok yoğun gerçi..neyse biraz sıkıştırdım eşimi 'neden istemiyorsun artık beni anne olduğum için mi ?'hayır alakası yok dedi.'sen kiloluyken(yani hamileyken)daha güzeldin.şimdi sırf kemik oldun kilo al lütfen ' dedi:çok üzgünüm: ama ben kiloluyken kendimi çok çirkin hissediyorum.birde sadece kalçamdan alıyorum.kalçam genişleyip duruyor:çok üzgünüm: hala vermem gereken 1-2 kilo varken eşimin bu isteği beni çok üzdü.kilolu olmak istemiyorum.ne yapmam lazım?siz olsaydınız ne yapardınız?eşinizin isteği mi yoksa kendiniziiyi hissettiğiniz gibi mi görünmek isterdiniz?
eşim balıketli bayanlardan hoşlanıyormuş ama benim fizik yapım öyle değil ne yazıkki ne yapmalıyım?*:a015:gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

eşim balıketli bayanlardan hoşlanıyormuş ama benim fizik yapım öyle değil ne yazıkki ne yapmalıyım?*:a015:gamyoncuiremsugamyoncuiremsu